ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

bende reflu var severım portakalıda mafedıyor mıdemı ondan sordum canım. ıyısındır sımdı umarım
aslında bende reflü yokta biraz dengesiz beslendimm..bide gece çay içince çay uykumuda götürdü midemi de...
bide dün gereksiz insanlar moralimi çok bozdu iş hayatı çok zor sabaha kadar kafama bide o takıl iyice uyuyamadım sabah ezanıyla kalktımm namazımı kıldım tesbih çektim accık rahatladım öyle uyuyp kalmışım...
Bu sabah daha rahatımm:
1-gereksiz insanlar zaten bir şekilde hayatıma giriyorlar bide beynimi işgal etmelerine gerek yok
2-kendim herşeyden daha önemliyim önce kendi ruh ve beden sağlığım
3-ben üzgün olunca eşimde çok üzülüyor aşkımı üzmeye hiççç gerek yokk
4-bundan sonra insanlarla mesafemi daraltmayacağım...herkes yerini ve haddini bilecek

bunları uygulayabılsek hayat cok daha guuzel olacakta.. insanları geregınden fazla takıyoruz kafamıza olan bıze ve bizim sağlıgımıza oluyor. ılk once ben ve ailem demek gerek gerısı yalan.

Gunaydinnnn
Menuler harika daha ilk haftadan 2ser kilo verirsiniz siz heeee
Minik kusum seninde menun super biravo.....
Kontesim annem beni fittirtiyor ya simdi, canini sikanlari bana havale et, ikimizin birden hincini aliyim oldumu bebis

Bakain aklima ne geldi... benim bu deli kocam askerdeydi, bende ogretmenlige yensi basladiydim
. Tuncelide komandoydu bubenim kamil. Bi ogrenci canimi nasil SIKTI deli etti beni. Ogrencide tuncelili tesadufen.
benim kamil demezmi ver o Canini SIKAN ogrencinin numarasini bana. Napcan dedim. Yakaldigim terorizstin cebine numarasini n yazili oldugu kagidi koyayim da gorsisn dunya kac bucakmis. Alsinlar lceri dedi. Ohaaaaa dedim. Nasil bi piskopat koca adayiyla karsi karsiyayim ya Rabbim....

Size cvp yazdim ama menumu yazmadim. Simdi kontes hesaba cekmeden itiraf edeyim.
Dun 4 cesit dolma yaptim. 4 dolma yedim aksam. Kuru patlican, kuru biber, beyaz lahana sarmasi, kara lahana sarmasi....
O kadar pisman oldumki gece ruyama girdi kizlar
Tartida 71 kilo cikiyordum. Allahim 10 kilo nasil aldim diye Kafayi yiyodum. Daha da tovbe hayatta yemem. Fena korktum.

ya kızlar bende sarkmayı takıyorum bu ara. oyuzden bende ruyamda 48 kılo olmusum çok mutluyum aynaya bı bakıyorum anammmmmmmmmmmm heryerım sarkmıs yuzum bıle sarkık. çok korkuyorum ya 17 kıloyu verdım ya ben sımdılık 75 kılo oldugum ıcın sarkma anlaşılmıo ama yumusama var göğüsler hele karnımda yumusacık of yaaa soyle zayıf ve sert bır vucut ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

deryacim spor sart. Sarkarsin yoksa. En azindan yuruyus yap.

Tickerfactory.com a giriosun. Forumda detayli anlatimi vardi ama suan pc den giremedigim icin cok yardimci olamicam.
Arama kismina kilo cetveli diye yazsan cikiodu sanirim.

Buldim derya ama ipadden girdifim icin kopyalayamiorim linki gicik oldum. Puskuut acmis konuyu. Kilo cizelgesi nasil hazirlanie diye. Diyet gruplari sayfasinda.

yaptımmm teşekkur ederim canım.. ayrıca bugun cok yavassınız yoksunuzz olmuo boyle amaaaa

yaptımmm teşekkur ederim canım.. ayrıca bugun cok yavassınız yoksunuzz olmuo boyle amaaaa

deryacım çok haklısın ama bugün acayip yoğundum anlatamam toplantı vardı yine

pazartesi sabah kilo bildireceğiz unutma sabah tartıl olurmu

yarın giremem pazartesi sabahtan burdayım

kendinize iyi bakın anacım pazar kahvaltılarınıza dikkat edin. olurmu...

öpüldünüz canlar...

Valla deryacim dogru dion da bu anam bi hafta kalir burda. 1 hafta ben fazla takilamam. Bizim kontese bakma bu aralar toplantilari yogun, is kadini modunda ama genelde bostur. Benim dolmalara bile.bisey demediyse ohoooooo kesin yogun yani, emin ol.
Bnede arada tabletten tlf dan falan giriom olabildigimce yardimci olmaya calisiorum cicim..

Anlat bakalim :) nerden gelir neeye gidersin
Nerelisin, nerde yasiosun, ne is yapiosun, evlimisin bekarmisin nisanlimisin... konu acmiosunki konusalim.... aaaaaa :))))
Kontes olsa.ceneside elide durmaz, yazarda yazar...

Son düzenleme:
Burdayim seker. Gorunmuo kim var kim yok tabletten girince. Ne uyuz makine yaa... gitti wireless im. Kocam aksama kablo isini halletse bari

evet ya alışmısız bırseye bende cepten gırıyorum bazen hbıcbısey yapamıyorum..

evet ya alışmısız bırseye bende cepten gırıyorum bazen hbıcbısey yapamıyorum..

Canım tablondan anladığım kadarıyla 17 kilo vermişsin süper bir şey. Peki nasıl verdin bu kiloyu? Ne kadar sürede verdinn?

Canım tablondan anladığım kadarıyla 17 kilo vermişsin süper bir şey. Peki nasıl verdin bu kiloyu? Ne kadar sürede verdinn?

canım ben 6-7 ayda arada çok bozarak verdım. bır hafta bozdum bazen 2 gun bozdum ama hep hatamız amannn bozdum dıyıp koyvermek bunu yapmadım ıste devam ettım .

Kızlar ben uzun zamandır başlıyacağım , çok kez karar verdim bir türlü başlayamadım bozdum yada artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma, pazartesi ciddi ciddi başlamaya karar verdim.benide aranıza alırmısınız ???

canım ben 6-7 ayda arada çok bozarak verdım. bır hafta bozdum bazen 2 gun bozdum ama hep hatamız amannn bozdum dıyıp koyvermek bunu yapmadım ıste devam ettım .

hıc ac kalmadım elimde hep birşeyler vardı. benı goren nasıl dıyet bu sureklı yıyosun dıyolardı. hep duyardım yıyerek zayıflamak ınanmazdım ama gercekten yıyerek zayıflanıyormus. aralar ya kuru kayısı yedım ya bır avuc leblebı. yogurt sut ayran her gun yıyordum içiyordum . zayıflamamı bunlarda borcluyum. takıntı halıne getırmeden yaşam şeklım bu benım dıyıp yapmak gerek. dıyetteyım dememız yanlış aslında... benım sımdı bı okadar daha vermem gerekıyor. ama eskısı gıbı umutsuz degılım yaptımı yapıo ınsan onemlı olan vazgecmemek

amma yazdımmmm be flozoff gibiyim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…