ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

canım yaa zorlu bir sürece giriyosun bu diyet aşamalarında abicim misafirlik gezme tozma gitme gelme olmayacak yoksa oldumu riskli durumlar doğuyor artık kittyy cim iradene kaldı tüm olay tutabldiğin kadar tut kendini sabah az daha özgür davran ve gün içinde eğer kaçağın olursa bol bol yürüyüş ve sporla erit akşam yemeğinde salat bar tercihan tercih sebebin olsun...

pehh pehh pehhh gezin bakalım minnak hanım ....neyse güzel atlatmışsın efferim sana altın madalya... madalya resmi yok sana nazar boncuğu takiyimm...

şimdiii
dünkü menümü yazıyorum...

sabah: yarım portakal+yarım simit

öğlen:3 köfte+1 dilim ekmek+3 kaşık yoğurt+salata

ikindi sonu ara:3 tane püskevit(ikram)

akşam:3 adet kuru dolma gayet yağsızdı

yatmadan 2 mandalina yedim...

Kızlar tartılma gunumuz falan varmı. ..gerçi benım tartı tuhaf..bi seferde beş kere cıkıyorum hepsinde değişiyo. Dıgıtal alsam dahamı ıyıyıydı bılmıyorum.. Bunun ustunede oyle yavassss çıkıyorumkı kaymasın dıye :)) yınede inince bakıyorum oynamıs yerınden

canım pazartesi allah nasip ederse....sabahtan bildirim yapacağız ...

bencede bitene dijital canım gayet sağlıklı tartılırsın ...

bi uyan bee minnakkk geliyo çimdikk zaten iki sayfa ne yini okuyamadın iki saatir...

bak dün 3 dolma yedimm dalaşma benle...

çabuk cevap yazz...

gunaydııııınnnnn :))))))

kahvaltımı yaptım geldim kızlar.
  • 2 dilim kepek ekmeği
  • 1 dilim peynir
  • 1 tabak roka+maydonoz
  • sadece 5 parmak tanesicik patates kızartması (göz hakkı)
yeşil çayımı 9 lu cayımı ıcmek istiyoruuuuummmmmmm
gecsin su yaraaaa

dun aksam sadece ac gözlülükten, içimdeki canavar ortaya cıktı dıye brokoli yedim haslayıp.
halbuki toktum. hiç acıkmamıstım.
kocam karsımda tatlıları yerken benım de yeme hevesım canlandı, gel karıcım ye bısey olmaz dedi, heeee oldu başkaaaa dedim bende.
gittim 1 pasta tabağı kadar brokoli haslayıp yogurtlayıp yedım... tatlılarını yedi geldi bide benım brokolimden de yedi....

bi uyan bee minnakkk geliyo çimdikk zaten iki sayfa ne yini okuyamadın iki saatir...

bak dün 3 dolma yedimm dalaşma benle...

çabuk cevap yazz...

kaynanan gene kuru patlıcan kuru bıber dolması mı yaptı?
1 tanesının tadı da aynı 3 tanesının tadı da.
bugun sadece corba+yagsız tuzsuz salata sana.
az ye beeee

tatlının karşısında brokoli vall çok cesur ve cengaverce tercih ben olsam şahsen tatlıyı yerdim...

kaynanan gene kuru patlıcan kuru bıber dolması mı yaptı?
1 tanesının tadı da aynı 3 tanesının tadı da.
bugun sadece corba+yagsız tuzsuz salata sana.
az ye beeee

aynen öyle oldu sen nasılda biliyon yoksa dolma yapmak kimm ben kimm ama yemesi harikaydı...kesinlikle pis boğazlığımdan başka bişey değil yani...

tatlının karşısında brokoli vall çok cesur ve cengaverce tercih ben olsam şahsen tatlıyı yerdim...

canım tatlı istemıyo ki sekerım. sadece benim kamil iştahla yerken benımde içimdeki yemek yeme ıstegı uyandı.
brokolıyı tatlıdan cok sevıyorum şahsen
heee karsımda yedıgı antep fıstıklı sarma veya kunefe olaydııııııııı terkederdım evi

şimdilik bizimkide destek veriyor bana ama oda çok duramaz...

olsun bızımkı gıbı sureklı baltalama derdınde olsaydı napcaktın kusum?

enişteyi tebrık edıyorum. pts gunku kılonu da cok merak edıorum yaaa pts olsun artık

Bu sabahki kahvaltım:
1 küçük dilim ekmek+labne sürdüm
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
1 portakal

%90 kahvaltımda bu ayarda gitmeyi düşünüyorum...

olsun bızımkı gıbı sureklı baltalama derdınde olsaydı napcaktın kusum?

Enişteyi tebrık edıyorum. Pts gunku kılonu da cok merak edıorum yaaa Pts olsun artık

akşam kaçırdım farkındayım kaç gündür bende wc namına bişey yok varsa yoksa çişş

akşam yedim yaa sabah rahatça gittim helaya...

Bu bağırsak tembelliği en korktuğum şey

hatırlarsan geçen yıl portakalla çözmüştüm

sabahta o yüzden yedim portakalı..

Bu sabahki kahvaltım:
1 küçük dilim ekmek+labne sürdüm
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
1 portakal

%90 kahvaltımda bu ayarda gitmeyi düşünüyorum...

labne peynırı oyle yaglı bısey degılse ye tabi ama yaglı bıseyse yeme. ben bı tek tiramısuya kullanıyorum onu. hıc bakmadım yagına kalorısıne. böğün markette bakıcam
roka tere maydonoz falan al otla azcık benım gıbı :)))
zayıflama kısmını bırak cok yararlılar yane

hatırladım bacım evet. bende az yedıgım ıcın olsa gerek sureklı kabızım.
arada bı pılav ve makarna yıyorum, öyle cıkabılıorum.

hatırladım bacım evet. Bende az yedıgım ıcın olsa gerek sureklı kabızım.
Arada bı pılav ve makarna yıyorum, öyle cıkabılıorum.

evet makarna ve pilav benide çıkarıyo

ya bak inan minik bir çelik sanaım var içine 1 çay kaşığı zeytin yağı +100gr varyok bulgurdan çakma bir pilav yapıyom

ohh şahane hem nefsim köreliyo hemde işimiz görülüyo öyle aman aman kaloriside yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…