teşekkür ederim umarim istegime ulaşirim beyin gücü ile zayfilama nasıl oluyor?Hadi hyrlisi cnm bol eksilerin olsun insAllah
Bende inanıyorum ona insan veremiyorum dedikçe veremiyor olumlu düşünmek çok etkiliyorteşekkür ederim umarim istegime ulaşirim beyin gücü ile zayfilama nasıl oluyor?
zayıflamanin gücü beyinde bitiyormuş
Hayirli olsun. Benimde ciddi anlamda 2.gunum.selamlar...
artık bende zayıflar kategorisine katılmalıyım...
yaza kadar kilo vermek istiyorum..
şu an kilom 87,3
umarim başaracagim... artık PES etmek yok...:)
Başarılar canımselamlar...
artık bende zayıflar kategorisine katılmalıyım...
yaza kadar kilo vermek istiyorum..
şu an kilom 87,3
umarim başaracagim... artık PES etmek yok...:)
beyin gücüne söle diyecek mişiz.Bende inanıyorum ona insan veremiyorum dedikçe veremiyor olumlu düşünmek çok etkiliyor
Öğle yemeği biraz ağır olmamıs mı canımm? Yoksa normal mi:))öğle arasi: 12:00
tavuk suyu çorbasi
nohut yemegi
3 küçük parça kabak tatlısı.
1 ayran
1 kepek ekmegi
bi küçük aciber turşusu..
su: 0,5 lt:/
turşu tatlı evet agir:/Öğle yemeği biraz ağır olmamıs mı canımm? Yoksa normal mi:))
Bence biraz hafifletebilirsin, tabi ki zamanla.. Yavas Yavas alısıyosun:)) Olacak inan buna. Sakın vazgecmeturşu tatlı evet agir:/
hoşgeldin..merhaba canım
bende doğumdan sonraki kilolarımı vermek için buradayım
farkına varmak çok güzel iradeli şekilde devam et zamanla yediklerini görüp porsiyonlarını küçültüyorsun
zamanlada mide küçülüyor zaman geçtikçe fazla kilolar gidecek ben böyle düşünüyorum
Allah yardımcımız olsun
Peki neden bu kadar tatlı isteğin var hiç düşündün mü? Mutsuz musun ya da geçmişte yaşadığın olaylar, stresler seni böyle yapıyor olabilir.. Bence ilk önce bunları düşün, bulmaya çalış.. Çünkü bende böyleydim. Aşırı tatlı yiyen biriydim. Sonra nişanlımla tanıştım ve o mutsuz depresif hayattan sıyrılıp mutluluğa ulaştım.. Şuan eskisi gibi değilim evet kilo aldım ama eskisine göre daha iyi kilo veriyorum.. :)hoşgeldin..
ben 3 senedir yada 18 yaşımdan beri kilolarla savaşveriyorum..
artık böle olmayacak dedim..
27 kilo bir çırpıda gidecek inşallah...
60 kilo olmak istiyorum..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?