Zayıflama Kampı

Artik özlem erken uyaniuo bizim erva totyu büyütmek istyo herhalde hala uyanamadi bizim kız kübra zaten aldı başını gdyo siz uyuyun kizlar totolari buyurun sonrada Nasil gidecek bu totolar değil öğlenoldu uuyanın kizz artik :)) erva147 erva147 U U-KUBRA

Yok onu yapmıcam protein detoksu yapayım dukan atak gibi

semraanne semraanne günaydın canim Evelynn Evelynn canim bozma moralini yaa bi kaç gün az yersin sebze meyve üzerine yersin yediklerini geri eritrsin moralini bozarak kilo veremezsin aksine alırsın sen yaparsın cuma gnude bizden iyi kilo verirsin biliyrm o yüzden can skmak moral bozmak yok yoksa yolarim o saçlarını seninn He :))) bozmicaksin moralini o kadar :)))

Yaa yiçem bak seniiii :KK48:
Normal kaçamak gibi olsaydı işte mesela pasta yeseydim sadece yada cips bu kadar moralim bozulmazdı ama öyle bir yedimki hemde akşam 10da fln. O yuzden cok beterim. İnşallah dediğin gibi olurda duzeltirim

Artik özlem erken uyaniuo bizim erva totyu büyütmek istyo herhalde hala uyanamadi bizim kız kübra zaten aldı başını gdyo siz uyuyun kizlar totolari buyurun sonrada Nasil gidecek bu totolar değil öğlenoldu uuyanın kizz artik :)) erva147 erva147 U U-KUBRA

Ay evettt ben artık eşim gittikten sonra uyumuyorum :KK48:

Kızlar benim sabahki menumu biliosunuz dunki resim atmistim
Öğle arası bitki çayı
Öğle nestel nesfit sütlü
Ara öğün şekersiz cay ve bisküvi lifli 3-4 tane acikmistim
Aksam : bi tabak kuru fasulye 2 dilim ekmek bol salata üstüne 3 dilim karpuz

Günaydın kizçeler :))
günaydın daha şimdi uyandım ben :KK70:
Bebeyimler gunaydınn
Dün cok cok cok kötü bir geceydi.
Bulimia hastaları yeme atakları gecirirya aynen öyle oldum. Deli gibi yedim tıka basa saldırdım her seye.
Gece arkadasım geldi eşiyle ben seviyorum diyede kumru getirmişler. Doğum gunume gelemedikleri için pasta almışlar midye cekirdek cips cola.
Hepsini yedim hepsini.
Kusana kadar yedim. Zaten bulimiadan ayrılan özelliğim kusmamam oldu. Keşke kussaydım.
Suan mide agrısından ölüyorum ne yaptım mideme, kendime,emeğime.
Cok mutsuzum ya çokkkkkk.
Moralim acaip bozuk.
Çok moralini bozmaya gerek yok, sen gayet iyi bliorsun ne yapman gerektiği. Detoks bencede en mantıklısı canm ama spora 2 gün deli gbi asıl bence. Gece yediklerin yağa dönüşür bliyorsun. Detoksla suyu ve ödemi atsan da aldığın yağları yakman daha önemli . Sen yaparsın unutma bunu :KK66:
3 de yatıyom haberin var mıııııııııııı hemi de 1oo tane ip atladım yatmadan :KK70:

uyumuyorum kji kız sabah namazı ile ayağa kalktım tokata gittim geldim 600 km yoll :)

Offfffffffffff nalet ya
Misafir gelcekmiş yalan oldu benim detoks
1-2 gun sonraya attırabilirsem attırcam inşallah

Çok moralini bozmaya gerek yok, sen gayet iyi bliorsun ne yapman gerektiği. Detoks bencede en mantıklısı canm ama spora 2 gün deli gbi asıl bence. Gece yediklerin yağa dönüşür bliyorsun. Detoksla suyu ve ödemi atsan da aldığın yağları yakman daha önemli . Sen yaparsın unutma bunu :KK66:

Ya normal kaçamak olmadı ondan cok canım sıkıldı:( Normal bir kaçamak olsa bu kadar sinirlenmezdim
Yapcam bakalım bişeyler

Peki yerken suçluluk duydun mu yani yeme esnasında aklına diyet geldimi :KK70:

Anketmi yapıyon napıyon :D
Evet duydum hatta kumruyu yerken yarısında doydugumu hissetmeye basladım ama canım o kadar yemek istiyorduki durmadım yedim.
Pastayı yerken 1 catal alıp biraz bekleyip tekrar yedim o arada hafiften karnım insin yer acılsın diye. :D
Manyak bişey yasadım ya :D

Anketmi yapıyon napıyon :KK70:
Evet duydum hatta kumruyu yerken yarısında doydugumu hissetmeye basladım ama canım o kadar yemek istiyorduki durmadım yedim.
Pastayı yerken 1 catal alıp biraz bekleyip tekrar yedim o arada hafiften karnım insin yer acılsın diye. :KK70:
Manyak bişey yasadım ya :KK70:
hahahaha anketimize katıldığınız için teşekkür ederim biz size geri dönüş yapıcaz :D :D

Back
X