- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canım umarım olmuştur dileğin gerceklesirKızlar ben kan verdim geldim bakalım sonuç nee aslında hiç ümitli değilim ama hayırlısı Allahtan
Amin inşallah canım dua et olur muHayirlisi olsun canım umarım olmuştur dileğin gerceklesir
Evet canım aşılama yaptırmıştım bugün 19. Günüm normalde 4 gün önce kan vermem lazımdı ama cesaret edip veremedimesra aşılama mı yaptırmıştı
Ahhh canım benim yaa yorma kendini o kadar hem oruçsun hemde bebiş var yavaştan yap bari evet canım sürekli giriyosun bende ramazanda yediklerimi kaçırıyorum ama yine kilo veriyorum ama yinede kaçırıyorum dün mesela tatlı kaçtı gitti :) hop mideyeKızlar bu ara burası pek aktif değil ramazandan dolayı olsa gerek ben aslında sürekli giriyorum ama kimse olmayınca yazmıyorum birde temizliğe başladım bakalım ne zaman biter oruçlu oruclu biraz zor oluyor ama mecbur
snuçlarını aldın mı canım :) inşallah pozitiftir :) birde senn memleket neresi idi :)Evet canım aşılama yaptırmıştım bugün 19. Günüm normalde 4 gün önce kan vermem lazımdı ama cesaret edip veremedim
Yok canım almadım amin inşallah pozitiftir hiç umudum yok gerçi ama Trabzon canım senin memleket neresisnuçlarını aldın mı canım :) inşallah pozitiftir :) birde senn memleket neresi idi :)
bende tokat ama sivasta oturuyrum :) özelde mi tedavi görüyrsun canım :)Yok canım almadım amin inşallah pozitiftir hiç umudum yok gerçi ama Trabzon canım senin memleket neresi
Evet canım buranın devlet hastaneleri çok berbat o yüzden özele gidiyorum bende kocaelindeyimbende tokat ama sivasta oturuyrum :) özelde mi tedavi görüyrsun canım :)
sonucunu ne zaman öğrenebileceksin bende merak ettim :)Evet canım buranın devlet hastaneleri çok berbat o yüzden özele gidiyorum bende kocaelindeyim
Çıktı ama ben gidip almadım canımsonucunu ne zaman öğrenebileceksin bende merak ettim :)
neden ki yaa ne zman alcanÇıktı ama ben gidip almadım canım
Canım cesaretim yok yaaa yarın eşim gidip alcak işten gelirken sabahleyinneden ki yaa ne zman alcan
anladım canım sende haklısın ama inşallah eşin mutlu haberlerle gelir :) bizde seviniriz :)Canım cesaretim yok yaaa yarın eşim gidip alcak işten gelirken sabahleyin
İnşallah canım dua et olur muanladım canım sende haklısın ama inşallah eşin mutlu haberlerle gelir :) bizde seviniriz :)
inşallah cnm dualarım seninle bugün senin adınada bir kez meryem suresi okurum :)İnşallah canım dua et olur mu
Dua et kadercim inşallah pozitiftirKızlar bende geldim pek grmiyirum ramazanda acayip uyku bastryo bana yaa gözlerimi acamiyrum arada bende kacriyrm ama illaki oluyo iinsanınccanı cekiyo İns hepimiz kilolarına veririz :)) inşallah pozitif olur sonuçlar esracim