- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
inşallah canım Allahın izniyle bu ay güzel haberler veririz sizeOyyy kizlar iki tane yegenimiz olacak inş yaa)
parlakkartanesininaski U U-KUBRA teyzos oluyoruz kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım Allahın izniyle bu ay güzel haberler veririz sizeOyyy kizlar iki tane yegenimiz olacak inş yaa)
parlakkartanesininaski U U-KUBRA teyzos oluyoruz kizlar
inşallah canım en hayırlı zaman da nasip olur inşallah ben bir kere kullandım o ay hamile kaldım bakalım bu ay da tutacak mı ???inşallah adet olmazsın canım yaa ben çok gördüm klomen tedavisi olmayınca olmuyor işte bizde aşılamaya karar verdi doktor inşallah olur da daha fazla üzülmeyiz
Çok iyi canım bugün hep böyle insallahMenüm
Kahvaltı
Domates salatalik 1 adet ikisinde
1 dilim ekmek
Şekersiz cay
4 zeytin
Az peynir
Öğle
5 adet light bisküvi
Bitki çayı
Aksam
Küçük tabak patates yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara
3 erik
Evet özlem hiç olmamış dün azmi yedin acaba doymadin mi bugün sebze meyve ağırlıklı ye canım hatta yarında öyle yapBebeyimler gunaydınn
Dün cok cok cok kötü bir geceydi.
Bulimia hastaları yeme atakları gecirirya aynen öyle oldum. Deli gibi yedim tıka basa saldırdım her seye.
Gece arkadasım geldi eşiyle ben seviyorum diyede kumru getirmişler. Doğum gunume gelemedikleri için pasta almışlar midye cekirdek cips cola.
Hepsini yedim hepsini.
Kusana kadar yedim. Zaten bulimiadan ayrılan özelliğim kusmamam oldu. Keşke kussaydım.
Suan mide agrısından ölüyorum ne yaptım mideme, kendime,emeğime.
Cok mutsuzum ya çokkkkkk.
Moralim acaip bozuk.
Günaydın KadercimGünaydın kizçeler :))
Evet özlem hiç olmamış dün azmi yedin acaba doymadin mi bugün sebze meyve ağırlıklı ye canım hatta yarında öyle yap
Üzülme o kadar yapacak bişey yok ayran detoksu yapabilirsin bu hafta 2 gün yapacaktin yaYok hatta dun baya iyi yedim. Ama işte hiç beklemediğim bir anda en sevdiğim seyleri karsımda görünce durduramadım kendimi.
Hadi bakalım bildiğin gibi yap ama acıkıpta saldırma gene aman dikkatKızlar ben 2 gun menu paylasımı yapmıcam. Çünkü sıvı ve meyve agırlıklı yicem yazcak bir sey olmıcak yani.
Ama burda olcam sizin menulere yorum yaparım.
30 gunluk geri sayımı bugun tekrar baslatıyorum.
Üzülme o kadar yapacak bişey yok ayran detoksu yapabilirsin bu hafta 2 gün yapacaktin ya
Çık al hemenAlmadımki malzeme unuttum ben onuBen bir detoks arastırayım
Of offff offffffffBende yokki sana vereyim![]()