Eki Görüntüle 1511724
!! RESİM DEKİ ÇİFT DÜĞÜN FOTOĞRAFI ÇEKTİREBİLMEK İÇİN 60 KİLO VERMİŞ !!
Atın diyorum çünkü bu foruma 5 yıldır üyeyim. Her zaman diyete başlıyorum hopp 3 gün sonra kim öle kim kala. Açtığım konularda in cin top oynuyor :)
Eğer diyorum; 65 kilo iken açtığım konularda diyetime sadık kalsaydım vereceğim kilo 7-8 di. Ama şimdi tam tamına 25 kilo ALMIŞIM !!! Verilmesi gereken kilo 8 den 25 e çıktı ...
Şimdi gelelim diyetime....
4 Ay sonra düğünüm var, bunun gelinlik alımı var balayı var Alayı var :)
Ben nasıl gelinlik alayım bu halde, ben nasıl gideyim bu halde balayına. Nasıl mutlu olayım Fotoğraf çekimlerinde ?? Bunları düşünerek hadi kızım erva başla artık. Zamanın var deme , çünkü yok ! vereceğin kilo 3-4 kilo değil ki düğünden hemen önce gir diyete.
Tamı tamına 25 kilo vermem gerek. ee 1 ayda olcak birşey değil. Ayda 5 kilo versem anca düğüne yetişiyorum 60 kilo ile diyerekteeennnn 27.04.2015 de yani pazartesi günü diyete başladım. 3.günüm bugün AMA ŞÜKÜR Kİ BIRAKMADIM. Bu sefer irademe sahip çıkıyorum çnkü gerçekten zamanım kalmadı. Evleniyorum yahu daha ne bekliyorum ??
Benim diyet listem doktorum vs. yok. Hiç bi zaman uyamam öyle listelere. 3 gündür kalori takibi yaparak kendi listemi kendim oluşturuyorum.
Neler yediğime gelirsek ;
Kahvaltıda (10.00) : 1 haşlama yumurta, 3 zeytin, 2 dilim kepek ekmek, az tuzlu burgu peynir, çeri domates vs.
Aralarda : (12.00) Meyveli yoğurt , 2 adet light bisküvi, 2-3 adet ceviz, türk kahvesi vb.
Öğlen : (15.00) Öğle yemeği adedim yoktur ama aç kalıp akşama yüklen miyim diye yarım kase çorba, yoğurt anca yiyebiliyorum.
Akşam : (18.00) Ne yemek yaptıysam yiyorum. Kendime ayrı küçük tabak yapıyorum, herşeyden az yiyorum. Mesela dün Krep tavuk yaptım yanında patates püresi. sıkmadım kendimi yani.
Amacım kalori kontrolü benim. sabah ve öğlen 500 kalori aldıysam akşam da 400-500 kalori alıyorum. bilmiyorum doğrumu ama 1000 kaloriyi çok geçmemek benim amacım. günde 1000 kalori alırsam ayda 6 kilo verebileceğimi söylüyor diyet arkadaşım :)
Pazartesi : 85.5 ile başladım
Çarşamba : 84.8 olarak devam ediyorum. 3.günüm bugün....
az önce yaklaşık 20 dakika evde spor yaptım. mekik çektim, ayaklarımı kaldrdım indirdim,
sandalyede bi kaç hareket denemem oldu yeterde artar dedi. Hiç yoktan iyidir. yaklaşık 50 kalori yaptığımı hesap ettim. Şimdi türk kahvesi içeyim tek şekerli dedim. 1 küp şeker 20 kaloriymiş !!! Ben o kadar egzersizi boşa mı yapmış olcam dedim, sade türk kahvesi yaptım 0 kalori
Hadi bana kolay gelsinnn :))