- Konu Sahibi Bensu_Zayifliyor
-
Tekrardan sayfan hayirli olsunnnn...yolun uzun belki ama başlamak bitirmenin yarisidir derler..veee sende bu azim var en azindan bu sefer böyle gibi geldi bana...herseyden önce kendine inan basarabilirsin bir kadin isterse herseyi basara bilir..bende 83 kilolara cikmisdim zamaninda al ver al ver 63 leri gördum cok şükur.bana sorarsan hedefini büyuk tutma verecegin kilo ne kadar çok olursa gözundede okadar çok büyür..5 kilo verecemde verdigin her 5 kilo seni inanilmaz motive edecek vede mutlu edecek..
Bende senin gibi yaparak 6 haftada 5 kilo verdim arada kaçırmasaydım 6 kilo olacaktı :) tabi bir saat yürüyüş spor :) ki bende insülin olduğu için zor veren biriyim istersen yaparsın :)
Teşekkür ederim, cok guzel kilo vermissin, oncelikle tebrik ederim:)
Hedeflerimi bende baslangicta cok buyuk tutmak istemiyorum.. ilk hedefim su 120 li kilolardan kurtulmak.. su an icin bu hedefime cok yakinim.. ikinci hedefim 115 diyelim o zaman :)
Tesekkr ederimmm..bak sana 5 günde 5 kilo diyetini tavsiye ederim bi arastir istersen benim bugun 3 günum sabah dayanamiyip tartildim.ve çok memnun kaldim:))ama 5 inci gunden sonra yazcam toplam kilomu...
Tesekkr ederimmm..bak sana 5 günde 5 kilo diyetini tavsiye ederim bi arastir istersen benim bugun 3 günum sabah dayanamiyip tartildim.ve çok memnun kaldim:))ama 5 inci gunden sonra yazcam toplam kilomu...
bende bunu deneyeceğim ama sadece 5 kilo içinsonra kiloların 2 katını almayalım geri
15/12/2013 MENÜ;
Sabah : peynir, zeytin, domates, 1 tk bal, 1 tk recel, 1 cay k.cikolata , 1 simit, tek sekerli 1 bardak cay ( pazar kahvaltisi /torpilli)
Öğle : yok
Akşam : 1/2 lahmacun, bol yeşilli salata, 1 bardak ayran
Benim de 42 kilo fazlam vardı tam 110 kilo idim.... ama simdi 83.5 kiloyum 26.5 kilo vermişim ama nasil verdim bilmiyorum Allah yardim etti... irade meselesi 16 kilo fazlam var daha ciddi sekilde devam ediyorum.... sakın pes etme kaçamak yapsanda hep tekrar Başla. .. Allah yardımcın olsun
senle aynı canım günlük yapmadım diyet listesine uyarak devam :) bu diyetle 3 kilo bile atsam sevincimden yerimde duramam
kepek ekmek yersen daha iyi olur :26: ara öğünlerde yap kendine çünkü kontrole gittiğimde girer girmez ara öğünleri yiyip yemediğimi sordu :44: ara öğünlerde birer tane meyve yiyebilirsin diyet listen yoksa bende var yardımcı olurum
bende eliptik bisiklet var koşu bandı yerine bunu alabilirsin heryerini çalıştırıp baya terletiyo
İnşallah veririz şu kiloları başarılar arkadaşım benım de 40 kg nın uzerınde vermem gerek :)
Benim de 42 kilo fazlam vardı tam 110 kilo idim.... ama simdi 83.5 kiloyum 26.5 kilo vermişim ama nasil verdim bilmiyorum Allah yardim etti... irade meselesi 16 kilo fazlam var daha ciddi sekilde devam ediyorum.... sakın pes etme kaçamak yapsanda hep tekrar Başla. .. Allah yardımcın olsun
Gecen sene ocak ayinda 105 kilo idim
Mayista 98 le bizraz daha ciddi basladim ama cok tatli kaçamaklarım oldu...
Şimdi ise kacamaksiz ekmeksiz, tatlisiz bir yola başladım
İnşallah sizde iradeniz ve sabriniz ile verirsiniz
taşıyo bnmki hattrick sp6000 olması lazım 429 a aldım daha yeni koşu bandı düşünmüssün ona göre bu daha ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?