Zayıflama Kampı

@2KediAnnesi canim geçmiş olsun sen kendine dikkat et boşver şimdi diyeti falan iyi ol devam edersin kendini düzene sokarsin en azından
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 çatal fındık ezmesi
2 dilim pide orta büyüklükte
Yeşil çay
Domates salatalık
İftar
Mercimek çorbası küçük bi tabak
1 dilim pide
Karpuz kiraz
Bi çatal kabak yogrtlmasi
Canim supersin sen ya sahurda da biraz kısabilirsin n aslinda ekmeği en azindan

semraanne semraanne
fazlaliklara elveda fazlaliklara elveda
kızlar dün gece sahura kalkamadım.
akşam yediğim 2-3 kaşık çorba midem bulandı içemedim.
1 tane kıymalı pıde 2-3 kaşık salata 1 tane ufak küp karpuz ne kadar su içtim bilmiorum
sahura kalkmaman kötü olmuş bugün fazla yorma kendini bol dinlen uyu zaman çabuk geçsin açlığı hissetme

Merhaba... ben bursa gemlik ten araniza katilayim :)
72 kiloyum. 4 gundur diyetisyenin verdigi listeyle diyet ve 45 dakika tempolu yuruyus yapiyorum. Komik gelecek belki ama neden hic fark yok ? 120 kilodan zayiflayan yigenim vucudun suanda jendini korudugunu ve biranda verecegimi soyluyor ? Bu teori dogru mu ? Bu arada boyum 1.62 ve hedefim 55~56~57 civari...

Hoş geldin canım vücudun şimdi kilo alıp vermiyo doktorun verdiği listeyi uygularsan rahatlıkla kilo verirsin

Kızlar sahurum
1 dilim çörek
4 zeytin şekersiz çay
iftar
1 tabak ciger sote
yarım kase İşkembe çorbası
3 4 lokma pide
4 kaşık bulgur pilavı
biraz soğan salatası
Az cigkofte
çayla 1 dilim etmek tatlısı
sonra meyve yiyecem biraz

Dünkü menun
Sahur
1 küçük bi tabak mercimek çorbası
1 dilim pide
Az soğan
3 yaprak sarması
İftar
Fasulye yemeği
1 dilim pide
Biber yogurtlamasi
Az salata
Karpuz
Kiraz
Bir dilim baklava

Dünkü menun
Sahur
1 küçük bi tabak mercimek çorbası
1 dilim pide
Az soğan
3 yaprak sarması
İftar
Fasulye yemeği
1 dilim pide
Biber yogurtlamasi
Az salata
Karpuz
Kiraz
Bir dilim baklava
Canim menün iyi ama sahurda çok yememek lazım diye düşünüyorum ben emzirmiuo olsam hiç sahur yapmam iftarimda çok acikmis oluyorum emzirdigim de midem kaziniyo aslında yediğimin yarısını yiyince Doyuyorum ama süt olcak diye yemeye devam ediyorum

Kızlar kusura bakmayın benim biraz psikolojim bozuldu kendimi çok iyi hissetmiyorum yediklerime dikkat ediyorum kendimi biraz toparlayım pazartesi günü burdayım

kızlar yeğenlerimin sünneti dolayısı ile gitmiştim. sünnetimiz 3 gün sürdü yemediğim şey kalmadı. şöle söyliyim bu 1 hafta sürecinde yaklaşık 30 tane kıymalı pide ye bedel yedim. ( yemeğimiz pideliydi 4 gün evde paso pide yendi.) ve hiç kendime sıkayım aman diyettiym diyemedim :( hiç kalori düşünmedim yedim de yedim.
tek avantajım gece 2 ye kadar ayakta durup ordan oraya koşturmak sabah 8 de tekrar koşturmak oldu. ama 2 kilo rahat aldım sanırım. Yarın sabah tartılıcam bldiririm kilomu. çok üzgünüm çoookkkk :(

he birde 2-3 kişi zayıflamışsın dedi bana ilk gittiğimde. babaannem yengem falan. ama dönerken de burda kilo mu aldın ne dediler :D çok pişmanım çookkk kim bilir kaç hafta geriye atcak bu beni yaww :( benm zamanım kalmadı artık, büyük ihtimalle şok diyet denemelerine başlıycam. evet bunu ben diyorum hep SAĞLIKSIZZZZ diye bağıran ben :(
ama napayım kızlar benm hesabıma göre 1 temmuzda 73 ü görmem gerekti 9 gün kaldı ve ben 79 lardayımdr sanırım :( en son giderken 77 idim ...

C
kızlar yeğenlerimin sünneti dolayısı ile gitmiştim. sünnetimiz 3 gün sürdü yemediğim şey kalmadı. şöle söyliyim bu 1 hafta sürecinde yaklaşık 30 tane kıymalı pide ye bedel yedim. ( yemeğimiz pideliydi 4 gün evde paso pide yendi.) ve hiç kendime sıkayım aman diyettiym diyemedim :KK43: hiç kalori düşünmedim yedim de yedim.
tek avantajım gece 2 ye kadar ayakta durup ordan oraya koşturmak sabah 8 de tekrar koşturmak oldu. ama 2 kilo rahat aldım sanırım. Yarın sabah tartılıcam bldiririm kilomu. çok üzgünüm çoookkkk :KK43:
Canim hosgeldin iyiki geldin kimse yok herkes dağıldı kader ve esra var senin içinde üzüldüm canjm keşke dikkate edebilseydin ama olmuş artık bende bugun çok yedim yemek fazla değildi ama baklava yi fazla kaçırdım sahur içinde eşim tost istiyo bugün böyle olsun yarın dikkat ederim artık iftarda

C

Canim hosgeldin iyiki geldin kimse yok herkes dağıldı kader ve esra var senin içinde üzüldüm canjm keşke dikkate edebilseydin ama olmuş artık bende bugun çok yedim yemek fazla değildi ama baklava yi fazla kaçırdım sahur içinde eşim tost istiyo bugün böyle olsun yarın dikkat ederim artık iftarda
nere gitti bu millet canm ? dağılsak da dağılsalarda önemli değil gerçek hayatta devam etsinler de varsın burda olmasınlar ne edelim ;) kız hiç kısayım aman durayım demedim yaa ev sahibi de olunca ne bileyim düğün diye yedim de yedim.
sende çok takma valla fıstık gbi veriyosun kız 80 lerden geldin sen heeee :D

Back
X