Zayıflama Kampı

ayy canım benim senin de güzel o güzel gönlünden ne geçiyorsa rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin
Amin canım inşallah hepimize Rabbim gönlümüzdeki ni hayırlı etsin
Haydi inşallah canım görelim seni
Beni biraz gazlayın bari :-):-):-):-):-)
Ayy Sağol canim benim işimi bitireyimde çaya beklerim insallh
Canım benim sende çok sağol sana kıyamayız sen gel bize misafir ol biraz hizmet edelim sana :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK55::KK55::KK55:hemde o maksatla bebişide severiz:KK200::nazar::nazar:

Kızlar ben çarşıya git gez dolaş tartıya pil almayı unut gel akıllı ben :KK37::KK37::KK37::KK37:4 gündür de evde küçük plastik tabağımı arıyorum nerde bulsam iyidir gözüm hatta burnumun önünde buzdolabında günde elli kere açarım halbuki:-):-):-):-)

nasıl werdın kız anlat banada neler yabtın
Ben emziriyorum canım bebegim 2 buçuk aylık 62 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim sezeryan olunca hareket spor da yapamıyorum az yiyerek tabi arada kaçamaklarım oldu bide akşam yemeğimi erken yiyorum 6 gibi .emzirmek te kalori harcıyor. ramazanda kilo vermem aksadi biraz ama ramazandan sonra devam gene bide beyaz ekmek yemedim hiç kepekli ekmek günde 1 2 dilim

20150703_154555.webp
geçen gün 69.6 çıktım bikaç gündür fazla kaçırdım

2 kız annesiyimn bebegim 4aylık olck 1hafta sonra.su an 79.5 kiloyum.65 ile hamile kaldım 90 i gördüm. Hedefim 60 ins

Ben emziriyorum canım bebegim 2 buçuk aylık 62 ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim sezeryan olunca hareket spor da yapamıyorum az yiyerek tabi arada kaçamaklarım oldu bide akşam yemeğimi erken yiyorum 6 gibi .emzirmek te kalori harcıyor. ramazanda kilo vermem aksadi biraz ama ramazandan sonra devam gene bide beyaz ekmek yemedim hiç kepekli ekmek günde 1 2 dilim

Ay annesin yani ne gusel.bende istiom Allahim nasib ederse

Annem noldu bize yaa 2 ayı doldurduk hep beraber 1 temmuzda bildirm yapmamız gerekiyordu bnde dahil kmseden tık yok. listemiz nerde bulamıyorum bile :(

kuzum bn seni sen beni döv baksana bnm sizlerden hiç farkım varmı kayboldum gttim. Hadi buraya girmesem bile diyet hak getire hale geldi yaa :( bi yenilik birşey lazım bize ya napsak ?

Back
X