Zayıflama hapımı diyetmi zayıflayamıyorum sizce hangisi ?

Lady Luck

Hafif bir rüzgar essin serinlesin ruhlarımız 🌸
Pro Üye
Anneler Kulübü
20 Ocak 2014
3.502
4.587
333
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben 21 yaşında 82 kiloyum eksiden 57 kiloydum boğazımı tutamıyorum çalıştığım için hareketsizim gıda takviyesi alsam ne olur diyeti uygulayamıyorum bana yardım edinn plaseeee !!!! :5:

Merhaba arkadaşlar ben 21 yaşında 82 kiloyum eksiden 57 kiloydum boğazımı tutamıyorum çalıştığım için hareketsizim gıda takviyesi alsam ne olur diyeti uygulayamıyorum bana yardım edinn plaseeee !!!! :5:

bende arkadaşa katılıyorum sakın zayıflama hapı kullanma benimde bütün günüm evde hareketsiz geçiyor.bende tutamıyodum yavaş yavaş akşam yememeye alıştırdım .ve bundan kazancım nerdeyse 200 gr oluyor sabah yiyorum yasaklı şeyleri.19 den sonra bişey yeme .Açlığa hiç tahammülüm olmuyor benimde bir liste buldum daha dün başladım ama tok tutuyor özellikle akşamları onu bir dene .ne güzel çalışıyorsun maddi durumunda var bir tanede kondisyon aleti al her akşam 35 dk çalışsan bana kalırsa yeter senin için bende en yakın zamanda almayı düşünüyorum şimdilik diyet iyi gidiyor ama tek başına yeterli değil .burdaki arkadaşlara katıl bide tek başına insan inan veremiyor destek şart

bu liste bir arkadaştan alıntı .dün uyguladığımda buydu inşallah işine yarar

uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi

08:00

su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ( tam yağlıda olabilir ama ben yağsız ve tuzsuz peynir yedim)
( haftada 4 gün haşlanmış yumurta var ama haşlanmış yumurta olduğu günler 1 kimrit kutusu kadar petnir yenecek )
bol yeşillik ( yağsız )
1 tutam maydonoz ( limonlu )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

10:00
bir bardak yeşil çay
10:30
su
3 tane kuru kayısı
3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )

13:00

su
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 köfte kadar et/tavuk/balık

( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)

bol salata ( yağsız )

2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

15:00

Bir bardak yeşil çay

15:30

su

1 porsiyon meyve ( 100 gr.)
1 çay bardağı süt

17:00

2 tane kepekli grissini
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir. ( ben yemedim.)

19:00

1 kepçe çorba ( yarım kase ) bazen yiyorum bazen yemiyorum.
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
1 çay bardağı yoğurt
bir ince dilim ekmek ( 1 el kadar )
ve tabiki su

20:00

bir porsiyon meyve ( 100 gr.) ben yemedim.

20:30

bir bardak yeşil çay...

bende arkadaşa katılıyorum sakın zayıflama hapı kullanma benimde bütün günüm evde hareketsiz geçiyor.bende tutamıyodum yavaş yavaş akşam yememeye alıştırdım .ve bundan kazancım nerdeyse 200 gr oluyor sabah yiyorum yasaklı şeyleri.19 den sonra bişey yeme .Açlığa hiç tahammülüm olmuyor benimde bir liste buldum daha dün başladım ama tok tutuyor özellikle akşamları onu bir dene .ne güzel çalışıyorsun maddi durumunda var bir tanede kondisyon aleti al her akşam 35 dk çalışsan bana kalırsa yeter senin için bende en yakın zamanda almayı düşünüyorum şimdilik diyet iyi gidiyor ama tek başına yeterli değil .burdaki arkadaşlara katıl bide tek başına insan inan veremiyor destek şart

canım evde yer olsa koşu bandı bile alcam ama evde yer yok yazın balkona koymayı düşündüm kışın napcam o var çalıştıgım için diyet listesine uyamıyorum işte sıkıntım orda :S

Merhaba,

Kesinlikle hap kullanmayın... 57 Kilodan 82 kiloya çıkmışsınız. Bende 2006 senesine kadar 57 kiloydum sonrasında 107 kiloya kadar çıktım. 107 kiloya çıkmamda hapların etkisi de büyük 10 kilo verip 20 kilo geri aldım... Profesyonel yardım almayı deneyebilirsiniz. ben o şekilde yaptım... Başarılar dilerim....

Merhaba,

Kesinlikle hap kullanmayın... 57 Kilodan 82 kiloya çıkmışsınız. Bende 2006 senesine kadar 57 kiloydum sonrasında 107 kiloya kadar çıktım. 107 kiloya çıkmamda hapların etkisi de büyük 10 kilo verip 20 kilo geri aldım... Profesyonel yardım almayı deneyebilirsiniz. ben o şekilde yaptım... Başarılar dilerim....

tavsiyen için çok teşekkür ederim tatlım :)):54:

Back
X