- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
nasıl yapacam ya bide açç açççAhhh ahhh o dert bende de var bi sürü işim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yapacam ya bide açç açççAhhh ahhh o dert bende de var bi sürü işim var
Canim supersin sen ya sahurda da biraz kısabilirsin n aslinda ekmeği en azindan@2KediAnnesi canim geçmiş olsun sen kendine dikkat et boşver şimdi diyeti falan iyi ol devam edersin kendini düzene sokarsin en azından
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 çatal fındık ezmesi
2 dilim pide orta büyüklükte
Yeşil çay
Domates salatalık
İftar
Mercimek çorbası küçük bi tabak
1 dilim pide
Karpuz kiraz
Bi çatal kabak yogrtlmasi
Ya canim aslında olmasa aramam eşim alıyo bende görünce canjm çekiyor öyle rahatsız olmuyorum az yiyorumCanım menü gayet iyi yemekten sonra şerbetli tatlı ağır gelmiyor mu ? Ben yediğimde mideme oturuyor sanki genelde tavuk gögsü sütlü tatlı yiyorum
sahura kalkmaman kötü olmuş bugün fazla yorma kendini bol dinlen uyu zaman çabuk geçsin açlığı hissetmesemraanne
fazlaliklara elveda
kızlar dün gece sahura kalkamadım.
akşam yediğim 2-3 kaşık çorba midem bulandı içemedim.
1 tane kıymalı pıde 2-3 kaşık salata 1 tane ufak küp karpuz ne kadar su içtim bilmiorum
Merhaba... ben bursa gemlik ten araniza katilayim :)
72 kiloyum. 4 gundur diyetisyenin verdigi listeyle diyet ve 45 dakika tempolu yuruyus yapiyorum. Komik gelecek belki ama neden hic fark yok ? 120 kilodan zayiflayan yigenim vucudun suanda jendini korudugunu ve biranda verecegimi soyluyor ? Bu teori dogru mu ? Bu arada boyum 1.62 ve hedefim 55~56~57 civari...
Canim menün iyi ama sahurda çok yememek lazım diye düşünüyorum ben emzirmiuo olsam hiç sahur yapmam iftarimda çok acikmis oluyorum emzirdigim de midem kaziniyo aslında yediğimin yarısını yiyince Doyuyorum ama süt olcak diye yemeye devam ediyorumDünkü menun
Sahur
1 küçük bi tabak mercimek çorbası
1 dilim pide
Az soğan
3 yaprak sarması
İftar
Fasulye yemeği
1 dilim pide
Biber yogurtlamasi
Az salata
Karpuz
Kiraz
Bir dilim baklava
BİLDİRİM TAPLOSU
erva147 78.2 // 77.0// ?
semraanne 73.8 //72.4//71.1
@U-KUBRA 70.0 //68.8//
@2KediAnnesi 67.2 // ?
fazlaliklara elveda 74.1 // 74.9//74.5
parlakkartanesininaski 92.0 //91.7
@file76 81.5 // ?
@-StorMAnqeL- 69.8 //69.5//
Canim hosgeldin iyiki geldin kimse yok herkes dağıldı kader ve esra var senin içinde üzüldüm canjm keşke dikkate edebilseydin ama olmuş artık bende bugun çok yedim yemek fazla değildi ama baklava yi fazla kaçırdım sahur içinde eşim tost istiyo bugün böyle olsun yarın dikkat ederim artık iftardakızlar yeğenlerimin sünneti dolayısı ile gitmiştim. sünnetimiz 3 gün sürdü yemediğim şey kalmadı. şöle söyliyim bu 1 hafta sürecinde yaklaşık 30 tane kıymalı pide ye bedel yedim. ( yemeğimiz pideliydi 4 gün evde paso pide yendi.) ve hiç kendime sıkayım aman diyettiym diyemedimhiç kalori düşünmedim yedim de yedim.
tek avantajım gece 2 ye kadar ayakta durup ordan oraya koşturmak sabah 8 de tekrar koşturmak oldu. ama 2 kilo rahat aldım sanırım. Yarın sabah tartılıcam bldiririm kilomu. çok üzgünüm çoookkkk![]()
nere gitti bu millet canm ? dağılsak da dağılsalarda önemli değil gerçek hayatta devam etsinler de varsın burda olmasınlar ne edelimC
Canim hosgeldin iyiki geldin kimse yok herkes dağıldı kader ve esra var senin içinde üzüldüm canjm keşke dikkate edebilseydin ama olmuş artık bende bugun çok yedim yemek fazla değildi ama baklava yi fazla kaçırdım sahur içinde eşim tost istiyo bugün böyle olsun yarın dikkat ederim artık iftarda