Zayıflama günlüğüm ; hedefim 47 kg vermek !

Teşekkür ederim, cok guzel kilo vermissin, oncelikle tebrik ederim:)

Hedeflerimi bende baslangicta cok buyuk tutmak istemiyorum.. ilk hedefim su 120 li kilolardan kurtulmak.. su an icin bu hedefime cok yakinim.. ikinci hedefim 115 diyelim o zaman :)

14/12/2013 MENÜ;

Sabah: peynir, yumurta,1tk bal, 3 dilim keoek ekmegu, 1 bardak cay

Ogle:1 kase corba, 1tabak mantar yemegi,salata,cacik,2 dilim kepek ekmegi

Aksam: peynir,1 cay kasigi zeytin ezmesi, 1 cay kasigi acuka, omlet, 1 bardak cay, 1 dilim kitir ekmek

Son düzenleme:
Bende senin gibi yaparak 6 haftada 5 kilo verdim arada kaçırmasaydım 6 kilo olacaktı :) tabi bir saat yürüyüş spor :) ki bende insülin olduğu için zor veren biriyim istersen yaparsın :)

Bende senin gibi yaparak 6 haftada 5 kilo verdim arada kaçırmasaydım 6 kilo olacaktı :) tabi bir saat yürüyüş spor :) ki bende insülin olduğu için zor veren biriyim istersen yaparsın :)

Tebrikler :)

Evet kacamak yapilmazsa cok daha guzel sonuclar alabiliriz ama arada kacirsakta onemli olan bu sefer azimle devam etmekte..

Cok tesekkur ederim verdigin destege :)

Tesekkr ederimmm..bak sana 5 günde 5 kilo diyetini tavsiye ederim bi arastir istersen benim bugun 3 günum sabah dayanamiyip tartildim.ve çok memnun kaldim:))ama 5 inci gunden sonra yazcam toplam kilomu...

Tesekkr ederimmm..bak sana 5 günde 5 kilo diyetini tavsiye ederim bi arastir istersen benim bugun 3 günum sabah dayanamiyip tartildim.ve çok memnun kaldim:))ama 5 inci gunden sonra yazcam toplam kilomu...

Ohh süper :) senin adina sevindim :)

Bende bakiym bu diyete hemen.. hazir baslangictayken sıkı bir giriş yaparim..

bende bunu deneyeceğim ama sadece 5 kilo için sonra kiloların 2 katını almayalım geri

Boyle sok diyetler baslangicta veya diyetin ortalarinda metabolizmayi sasirtmak icin iyi oluyo bence.. 5:kg verilmesede bikac kilo atilsa bile kar.. sen kac kilo vermek istiyorsun acaba? Gunlugun var mi..

Son düzenleme:
15/12/2013 MENÜ;

Sabah : peynir, zeytin, domates, 1 tk bal, 1 tk recel, 1 cay k.cikolata , 1 simit, tek sekerli 1 bardak cay ( pazar kahvaltisi /torpilli)

Öğle : yok

Akşam : 1/2 lahmacun, bol yeşilli salata, 1 bardak ayran

senle aynı canım günlük yapmadım diyet listesine uyarak devam :) bu diyetle 3 kilo bile atsam sevincimden yerimde duramam

Son düzenleme:
15/12/2013 MENÜ;

Sabah : peynir, zeytin, domates, 1 tk bal, 1 tk recel, 1 cay k.cikolata , 1 simit, tek sekerli 1 bardak cay ( pazar kahvaltisi /torpilli)

Öğle : yok

Akşam : 1/2 lahmacun, bol yeşilli salata, 1 bardak ayran

kepek ekmek yersen daha iyi olur :26: ara öğünlerde yap kendine çünkü kontrole gittiğimde girer girmez ara öğünleri yiyip yemediğimi sordu :44: ara öğünlerde birer tane meyve yiyebilirsin diyet listen yoksa bende var yardımcı olurum
bende eliptik bisiklet var koşu bandı yerine bunu alabilirsin heryerini çalıştırıp baya terletiyo

Son düzenleme:
Benim de 42 kilo fazlam vardı tam 110 kilo idim.... ama simdi 83.5 kiloyum 26.5 kilo vermişim ama nasil verdim bilmiyorum Allah yardim etti... irade meselesi 16 kilo fazlam var daha ciddi sekilde devam ediyorum.... sakın pes etme kaçamak yapsanda hep tekrar Başla. .. Allah yardımcın olsun

nekadar zamanda verdın canım

Gecen sene ocak ayinda 105 kilo idim
Mayista 98 le bizraz daha ciddi basladim ama cok tatli kaçamaklarım oldu...
Şimdi ise kacamaksiz ekmeksiz, tatlisiz bir yola başladım
İnşallah sizde iradeniz ve sabriniz ile verirsiniz

senle aynı canım günlük yapmadım diyet listesine uyarak devam :) bu diyetle 3 kilo bile atsam sevincimden yerimde duramam

Gunluk acarsan birbirimizi takip ederiz, guzel olur :)

Cumartesi gununden beri devamli disardayim, o yuzden biraz duzenim bozuldu. Yarindan itibaren daha duzenli menulerle karsinizda olucam :)

Tatlim ben eliptik bisiklet baktim haftasonu ama satan adam istedigim model icin 120 kg ı kesinlikle tasimaz dedi..

Seninkinin marka modeli ne acaba?

İnşallah veririz şu kiloları başarılar arkadaşım benım de 40 kg nın uzerınde vermem gerek :)

Veririz arkadasim, azimli, kararli olduktan sonra veririz :)

Tebrik ederim :) darisi basimiza !

Bende bu hafta ciddi bir sekilde basladim, daha ilk hafta ama duzenimi oturtmaya calisiyorum bende :)

Gecen sene ocak ayinda 105 kilo idim
Mayista 98 le bizraz daha ciddi basladim ama cok tatli kaçamaklarım oldu...
Şimdi ise kacamaksiz ekmeksiz, tatlisiz bir yola başladım
İnşallah sizde iradeniz ve sabriniz ile verirsiniz

İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz..

Berbat bir menubama yinede yazicam.. yarin daha iyi olucak..

16/12/2013 MENÜ;

Sabah: 2/3 peynirli simit, 100 ml meyve suyu

Ogle: 1/2 ay coregi, bir dilim kek, 1 sutlu nescafe

Aksam:1/2 kase corba, tavuk sis, 2 kasik bulgur pilavi, salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…