Zayıflama Kampı

Kızlar kilo bildirim tablosunu yenileyemiyorum ben bilmiyorum nasıl yapılıyo yoksa yapardım neyse erva gelince halleder bu arada 71.1 çıktım ama ramazanda ben hep az çıkıyorum doğrumu değilmi bilmiyorum 5 buçuk gibi tartıldım

20150619_174903.webp

Kızlar selam
Çok hastayım ya dun gece sabaha kadar kustum. Artık midemden bir sey cıkmıyordu sadece kusmak için kasılıyordum son seferlerde. Neden bilmiyorum.
Sanırım o sebeple de dehidrasyon yasıyorum suanda. Bol bol su içiyorum ama tansiyonum hala 9/6.
Tartılmadım zaten o bozdugum gunlerden sonra tartıya cıkmaya korkuyorum 70 olmusumdur o garanti.
Ne zaman toparlarım bilmiyorum.

Kızlar selam
Çok hastayım ya dun gece sabaha kadar kustum. Artık midemden bir sey cıkmıyordu sadece kusmak için kasılıyordum son seferlerde. Neden bilmiyorum.
Sanırım o sebeple de dehidrasyon yasıyorum suanda. Bol bol su içiyorum ama tansiyonum hala 9/6.
Tartılmadım zaten o bozdugum gunlerden sonra tartıya cıkmaya korkuyorum 70 olmusumdur o garanti.
Canım kendine dikkat et tansiyonun çok düşük biraz doktora gittin mi? Sen toparlada tartı önemli değil geçmiş olsun

Kızlar selam
Gecmis olsun ozlemcim noldu kız sana toparlanamadin bi canım ya dikkat et kendine

Dün gece sahur um
1 dilim kepekli ekmek
1 catal peynir
3 zeytin
3 dilim yumurta
çay 1 bardak süt
iftar
1 kase ayran aşı
1 tabak güveç biraz cigkofte
Salata
1 dilim kadar pide
biraz karpuz kiraz
çayla beraber 1 dilim kadayif

Evelynn Evelynn canim geçmiş olsun sen kendine dikkat et boşver şimdi diyeti falan iyi ol devam edersin kendini düzene sokarsin en azından
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 çatal fındık ezmesi
2 dilim pide orta büyüklükte
Yeşil çay
Domates salatalık
İftar
Mercimek çorbası küçük bi tabak
1 dilim pide
Karpuz kiraz
Bi çatal kabak yogrtlmasi

Dün gece sahur um
1 dilim kepekli ekmek
1 catal peynir
3 zeytin
3 dilim yumurta
çay 1 bardak süt
iftar
1 kase ayran aşı
1 tabak güveç biraz cigkofte
Salata
1 dilim kadar pide
biraz karpuz kiraz
çayla beraber 1 dilim kadayif
Canım menü gayet iyi yemekten sonra şerbetli tatlı ağır gelmiyor mu ? Ben yediğimde mideme oturuyor sanki genelde tavuk gögsü sütlü tatlı yiyorum

Evelynn Evelynn canim geçmiş olsun sen kendine dikkat et boşver şimdi diyeti falan iyi ol devam edersin kendini düzene sokarsin en azından
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 çatal fındık ezmesi
2 dilim pide orta büyüklükte
Yeşil çay
Domates salatalık
İftar
Mercimek çorbası küçük bi tabak
1 dilim pide
Karpuz kiraz
Bi çatal kabak yogrtlmasi
Canım çok iyi hatta iftarı çok az yemişsin