- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Ayyyy canım benim çok sağol yaaa Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah bir an önceinşallah cnm dualarım seninle bugün senin adınada bir kez meryem suresi okurum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy canım benim çok sağol yaaa Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah bir an önceinşallah cnm dualarım seninle bugün senin adınada bir kez meryem suresi okurum :)
amin canım inşallah bende haftaya test yapacağım sende bana dua et olur mu :)Ayyyy canım benim çok sağol yaaa Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah bir an önce
Ederim canım etmem mi Rabbim cennet kokulularımızı bir an önce göndersinhafta sonuna
amin canım inşallah bende haftaya test yapacağım sende bana dua et olur mu :)
Yok canım hiç gebelik geçirmedim yaşım 26 1.5 yıllık evliyim yok canım Estağfurullahçok sağolun bayanlar :) cnm hiç gebelik geçirdin mi ? kaç senelik evlisin ve yaşın kaç ? biraz çok oldu ama =)
Ben seni de benm gibi kucuk zannettimzannettimwk ben 20 yasindayim :)Yok canım hiç gebelik geçirmedim yaşım 26 1.5 yıllık evliyim yok canım Estağfurullah
Sen daha çok gençmişsin canım yaaa olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlat sen kaç yıllık evlisinBen seni de benm gibi kucuk zannettimzannettimwk ben 20 yasindayim :)
canım benm babam nasipten öte köy yok derdi vardır bunda da elbette bir hayır kendini sıkmamaya çalış eşinide düşün sağlığınız için fazla takmamaya çalış bence de bir kaç ay ara ver ve hiç ama hiç düşünme geçenler de hastanede bir bayanla konuştum 10 yıldır hamile kalamıyormuş artık daha olmayacağını düşünmüş ve çocuk için biriktirdiği para ile tatile gitmiş bebek knusunu da hiç ama hiç düşünmemiş tatilde döndükten snra da bayan ilaçsız tedavisiz hamile kaldığını söylüyr :)Canlarım ben geldim ama hiç iyi değilim
sonuç negatif bir saattir ağlıyorum hala bu mesajı atarken bile gözyaşlarım akıyor olmadı tutmadı anne olamadım Rabbim nasip etmedi eşimde beni teselli ediyor ama biliyorum içi kan ağlıyor oda gözyaşlarını tutamadı sarılıp ağladık ara verdim tedaviye daha ilaç kullanıp hormonlarımla oynamak istemiyorumdurum vaziyet bu
Çok sağol canım bende kafamdan atmayı düşünüyorum biraz bu düşünceyi inan zom gibi oldum ağlamaktancanım benm babam nasipten öte köy yok derdi vardır bunda da elbette bir hayır kendini sıkmamaya çalış eşinide düşün sağlığınız için fazla takmamaya çalış bence de bir kaç ay ara ver ve hiç ama hiç düşünme geçenler de hastanede bir bayanla konuştum 10 yıldır hamile kalamıyormuş ve artık daha olmayacağını düşünmüş ve çocuk için biriktirdiği para ile tatile gittim bebek knusunu da hiç ama hiç düşünmemiş ve tatilde döndükten snra bayan ilaçsız tedavisiz hamile kaldığını söylüyr :)
bende üzüldüm senin adına ama elden ne gelir kendin için yapabileceğin tek şey kafayı yormamanÇok sağol canım bende kafamdan atmayı düşünüyorum biraz bu düşünceyi inan zom gibi oldum ağlamaktan
Aynen canım haklısın eşimide çok üzdüm oda ağladı benle şimdi biraz daha sakinimbende üzüldüm senin adına ama elden ne gelir kendin için yapabileceğin tek şey kafayı yormaman
biraz kafa dağıtın canım televizyon izleyin imkan varsa dışarı çıkıp temiz hava alın yada yatın uyuyun en iyisiAynen canım haklısın eşimide çok üzdüm oda ağladı benle şimdi biraz daha sakinim
Ahh canım benim üzülme bu kadar hem daha yeni evli sayılarsiniz benim 3 yıl olmadı sende sorun olmadığını soyluyosun tamamen stresten olmuyo ve tabi fazla kilodan bu ay gitme doktora düşünme sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalış bana tedavisiz olmaz diyodu doktor ikinci gebeliğimi abimin düğünü için diyetteyken hamile kaldım hiç aklımda yokken kilo veriyirdum ama sağlıklı besleniyodum. allahtan Hayırlısı ni işte boşuna aglamaCanlarım ben geldim ama hiç iyi değilim
sonuç negatif bir saattir ağlıyorum hala bu mesajı atarken bile gözyaşlarım akıyor olmadı tutmadı anne olamadım Rabbim nasip etmedi eşimde beni teselli ediyor ama biliyorum içi kan ağlıyor oda gözyaşlarını tutamadı sarılıp ağladık ara verdim tedaviye daha ilaç kullanıp hormonlarımla oynamak istemiyorumdurum vaziyet bu