Zayıflama Kampı

31 ağustos da diyet serüvenim biticek ...
düğünüme 5 gün kala ...
31 ağustosa bugünden itibaren tamı tamına 10 HAFTA VAR !!!
şuan ki kilom 78 diyorum , her hafta 1 kilo versem = 10 hafta da 10 kilo eder ve düğüne 68 ile giderim ...
kötünün iyisi ama olursa da süper olur , Rabbim sen yardım et bizlere :(

en iysi valla ızgara canm. bnde de var kullanayım bari iyi aklıma getirdin. dedim ya oruçlukta çok menü yorumlayamam ben çnkü ben ne kadar yemek istemesem de o açlık çok başka durduramıyor kendisini insan.

kız ilk ramazan pidemi yedim iftarda. çok görme onu da :KK70:
meyve ye meyve bende şuan kiraz yiyorum 4 kaloriymiş adedi :KK70:
düğünüme 5 gün kala ...
şuan ki kilom 78 diyorum , her hafta 1 kilo versem = 10 hafta da 10 kilo eder ve düğüne 68 ile giderim ...
kötünün iyisi ama olursa da süper olur , Rabbim sen yardım et bizlere :KK43:
Ha gayret canım benden çok senin zayıflamani istiyorum gerçekten canım azimli ol biraz lutfen

düğünüme 5 gün kala ...
kötünün iyisi ama olursa da süper olur , Rabbim sen yardım et bizlere :KK43:
Uzun zamandır seni takip ediyorum erva dipnot düşeyim bu hesabına duraksamaları ve kilo azaldıkça verilen kilonun 1 değil 500 600 gramada düştügnü hesapla,malesef birebir yasadıklarım bunlar.hesaplarıma göre 1 temmuzda 59 civarı olacaktım fakat duraksamalar 500 600 gram haftalık vermelerle( ki kaçamak yapmadım alışkanlıklarımı tamamen degistirip)şu an 67 kiloyum 7 8 kilo geriden geliyorum anlayacağın... :(

Ha gayret canım benden çok senin zayıflamani istiyorum gerçekten canım azimli ol biraz lutfen
kız azimliyim zaten ama bu 1 hafta mahvetti beni çok geriye attı. nese etcek birşey yok devam tabikisi. saol kuzum Allah razı olsun :)

Uzun zamandır seni takip ediyorum erva dipnot düşeyim bu hesabına duraksamaları ve kilo azaldıkça verilen kilonun 1 değil 500 600 gramada düştügnü hesapla,malesef birebir yasadıklarım bunlar.hesaplarıma göre 1 temmuzda 59 civarı olacaktım fakat duraksamalar 500 600 gram haftalık vermelerle( ki kaçamak yapmadım alışkanlıklarımı tamamen degistirip)şu an 67 kiloyum 7 8 kilo geriden geliyorum anlayacağın... :KK43:
takip mi ediyorsun ay utanırım ben :D
bliyorum haklısın kilo azaldıkça vermek zorlaşır ama 7 kilo geriden gelmek oyyyy :(
benm zamanım yok gerekirse aç kalıcam son ay napayım canm akılsız başın cezasını çekicem. Verelim şu kiloları da başka bişi istemem..

Kuzum hastanedeydim eve şimdi geldim
hayrdr kuzu neden ?

Aç kalarak kesinlikle metabolizmanı mahvetme derim verdigin kiloları farkında olmadan geri alırsın :KK20: ben 102.3 ten 67 ye indim ekimden beri diyetteyim 1 temmuzda kesecektim ama kesemiyorum devam :KK42:

Aç kalarak kesinlikle metabolizmanı mahvetme derim verdigin kiloları farkında olmadan geri alırsın :KK20: ben 102.3 ten 67 ye indim ekimden beri diyetteyim 1 temmuzda kesecektim ama kesemiyorum devam :KK42:
vaaaayyy canm anlat o zman bize neler yaptığını :)
aç kalma diyorsun ama işte zaman çizelge mi gördün 10 hafta neye yetecek :(

Tebrik ederim canım seni ya çok güzel kilo vermişsin spor yapiuomisun

vaaaayyy canm anlat o zman bize neler yaptığını :)
aç kalma diyorsun ama işte zaman çizelge mi gördün 10 hafta neye yetecek :KK43:
Geçmis sayfalarında resim ile beraber paylaşmıştım tekrar yazaym :-) akşam 6 dan sonra yemek yemedim en geç 5.30 da akşam yemegmi bitrdm gece çok acıkırsam 1 bardak tarçınlı süt ictim,yeşilçay ictim ve bu aralar keşfettgm ve baya faydasnı gördügüm chai cayı içtim ( metabolizmayı hızlandırıyor) pilav makarna tarzı karbonıdrat yemedm hala yemiyorum protein çok aldım et köfte yumurta vs yanına yesillik ile en çok yedgm sey oldu,kalori takibi yaptım 1000 kalori.ve yaptgn gbi lesli yaptım artı trambolinim var tepesnden inmedm :)

kız azimliyim zaten ama bu 1 hafta mahvetti beni çok geriye attı. nese etcek birşey yok devam tabikisi. saol kuzum Allah razı olsun :)

takip mi ediyorsun ay utanırım ben :KK70:
bliyorum haklısın kilo azaldıkça vermek zorlaşır ama 7 kilo geriden gelmek oyyyy :KK43:
benm zamanım yok gerekirse aç kalıcam son ay napayım canm akılsız başın cezasını çekicem. Verelim şu kiloları da başka bişi istemem..

hayrdr kuzu neden ?
Kayınpederimi hastaneye yatırdılar canım ondan yanındaydık zatürre olmuş Allah korusun ilerlemesin diye doktor hastaneye yatırdı her gün oraya gidicem mecbur

Çok geçmiş olsun canm ya :KK43: Hemen iyileşir inşallah
Sağol kuzum inşallah tek duamız o eşimin morali çok bozuk dün eşim işten izin alıp çıkamadı bende babasıyla görüştürdüm babası koca çınar devrildi dedi eşim telefonu kapattıktan sonra ağlamış :KK61::KK61::KK61: Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın

Sağol kuzum inşallah tek duamız o eşimin morali çok bozuk dün eşim işten izin alıp çıkamadı bende babasıyla görüştürdüm babası koca çınar devrildi dedi eşim telefonu kapattıktan sonra ağlamış :KK61::KK61::KK61: Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın
çok üzüldüm ya inş tez zamanda iyileşir canm destek ol eşine kötüyü düşünmeyin.

semraanne semraanne canm sabah uyanınca tartıldım 78.1 çıktım gene.
IMG_20150622_171752.webp IMG-20150615-ö.webp

Back
X