Zayıflama Kampı

Günaydın kızlar ben erkenciyim sizler nerdesiniz yahu ;)
Merakla tartıldım ve 78.2 den 77.0 a düşmüşüm bir iki kez 76.9 u da görmedim değil hani :D
DSCF0227.webp

günaydın ilk bildirim gelmiş ay çok kıskandım seni ya bozuyom ediyom fazla çıkıyom diyon ama hep kilo veriyon yaa maşallah çok tebrik ederim :nazar:
Sağol canim kıskanma ya sende çok güzel kilo veriyosun ben emzirdigim için verebiliyorum şimdide yoldayım hastaneye gidiyorum

fazlaliklara elveda fazlaliklara elveda neden böle oldu canm aslında kötü bir hafta geçirmedin ya dün çok mu yedin ?
semraanne semraanne konrol e mi gdiyorsun canm ? ben sabah uyanınca iç çamaşırım ile tartılıyorum en doğru kilo oymuş.
Hastayım demiştim ya mastit olmuşum göğsümde süt tıkanmış ölüyorum sanki ateşten yanakların çatladı hep

Canim dun fazla yedim evet çubuk kraker yedim sen suyu tutuyo demiştim snra balık yedim baya yedim hemde snra kuru pasta bisküvi meyveler uff çok yedim harbi yaa :((( bende iç camasrlaryla AC karna tartiliyrm

Hastayım demiştim ya mastit olmuşum göğsümde süt tıkanmış ölüyorum sanki ateşten yanakların çatladı hep
oyy tekrar geçmş olsun canm süt sıkışması nasıl oluyor ki ? kötü birşey değildr inş.

Canim dun fazla yedim evet çubuk kraker yedim sen suyu tutuyo demiştim snra balık yedim baya yedim hemde snra kuru pasta bisküvi meyveler uff çok yedim harbi yaa :KK43:(( bende iç camasrlaryla AC karna tartiliyrm
o yüzden fazla çıkmışsındr canm kuru pasta zaten yüksek kalorili birşey birde akşam yediysen. tartı öncesi yapma böle bak demorilize oluyorsun :(

oyy tekrar geçmş olsun canm süt sıkışması nasıl oluyor ki ? kötü birşey değildr inş.

o yüzden fazla çıkmışsındr canm kuru pasta zaten yüksek kalorili birşey birde akşam yediysen. tartı öncesi yapma böle bak demorilize oluyorsun :KK43:
Ilerlerse kötü cerrahi müdahale gerekir

-300 grm da iyidir canm ama bu hafta biraz daha sık kendini ve spor ekle hayatına. hamur işleriin den bu hafta uzak durmaya çalış. bakalım senn kilo vermeni engelleyen ne öğrenirz

Back
X