aslında bende reflü yokta biraz dengesiz beslendimm..bide gece çay içince çay uykumuda götürdü midemi de...bende reflu var severım portakalıda mafedıyor mıdemı ondan sordum canım. ıyısındır sımdı umarım
aslında bende reflü yokta biraz dengesiz beslendimm..bide gece çay içince çay uykumuda götürdü midemi de...
bide dün gereksiz insanlar moralimi çok bozdu iş hayatı çok zor sabaha kadar kafama bide o takıl iyice uyuyamadım sabah ezanıyla kalktımm namazımı kıldım tesbih çektim accık rahatladım öyle uyuyp kalmışım...
Bu sabah daha rahatımm:
1-gereksiz insanlar zaten bir şekilde hayatıma giriyorlar bide beynimi işgal etmelerine gerek yok
2-kendim herşeyden daha önemliyim önce kendi ruh ve beden sağlığım
3-ben üzgün olunca eşimde çok üzülüyor aşkımı üzmeye hiççç gerek yokk
4-bundan sonra insanlarla mesafemi daraltmayacağım...herkes yerini ve haddini bilecek
Gunaydinnnngünaydınnnnnn herkeze selam olsun
dün akşam tavuk yemedım köfte ve yogurt yedım bol bol... kahvede içmedım :)
sabah ılık suuyumu içtım.tam bugday ekmegı 1 dılım domates peynır yeşil çay oh miss gıbı kahvaltı daha ne olsun
Minik kusum seninde menun super biravo.....afiyet olsun şekerimmmm...
pekte dengeli olmuş akşam menün...
ben dünkü menümü yazayım hemen
sabah :1 portakal
öğlen:tavuk çorbası,1 dilim kepek ekmeği,4 misket köfte+ yoğurt
ara:2 biskrem
akşam:1 dilim ekmek,1 kase tarhana çorbası+1 çupra
yatmadan yarım portakal
Kontesim annem beni fittirtiyor ya simdi, canini sikanlari bana havale et, ikimizin birden hincini aliyim oldumu bebisaslında bende reflü yokta biraz dengesiz beslendimm..bide gece çay içince çay uykumuda götürdü midemi de...
bide dün gereksiz insanlar moralimi çok bozdu iş hayatı çok zor sabaha kadar kafama bide o takıl iyice uyuyamadım sabah ezanıyla kalktımm namazımı kıldım tesbih çektim accık rahatladım öyle uyuyp kalmışım...
Bu sabah daha rahatımm:
1-gereksiz insanlar zaten bir şekilde hayatıma giriyorlar bide beynimi işgal etmelerine gerek yok
2-kendim herşeyden daha önemliyim önce kendi ruh ve beden sağlığım
3-ben üzgün olunca eşimde çok üzülüyor aşkımı üzmeye hiççç gerek yokk
4-bundan sonra insanlarla mesafemi daraltmayacağım...herkes yerini ve haddini bilecek
Buldim derya ama ipadden girdifim icin kopyalayamiorim linki gicik oldum. Puskuut acmis konuyu. Kilo cizelgesi nasil hazirlanie diye. Diyet gruplari sayfasinda.
yaptımmm teşekkur ederim canım.. ayrıca bugun cok yavassınız yoksunuzz olmuo boyle amaaaa
minnakım ordamısın
Burdayim seker. Gorunmuo kim var kim yok tabletten girince. Ne uyuz makine yaa... gitti wireless im. Kocam aksama kablo isini halletse bari
evet ya alışmısız bırseye bende cepten gırıyorum bazen hbıcbısey yapamıyorum..
Canım tablondan anladığım kadarıyla 17 kilo vermişsin süper bir şey. Peki nasıl verdin bu kiloyu? Ne kadar sürede verdinn?
canım ben 6-7 ayda arada çok bozarak verdım. bır hafta bozdum bazen 2 gun bozdum ama hep hatamız amannn bozdum dıyıp koyvermek bunu yapmadım ıste devam ettım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?