ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

..........75,5
kızlar oglen burda kıyma yapıyolar ustunede yumurta ohhh benım dıyetımı baltalama ya çalışıyolar yaa. Az yesem bısey olmaz dımı yoksa ayrı bıryerde yagsızmı yapayım kendıme ????

Kızlar canım sabah bir şey istemedi şu saat olsu bir sade kahve içtim.
Belki birazdan bir elma yerim.
Öğlen çorba sonra yola revan olucam: )))
Teşekkürler destek için
Salata, zytinyağlı ve ızgara idare edicem artık.
Annemlerde gitti, pztesi okullarda açılıyor bahane kalmadı yani:))
Pztesi yürüyüş ve sıkı bir diyetle devam , bu hafta alışma evresi gibi oldu yani

evet yağsız yapma imkanın varsa yap yoksa çatalla üstünden yee seçerek

hadi bakalım kolay gelsin....

Deryacim ben sana hosgeldin demeyi unuttum. Hosgeldinnnnn :)
seker kontesim soruna cvp vermis zaten. :)

kittyy cim hadi heyre garsi diorum senin icin. Dikkatli ol cicim. :)

kontesim bebegem yarin anam gelcekmis. Bugun evdeyim. Az biraz temizlik yapiyim gene. Cekemem onun dirdirini, hic susmuo sagolsun. Tabi bende! :)
pitircigi salliorum simdi. Uyudu sayilir. Hemen kendime kapuska yapcam. Bide sebze corbasi. Markete de gitmem lazim. Kocacigima ne yemek yapsam diye dusnuyorum.

canım annenle sana kolay gelsin diyorum... anacımda sağolsun benle yakından ilgilenir bazen sevgi ve ilgi bunalımı yaşıyorum...

sen kapuska yiyeceksin güzel kocanada sarmasını yap yalancı sarma...yoğurtla yesin...

Ya gicik oldum. Tlf dan giriyorum. Msj gitmio.

kontesim evdeyim sekerim bugun. Yarin anam gelcek. Temizlik yapiyim bugunde. Dun astik isleri gezdik. Dirdirini cekemem simdi. Ne o susuyor ne ben :) olay cikio sonra.

kittyycim hadi heyre garsi diorum sana. Dikkatli ol :)

deryacim sende kontesin dedigi gibi yagsiz yapabiliosan yap. Yoksa az ye. :)

Teşekkür ettim kızlar öpüldünüz..
Yagsız yapamadım ama üstünden seçtım artık:) bol yogurt yedım yanında yogurt yağı atıyomus vucuttan hemen. Ekmek yemedım. şimdi bir yeşil çay içiyım dıyorum. şu zıplayarak zayıflamayı duydunuzmu mıllet kılo verıyormus 1000 kere falan. Nasıl spor yapıcam bılmıyorum gün aşırı 45 dakıka yürüyüş yapıyorum umarım etkilidir. Pazartesi anlıcaz:))

hoşbuldum canım saol:)

a mınnakım yenı gordum topıgın hayırlı ugurlu olsun canım hızlı zayıflamayın ben suan hamısım dogurayım bende gelırım yanınıza ona gore bekleyın benı anacım emiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben hala bısey yemedım kızlar, karnım acıktı.. kapuskayı da yapamadım iş güç market derken. neyse sımdı gıdıyım kapuskayı yapıyım da aksam yemegı nıyetıne artıkın yerım :) muckssss sekerler

kız bızımkı beyaz lahanayı sevmıyor. kara lahana aldım ona. bugun corba makarna ıdare etsınler. yarın annemle hem beyaz hem karalahana sararız.. gelmişken bi işin ucundan tutsun delirdiğime değsın bari
yogurt yağ yakmada etkılı deryacım evet. ip atlayarak acaip kalorı yakabılıosun. eşim spor ve kick box hocalıgı yaptı. ben kosu bandında 1 saat yururken o gıdıo kum torbasıyla çalışıo, ip atlıo falan. sen bı saat yurucegıne gel surda heruyerını calıştır dıo bana. ip atla ip dıo nerdeeeeee 1 dk bile atlayamıyorum.... hemen tıkanıyorum. gercı öyle öyle acılırım ama hemen bırakıorum..
a mınnakım yenı gordum topıgın hayırlı ugurlu olsun canım hızlı zayıflamayın ben suan hamısım dogurayım bende gelırım yanınıza ona gore bekleyın benı anacım emiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gamzecım sana yazıcaktım hep unutuyorum yaaa, hayırlı olsun pıtırcıgın.
gel şekerim beklerız :) hatta sımdıde dıkkat et de fazla kılo alma cicim :)

Son düzenleme:
trambolın almıs eve arkadaş 100 liramı ne çok cevkli oluyomus gunde sabah 1 saat akşam 1 saat yapomus. 6 kılo verdı ıkı haftada sadece zıplamayla. benımde kafama takıldı

trambolın almıs eve arkadaş 100 liramı ne çok cevkli oluyomus gunde sabah 1 saat akşam 1 saat yapomus. 6 kılo verdı ıkı haftada sadece zıplamayla. benımde kafama takıldı

trambolin zevkli olur tabi ama 100 tl vermeye gerek yok evde ip atla. ip olmasa bıle ip çeviriomus gıbı kollarını oynat zıpla olur. aç bı muzık :))) ay bende gaza geldım ip atlıcam. parca paarca bıle olsa gunde 300-500 le baslasam ohooooo

konteeeeeeeeessssssssss
kız bos durma göbüşü içeri cek bırak 50-100-150 kere falan mekikten daha iyi gelio

selamün aleykümm herkesee

bugun foruma gıremedım hiçç
.............
sabah kahvaltımı yazayım :)

1 tane haşlanmış yumurta (sarısını yemedim )
4 tane zeytin
1 tane etimek
3 tane yulaflı bisküvi
1 koca bardak 9'lu bitkili zayıflama çayı
.............
az öncede ufak bir kase yarım yağlı yoğurt
bir tane tavuk köftesi
2-3 kaşık garnütürlü pirinç pilavıı
.........

akşamda bır tane soda içicem başka bişe yokk...

Son düzenleme:

bende yürüyüş yaparken çekiyorum göbegi içeri.:)) akşam gıdınce bı gangam la oynıyım bır darbukayla sonrada hayali ipimle zıplıyım.

iyi akşamlar hanımlar :))

aksam yemeğim:
nasıl acıktıysam artık gözüm döndü tepeleme 1 çorba kasesi kapuska yedim

öpüyore hepinizi :))

tesekkur ederım canım dıkkat edıyorum etmesınede pek basarılı olamıyorum sanırımmm

günaydınn
hepinize bol su lu bol yeşil çaylı acaba ne yıcem diye düşünceli bir gün dilerim:)

sabah ılık su - yarım gevrek - peynır - yeşil çay
öpüldünüzzz

Merhaba kizlar
wireless im bozuldu, tlfdan giriyorum.

kahvaltim:
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim peynir
1 kase sebze corbasi

bugun sadece corba icicem..

dun 2 bardak su icmisim ya
sabahki idrarim bayagi koyuydu... Surekli su iciyorum :)))
kontesim nerdesin minik kusum?
tacsiz prenses de yok. Nerde bu hatunlar yaa???

Merhaba kızlarr kusura bakmayın geç kaldım
tam sabah geldim sağım solum diyene kadar toplantıya girdim yenice çıktık

hepinize hayırlı cumalar
sevgi dolu saygılı ve kalp kırılmayan bir cuma olsun herkese rabbim dualarımızı kabul etsin.

şimdi gelelim hemen dünkü listeme

sabah:1 dilim ekmek peynir sürdüm üstüne,bir yumurta haşlanmış,1 portakal

öğlen:çorba,1 dilim ekmek,tavuklu bezelye 4 kaşık ,salata ,yoğurt

ara:2 biskrem

akşam:90 gr haşlanmış dana eti yağsız...1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…