Zayıflama Kampı

oyyy canım bu sen misin ?? gayet iyi duruyorsun ama ne zayıf ne de kilolu bir halin var :KK66:
Ev
oyyy canım bu sen misin ?? gayet iyi duruyorsun ama ne zayıf ne de kilolu bir halin var :KK66:
Evet canim benim herkes ayni seyi soyluyo grenler kiloma inanmiyolar ama o kadar varim iste gobek problemim var onu eritmem lazim baska bi srunum yok birazda bacaklarimi inceltirsem tam olacak :))

Evet canim benim herkes ayni seyi soyluyo grenler kiloma inanmiyolar ama o kadar varim iste gobek problemim var onu eritmem lazim baska bi srunum yok birazda bacaklarimi inceltirsem tam olacak :))
canım gerçekten güzel bir fiziğin var en azından kilon eşit dağılmış tek bir yerde değil bu yüzden gayet iyi duruyorsun ;)
senin hem azcık kilo vermeye hemde sıkılaşmaya ihtiyacn var o zman. benim yenilerde çekilmiş hiç resmim yok akşama çeker atarım bende. eski resmlerime baktım da fıstık gibiymişim gene de yaww :D

[QUOTE="erva147, post:, member: 22düşerim anım gerçekten güzel bir fiziğin var en azından kilon eşit dağılmış tek bir yerde değil bu yüzden gayet iyi duruyorsun :KK66:
senin hem azcık kilo vermeye hemde sıkılaşmaya ihtiyacn var o zman. benim yenilerde çekilmiş hiç resmim yok akşama çeker atarım bende. eski resmlerime baktım da fıstık gibiymişim gene de yaww :KK70:[/QUOTE]
tsk ederim dusuncelerin icin kuzum Evet canim 70 olsam iyi olacak snrafa 65 e
Duserim iyi olur gobegimi eritrsem birazda bacaklarimi skılastrrsam daha guzel olacak ins seninde fotografini bekliyrm
duserim tam iyi olurum gobrgimi

İNŞ canım düşücez bu kilolardan. ben şuan eski resmlerime bakıyorum bir kaç tanesini birleştirdim öncesi sonrası diye 2-3 dakkaya onu atıcam buraya. ama bnm öncem sonram tam tersi :KK70: zayıfken kiloluya geçiş :KK70:

Yaa dün başlamışsınız ama bende bugun basladım bende katılabilirmiyimmm???

ay şu halime bak yaaa ben nerelere gidem ne edem :KK70: ne yapmışım ben kendime !!
1. resim de göbekte popo da yok nerdeyse.
2. resimde popo oluşmaya başlamış.
3. resimde popo yerleşmiş ama belim gene de ince / kıvrımı belli.
4. resim en yeni olan. bel ve popo eşit hizada. ne kıvrım kalmış nede bel !!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar günaydın herkese mutlu hafta sonları dilerim dun pek gelemedim gunluge k.bakmayın :)

Canim olsun yeterli iateyelim verecez kilolari merak etme aslındaikinci resimde tam iiyisin o şekilde olsan yeter bnce :))

Bu arada kizlar gunlugumuze katılanlar için bugün sn GÜn olsun bugünden sonra katılanları almayalım çünkü bi duzen kurduk sürekli değişmesin :)

HOsgeldin canim boyun kilon yasin kac vr hefefin kaç ve önemlisi burda sürekli bulunacaksan gunlugumuze katılabilirsiniz yari yolda bırakıp gitmek yok hep destek tam destek olacaz çünkü birbirimize :)

sonbahr35, post: 40776529, member: 676928"]Kızlar günaydın herkese mutlu hafta sonları dilerim dun pek gelemedim gunluge k.bakmayın :)[/QUOTE]
Gunaydin canim hoşgeldin :)

hedef 70 yaşım 25 boyum 170 cnm..mühendisim :KK43: ama şişko bi mühendis :KK43:
Merhaba cnm seni 90dan 60a günlüğünde de gördüm. Ben de bu gruptayım ve ben de mühendisim, şişko bir mühendis :)
Hem burda hem de 90dan 60a günlüğünde olacağım. Bırakma kendini, birlikte zayıflayalım inşallah :)

cnm hoşgeldin yaşın boyun kilon kaç ? ilk sayfamızda uygulamalarımız yazıyor onlara bir göz at yaparım uyarım pes etmem diyorsan buyur gel :KK66:

Kızlar günaydın herkese mutlu hafta sonları dilerim dun pek gelemedim gunluge k.bakmayın :)
hoşgeldn cnm , bu arada herks birbirinn menüsünü azcık da olsa yorumlarsa iyi olur motive verir bu konuda da elimzden geleni yapalım :KK66:
Bu arada kizlar gunlugumuze katılanlar için bugün sn GÜn olsun bugünden sonra katılanları almayalım çünkü bi duzen kurduk sürekli değişmesin :)
kesnlikle katılıyorum bugün alımlar son olsun. sonra kim kimdi şaşırıyorum :KK70: hem az çok birbrimizi tanıdık, birbirimizi denetleme kontrol etme imkanımz yüksek. sayımız çok olursa ortalık karışır :KK66: bu arada gördün son halimi bak ne hale gelmişim :KK70: Bn bile görünce kıyaslamalı şşok oldum :p

Son düzenleme:
Aynen canim bgun son olsun iyiki cok
gecmeden benim gbi karar vermissin diyete yoksa halimiz kotuye gidiyomuss yaaaa.ama hep beraber bunun ustesinden gelicez ben inaniyrm heoimiz azimli hirsli kizlariz 3-5 kilyumu veremicezz heytt bee kim tutar bizii :)))

HOsgeldin canim boyun kilon yasin kac vr hefefin kaç ve önemlisi burda sürekli bulunacaksan gunlugumuze katılabilirsiniz yari yolda bırakıp gitmek yok hep destek tam destek olacaz çünkü birbirimize :)

cnm hoşgeldin yaşın boyun kilon kaç ? ilk sayfamızda uygulamalarımız yazıyor onlara bir göz at yaparım uyarım pes etmem diyorsan buyur gel :KK66:

Hoşbulduk kızlar
Pes etmem merak etmeyin zaten kilo vermem şart bırakırsam benide kk den atsınlar:KK48:

26ya girmek üzereyim
Boyum 157:KK48:
Kilom 72
Hedefim 45
Ama ilk hedefim dogum gunumde(7haziran) 60 olabilmek
Ama okadar veremem sanırım 65 diyelim:KK48:

kızlar merhaba sabah kahvaltım (bugün geç yaptım kahvaltımı öğle yemeği yerine de geçti yani):

salata+domates+maydanoz
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay bardağı çay(şekersiz)

Aynen canim bgun son olsun iyiki cok
gecmeden benim gbi karar vermissin diyete yoksa halimiz kotuye gidiyomuss yaaaa.ama hep beraber bunun ustesinden gelicez ben inaniyrm heoimiz azimli hirsli kizlariz 3-5 kilyumu veremicezz heytt bee kim tutar bizii :)))
aynen öyle ama şimdiye kadar aklım nerdeymiş diyorum. bu son diyetimiz olsun bir daha uğraşmamak için bu kilolarla, s beden m beden ceket tişört almak için 38 beden kot giyebilmek için bu son olsun. bir daha bu eziyeti çektirmeyelim kendimize ;)

Hoşbulduk kızlar
Pes etmem merak etmeyin zaten kilo vermem şart bırakırsam benide kk den atsınlar:KK48:

26ya girmek üzereyim
Boyum 157:KK48:
Kilom 72
Hedefim 45
Ama ilk hedefim dogum gunumde(7haziran) 60 olabilmek
Ama okadar veremem sanırım 65 diyelim:KK48:
45 neyy dicektim ama boyunu farkettim senin için ideal kilon mu cnm ? hoşgeldn aramıza adını listeye yazıyorum o zman. benm de yeğenlerimn sünneti var 16 haziran da bnde 75 olsam hiç fena olmaz :D ama olamam sanırım şuan 83 kiloyum :p

kızlar merhaba sabah kahvaltım (bugün geç yaptım kahvaltımı öğle yemeği yerine de geçti yani):

salata+domates+maydanoz
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay bardağı çay(şekersiz)
kuzum kahvaltın gayet iyi tam diyelitlik ama sağlıklı bir menü olmuş, lakiiiiinnn menülerimizi toplu olarak akşam atıyoruz. sonra herkesn ki arada kaynıyor yorumlanmıyor. akşam toplu atalım ki herks komple yorumlayabilsin ;)

45 neyy dicektim ama boyunu farkettim senin için ideal kilon mu cnm ? hoşgeldn aramıza adını listeye yazıyorum o zman. benm de yeğenlerimn sünneti var 16 haziran da bnde 75 olsam hiç fena olmaz :KK70: ama olamam sanırım şuan 83 kiloyum :p

Aynen boydan fakir olunca işte:KK48:
İdeal kilo hesaplamamda 43 bile gösteriyor:KK48:
Niye kız 8 kilo verilir 1bucuk ayda

Back
X