- 29 Nisan 2015
- 548
- 135
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çık al hemen
semraanne günaydın canim
Evelynn canim bozma moralini yaa bi kaç gün az yersin sebze meyve üzerine yersin yediklerini geri eritrsin moralini bozarak kilo veremezsin aksine alırsın sen yaparsın cuma gnude bizden iyi kilo verirsin biliyrm o yüzden can skmak moral bozmak yok yoksa yolarim o saçlarını seninn He :))) bozmicaksin moralini o kadar :)))
günaydın daha şimdi uyandım benGünaydın kizçeler :))
Çok moralini bozmaya gerek yok, sen gayet iyi bliorsun ne yapman gerektiği. Detoks bencede en mantıklısı canm ama spora 2 gün deli gbi asıl bence. Gece yediklerin yağa dönüşür bliyorsun. Detoksla suyu ve ödemi atsan da aldığın yağları yakman daha önemli . Sen yaparsın unutma bunuBebeyimler gunaydınn
Dün cok cok cok kötü bir geceydi.
Bulimia hastaları yeme atakları gecirirya aynen öyle oldum. Deli gibi yedim tıka basa saldırdım her seye.
Gece arkadasım geldi eşiyle ben seviyorum diyede kumru getirmişler. Doğum gunume gelemedikleri için pasta almışlar midye cekirdek cips cola.
Hepsini yedim hepsini.
Kusana kadar yedim. Zaten bulimiadan ayrılan özelliğim kusmamam oldu. Keşke kussaydım.
Suan mide agrısından ölüyorum ne yaptım mideme, kendime,emeğime.
Cok mutsuzum ya çokkkkkk.
Moralim acaip bozuk.
3 de yatıyom haberin var mıııııııııııı hemi de 1oo tane ip atladım yatmadan
uyumuyorum kji kız sabah namazı ile ayağa kalktım tokata gittim geldim 600 km yoll :)
ayy yavrum benm allah yardımcın olsunOfffffffffffff nalet ya
Misafir gelcekmiş yalan oldu benim detoks
1-2 gun sonraya attırabilirsem attırcam inşallah
ayy yavrum benm allah yardımcın olsun![]()
Çok moralini bozmaya gerek yok, sen gayet iyi bliorsun ne yapman gerektiği. Detoks bencede en mantıklısı canm ama spora 2 gün deli gbi asıl bence. Gece yediklerin yağa dönüşür bliyorsun. Detoksla suyu ve ödemi atsan da aldığın yağları yakman daha önemli . Sen yaparsın unutma bunu![]()
bliyorum anladım ama yapcak birşey yok cano misafr de geliyormuş bari koşu bandı yap birazYa normal kaçamak olmadı ondan cok canım sıkıldıNormal bir kaçamak olsa bu kadar sinirlenmezdim
Yapcam bakalım bişeyler
ettim canım :)Ekledim seni faceden kabul ettinmi?
bliyorum anladım ama yapcak birşey yok cano misafr de geliyormuş bari koşu bandı yap biraz![]()
ettim canım :)
özlem özlemiş misin deli gbi yemeyi![]()
Peki yerken suçluluk duydun mu yani yeme esnasında aklına diyet geldimi
Ya yerken iyide sabah uyandıgımda acaip midem agrıyordu unutmuş öyle ayı gibi yemeyi![]()
Peki yerken suçluluk duydun mu yani yeme esnasında aklına diyet geldimi![]()
hahahaha anketimize katıldığınız için teşekkür ederim biz size geri dönüş yapıcazAnketmi yapıyon napıyon
Evet duydum hatta kumruyu yerken yarısında doydugumu hissetmeye basladım ama canım o kadar yemek istiyorduki durmadım yedim.
Pastayı yerken 1 catal alıp biraz bekleyip tekrar yedim o arada hafiften karnım insin yer acılsın diye.
Manyak bişey yasadım ya![]()