Zayıflama Kampı

Canlarım ben geldim ama hiç iyi değilim :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
sonuç negatif bir saattir ağlıyorum hala bu mesajı atarken bile gözyaşlarım akıyor olmadı tutmadı anne olamadım Rabbim nasip etmedi eşimde beni teselli ediyor ama biliyorum içi kan ağlıyor oda gözyaşlarını tutamadı sarılıp ağladık ara verdim tedaviye daha ilaç kullanıp hormonlarımla oynamak istemiyorum:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:durum vaziyet bu

Canlarım ben geldim ama hiç iyi değilim :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
sonuç negatif bir saattir ağlıyorum hala bu mesajı atarken bile gözyaşlarım akıyor olmadı tutmadı anne olamadım Rabbim nasip etmedi eşimde beni teselli ediyor ama biliyorum içi kan ağlıyor oda gözyaşlarını tutamadı sarılıp ağladık ara verdim tedaviye daha ilaç kullanıp hormonlarımla oynamak istemiyorum:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:durum vaziyet bu
canım benm babam nasipten öte köy yok derdi vardır bunda da elbette bir hayır kendini sıkmamaya çalış eşinide düşün sağlığınız için fazla takmamaya çalış bence de bir kaç ay ara ver ve hiç ama hiç düşünme geçenler de hastanede bir bayanla konuştum 10 yıldır hamile kalamıyormuş artık daha olmayacağını düşünmüş ve çocuk için biriktirdiği para ile tatile gitmiş bebek knusunu da hiç ama hiç düşünmemiş tatilde döndükten snra da bayan ilaçsız tedavisiz hamile kaldığını söylüyr :)

Son düzenleme:
canım benm babam nasipten öte köy yok derdi vardır bunda da elbette bir hayır kendini sıkmamaya çalış eşinide düşün sağlığınız için fazla takmamaya çalış bence de bir kaç ay ara ver ve hiç ama hiç düşünme geçenler de hastanede bir bayanla konuştum 10 yıldır hamile kalamıyormuş ve artık daha olmayacağını düşünmüş ve çocuk için biriktirdiği para ile tatile gittim bebek knusunu da hiç ama hiç düşünmemiş ve tatilde döndükten snra bayan ilaçsız tedavisiz hamile kaldığını söylüyr :)
Çok sağol canım bende kafamdan atmayı düşünüyorum biraz bu düşünceyi inan zom gibi oldum ağlamaktan

Ahh canım benim üzülme bu kadar hem daha yeni evli sayılarsiniz benim 3 yıl olmadı sende sorun olmadığını soyluyosun tamamen stresten olmuyo ve tabi fazla kilodan bu ay gitme doktora düşünme sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalış bana tedavisiz olmaz diyodu doktor ikinci gebeliğimi abimin düğünü için diyetteyken hamile kaldım hiç aklımda yokken kilo veriyirdum ama sağlıklı besleniyodum. allahtan Hayırlısı ni işte boşuna aglama

Hayirlisi olsun arkadaslar semraanneye katiliyorum stres hamilelik sansini cok etkiliyor bende sağlık sektorunde oldugum icin cok ornekle karsilastim kendini rahat birak stresden uzak dur herseyin bi zamani var dusunmeden hayatina devam et inşallah en guzel zamanda miniginin haberini alirsin

parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski canim kendini üzerek eline hicbsey geçmeztabiki stres yaparakta hherşeyin başı stres ve moral bozmak moralini ne kadar yüksek tutar stresten uzak durumdan o zaman herşey daha güzel olur tabiki kollarından kurtularak cnku fazla kilo hormonları yoruyo ve tembellestryo bu yüzdende bebek konusunda skntı olabiliyor ise moralini düzelterek ve stresten uzak durarak başla ve kilolarindan kurtul snra tekrar dene emjnimki o zaman olacak kimbilir ikizlerin olur belki hee skma canını hherşey güzel olacak

Back
X