- 8 Temmuz 2010
- 2.224
- 429
- 123
oyyy canım bu sen misin ?? gayet iyi duruyorsun ama ne zayıf ne de kilolu bir halin var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy canım bu sen misin ?? gayet iyi duruyorsun ama ne zayıf ne de kilolu bir halin var
Evoyyy canım bu sen misin ?? gayet iyi duruyorsun ama ne zayıf ne de kilolu bir halin var![]()
Evet canim benim herkes ayni seyi soyluyo grenler kiloma inanmiyolar ama o kadar varim iste gobek problemim var onu eritmem lazim baska bi srunum yok birazda bacaklarimi inceltirsem tam olacak :))oyyy canım bu sen misin ?? gayet iyi duruyorsun ama ne zayıf ne de kilolu bir halin var![]()
canım gerçekten güzel bir fiziğin var en azından kilon eşit dağılmış tek bir yerde değil bu yüzden gayet iyi duruyorsunEvet canim benim herkes ayni seyi soyluyo grenler kiloma inanmiyolar ama o kadar varim iste gobek problemim var onu eritmem lazim baska bi srunum yok birazda bacaklarimi inceltirsem tam olacak :))
HOsgeldin canim boyun kilon yasin kac vr hefefin kaç ve önemlisi burda sürekli bulunacaksan gunlugumuze katılabilirsiniz yari yolda bırakıp gitmek yok hep destek tam destek olacaz çünkü birbirimize :)Yaa dün başlamışsınız ama bende bugun basladım bende katılabilirmiyimmm???
Merhaba cnm seni 90dan 60a günlüğünde de gördüm. Ben de bu gruptayım ve ben de mühendisim, şişko bir mühendis :)hedef 70 yaşım 25 boyum 170 cnm..mühendisimama şişko bi mühendis
![]()
cnm hoşgeldin yaşın boyun kilon kaç ? ilk sayfamızda uygulamalarımız yazıyor onlara bir göz at yaparım uyarım pes etmem diyorsan buyur gelYaa dün başlamışsınız ama bende bugun basladım bende katılabilirmiyimmm???
hoşgeldn cnm , bu arada herks birbirinn menüsünü azcık da olsa yorumlarsa iyi olur motive verir bu konuda da elimzden geleni yapalımKızlar günaydın herkese mutlu hafta sonları dilerim dun pek gelemedim gunluge k.bakmayın :)
kesnlikle katılıyorum bugün alımlar son olsun. sonra kim kimdi şaşırıyorumBu arada kizlar gunlugumuze katılanlar için bugün sn GÜn olsun bugünden sonra katılanları almayalım çünkü bi duzen kurduk sürekli değişmesin :)
HOsgeldin canim boyun kilon yasin kac vr hefefin kaç ve önemlisi burda sürekli bulunacaksan gunlugumuze katılabilirsiniz yari yolda bırakıp gitmek yok hep destek tam destek olacaz çünkü birbirimize :)
cnm hoşgeldin yaşın boyun kilon kaç ? ilk sayfamızda uygulamalarımız yazıyor onlara bir göz at yaparım uyarım pes etmem diyorsan buyur gel![]()
aynen öyle ama şimdiye kadar aklım nerdeymiş diyorum. bu son diyetimiz olsun bir daha uğraşmamak için bu kilolarla, s beden m beden ceket tişört almak için 38 beden kot giyebilmek için bu son olsun. bir daha bu eziyeti çektirmeyelim kendimizeAynen canim bgun son olsun iyiki cok
gecmeden benim gbi karar vermissin diyete yoksa halimiz kotuye gidiyomuss yaaaa.ama hep beraber bunun ustesinden gelicez ben inaniyrm heoimiz azimli hirsli kizlariz 3-5 kilyumu veremicezz heytt bee kim tutar bizii :)))
45 neyy dicektim ama boyunu farkettim senin için ideal kilon mu cnm ? hoşgeldn aramıza adını listeye yazıyorum o zman. benm de yeğenlerimn sünneti var 16 haziran da bnde 75 olsam hiç fena olmazHoşbulduk kızlar
Pes etmem merak etmeyin zaten kilo vermem şart bırakırsam benide kk den atsınlar
26ya girmek üzereyim
Boyum 157
Kilom 72
Hedefim 45
Ama ilk hedefim dogum gunumde(7haziran) 60 olabilmek
Ama okadar veremem sanırım 65 diyelim![]()
kuzum kahvaltın gayet iyi tam diyelitlik ama sağlıklı bir menü olmuş, lakiiiiinnn menülerimizi toplu olarak akşam atıyoruz. sonra herkesn ki arada kaynıyor yorumlanmıyor. akşam toplu atalım ki herks komple yorumlayabilsinkızlar merhaba sabah kahvaltım (bugün geç yaptım kahvaltımı öğle yemeği yerine de geçti yani):
salata+domates+maydanoz
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay bardağı çay(şekersiz)
45 neyy dicektim ama boyunu farkettim senin için ideal kilon mu cnm ? hoşgeldn aramıza adını listeye yazıyorum o zman. benm de yeğenlerimn sünneti var 16 haziran da bnde 75 olsam hiç fena olmazama olamam sanırım şuan 83 kiloyum
![]()