Zayıflama Kampı

inşallah adet olmazsın canım yaa ben çok gördüm klomen tedavisi olmayınca olmuyor işte bizde aşılamaya karar verdi doktor inşallah olur da daha fazla üzülmeyiz
inşallah canım en hayırlı zaman da nasip olur inşallah ben bir kere kullandım o ay hamile kaldım bakalım bu ay da tutacak mı ???

Bebeyimler gunaydınn
Dün cok cok cok kötü bir geceydi.
Bulimia hastaları yeme atakları gecirirya aynen öyle oldum. Deli gibi yedim tıka basa saldırdım her seye.
Gece arkadasım geldi eşiyle ben seviyorum diyede kumru getirmişler. Doğum gunume gelemedikleri için pasta almışlar midye cekirdek cips cola.
Hepsini yedim hepsini.
Kusana kadar yedim. Zaten bulimiadan ayrılan özelliğim kusmamam oldu. Keşke kussaydım.
Suan mide agrısından ölüyorum ne yaptım mideme, kendime,emeğime.
Cok mutsuzum ya çokkkkkk.
Moralim acaip bozuk.

Bebeyimler gunaydınn
Dün cok cok cok kötü bir geceydi.
Bulimia hastaları yeme atakları gecirirya aynen öyle oldum. Deli gibi yedim tıka basa saldırdım her seye.
Gece arkadasım geldi eşiyle ben seviyorum diyede kumru getirmişler. Doğum gunume gelemedikleri için pasta almışlar midye cekirdek cips cola.
Hepsini yedim hepsini.
Kusana kadar yedim. Zaten bulimiadan ayrılan özelliğim kusmamam oldu. Keşke kussaydım.
Suan mide agrısından ölüyorum ne yaptım mideme, kendime,emeğime.
Cok mutsuzum ya çokkkkkk.
Moralim acaip bozuk.
Evet özlem hiç olmamış dün azmi yedin acaba doymadin mi bugün sebze meyve ağırlıklı ye canım hatta yarında öyle yap

Evet özlem hiç olmamış dün azmi yedin acaba doymadin mi bugün sebze meyve ağırlıklı ye canım hatta yarında öyle yap

Yok hatta dun baya iyi yedim. Ama işte hiç beklemediğim bir anda en sevdiğim seyleri karsımda görünce durduramadım kendimi.

Günaydın herkese kahvaltımı yaptım kızlar hergün tartiliyorum kilo vermem durmus kızlar almıyorum ama vermiyodumda ramazanda inşallah oruç tutabilirim bi kaç kilo gider

Kızlar ben 2 gun menu paylasımı yapmıcam. Çünkü sıvı ve meyve agırlıklı yicem yazcak bir sey olmıcak yani.
Ama burda olcam sizin menulere yorum yaparım.
30 gunluk geri sayımı bugun tekrar baslatıyorum.

Kızlar ben 2 gun menu paylasımı yapmıcam. Çünkü sıvı ve meyve agırlıklı yicem yazcak bir sey olmıcak yani.
Ama burda olcam sizin menulere yorum yaparım.
30 gunluk geri sayımı bugun tekrar baslatıyorum.
Hadi bakalım bildiğin gibi yap ama acıkıpta saldırma gene aman dikkat

semraanne semraanne günaydın canim Evelynn Evelynn canim bozma moralini yaa bi kaç gün az yersin sebze meyve üzerine yersin yediklerini geri eritrsin moralini bozarak kilo veremezsin aksine alırsın sen yaparsın cuma gnude bizden iyi kilo verirsin biliyrm o yüzden can skmak moral bozmak yok yoksa yolarim o saçlarını seninn He :))) bozmicaksin moralini o kadar :)))

Back
X