- 8 Temmuz 2010
- 2.224
- 429
- 123
evet cnm yani herkes herkesin menüsüne yorum yapsın iyimi kötümü diye. bu bizi motive eder hem dgruyu yanlışı görürüzanladım sanırım benim de yediklerimize yorum yapmamı söylüyorsun dimi ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm yani herkes herkesin menüsüne yorum yapsın iyimi kötümü diye. bu bizi motive eder hem dgruyu yanlışı görürüzanladım sanırım benim de yediklerimize yorum yapmamı söylüyorsun dimi ?![]()
tamam canım bundan sonra katılım yapacağım inş.evet cnm yani herkes herkesin menüsüne yorum yapsın iyimi kötümü diye. bu bizi motive eder hem dgruyu yanlışı görürüz![]()
sende taktın bu kalori hesabınakızlar bende yarım saate yakın bisiklet sürdüm ve 100 kalori kadar yaktım ve meyveli yoğurt elli kalori aldım ve günü 450 kalori ile kapatmış bulunuyorumbi bardak cola içsem nasıl olur sizce
![]()
Tmm kuzum takip edicem bak ona göretamam canım bundan sonra katılım yapacağım inş.![]()
koş koşş yetişirsin cnm hem egzersz yaparsınMaşallah kizlar çok iyi gidiyosunuz yetisemiyorum size :) bu aradaEvelynn fiziğin çok iyiymis yaa beğendim ben önceden syledim diye foto atamiyrm çünkü hic zayıf oldgumu bilmiyrm inş. Artik zayıf olacam :)
Kossamda geride kaliyorm canim yaaa ama takip etneye calisiyrm canlar :)sende taktın bu kalori hesabınaçok canın çekiyorsa zero varsa iç zero değilse ASLAAA. ama canm şekmiyor diyorsan da koy bir çay bizde gelelim hep beraber içelim
Tmm kuzum takip edicem bak ona göre
koş koşş yetişirsin cnm hem egzersz yaparsın![]()
Maşallah kizlar çok iyi gidiyosunuz yetisemiyorum size :) bu aradaEvelynn fiziğin çok iyiymis yaa beğendim ben önceden syledim diye foto atamiyrm çünkü hic zayıf oldgumu bilmiyrm inş. Artik zayıf olacam :)
gerçekten de canım fiziğin güzelmiş bu şimdi ki halin mi yoksa eski halin mi :)
Afiyet olsun tatlim yiyebiliosan kabak ye tabiki bn hic sevmiyrm kabağı kalorisi azsa çok daha iyi :)Karnım acıktı
Elma yerine kabak yiyorum elmadaki şeker gozumu korkuttu hemde elma 90 cal kabak cok daha az
Afiyet olsun tatlim yiyebiliosan kabak ye tabiki bn hic sevmiyrm kabağı kalorisi azsa çok daha iyi :)
afiyet olsun canım ama o zaman ki halin iyiymiş hatta o halinden de bi üç beş daha versen daha da fıstık olursunn![]()
kız elma 60 kalori değil mi ?? bnm sitemde 60 yazıo hatta yeşil elma 55 yazıo. bnde yarım 2 saat önce.
şimdi netten de baktım bu yazıyor.
1 adet elma kaç kalori: 1 tane orta boy yani 150 gram içerisinde 78 kcal bulunmaktadır. Neredeyse tüm çeşitlerinde aynı enerji miktarları bulunuyor. Başta da belirtildiği gibi önemli olan tüketim miktarıdır. 200 gr. tüketildiğinde ise 104 kcal alınmış olur.