ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

günaydınn
hepinize bol su lu bol yeşil çaylı acaba ne yıcem diye düşünceli bir gün dilerim:)

sabah ılık su - yarım gevrek - peynır - yeşil çay
öpüldünüzzz

canım sabahın hafif olmuş öğlen şöyle bol slatalı bir tavuk ızgara veya

1 kase yoğurtla bir tabak sebze yemeği 1 dilim ekmek yiyebilirsin...

canım sabahın hafif olmuş öğlen şöyle bol slatalı bir tavuk ızgara veya

1 kase yoğurtla bir tabak sebze yemeği 1 dilim ekmek yiyebilirsin...

bılıyorum gulum ya burda yemek yapılıo bahtıma ne cıkarsa bugun arpa şehrıye patates yemegı ve makarna var çorba ıcsem azda patates yemegı yanınada bol yogurt nasıl olur

evet su içmezsen olacağı buydu yaz gelsede doya doya içsek sularımızı...

Bende dün haşladığım etin suyunu ayırdım azda et parçacıkları akşama tarhana yapcam onlarla güzel olur...

Bende dayarım tarhanayı....

bılıyorum gulum ya burda yemek yapılıo bahtıma ne cıkarsa bugun arpa şehrıye patates yemegı ve makarna var çorba ıcsem azda patates yemegı yanınada bol yogurt nasıl olur

valla güzel olur şehriyeye bas limonu bol limanlu iç hemen havalar soğuk grip olmazsın hemde hazmı kolay olur patateside çatalla ye salçalı yağlı suyuna pek bulaşmazsan daha iyi yoğurt zaten vaz geilmezimiz olmalı canım...

Akşama ne düşünüyorsun...

pek et tavuk yıyemedım buaralar . ızgara tavuk yapıyım dıyorum dunden pırasada vvar az bıraz. bı de ben yemekten sonra meyve falan yemıyoum ama kahveeeee ah okahve herakşam ıcmek ıstıyorum. şekersızde içemiyorum yaa. meyve yerıne kahve içsem şekerlı olmazmı

Deryacim kontes bacima aynen katiliyorum. Corba patates yogurt ye oglene.

kontesim canim cekti yav :) et suyuyla tarhana harika oluo. Afiyet olsun. Ben sebze corbamla takilayim. Dun aksam bi cesaret karbonatli tuzlu suyla gargara yaptim . Oylede acio boyledé dedim. Bayagi fayda etti. Simdi gene yapcam.

arada bana yazin ya. Minnakkk su ic diye. :) unutuom valla

kız kahve gece uyutmaz seni ....

minnak su iç
minnak su içç
minnak su iççççç

anam yemeyin tavuk ya.... Kanser olcaz. Ben artik marketten tavuk ve yumurta almiorum.
tavuk besliyoruz, onlardan 2 tane horoz kestim. 3 tane vardi cok kavga ediolardi. Pisirdim yedik ama lezzetli gelmedi bana o kadar. Yiyemedim . Markettekiler daha lezzetli gelio ama onlari da yemiorum artik. Alin 1 horoz 2 tavuk. Besleyin balkonda bi yerde. :)

yaa evet şu tavuk haberleri benide soğuttu ama yiyecek ne kaldıki allah aşkına

sebze meyve hormonlu danalar tavuklar hormonlu,herşeyde ilaç katkı maddesi valla dediklerin benim hayallerimm...

bakalım bir çiflik evi alma niyetim var orda her bir tür hayvanı beslemeyi düşünüyorum...10 kadar tavuk horoz,2 keçi,2 koyun hatta bakabilirsem bir inek

tabi bunlara bakmak için zaman içinde işten ayrılmak lazım...

şimdilik arada sırada konyadan yoğurt veya süt geliyor,annemde arkadaşından geçen gün köy yumurtası almış benim için ara ara idare ediyoruz...

hem sen niye sevmedin ki ev horozunun tadını normal markettekilerden çok daha lezzetli olur ama biraz geç pişer o kadar...

hee kız bide senin pıtırcığın bezli kuzusu vardı yaa naptınız onu...

yooooooook uyuyorum da şekerlı ıcıyorum ya ben ona takıyorum kafayı butun gun sekersız ıcıyorum cayı ama kahvede yapamıyorum...
SUUUUUUUUUUUUUU İÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

ben çok ıcıyom ya sankı

hem sen niye sevmedin ki ev horozunun tadını normal markettekilerden çok daha lezzetli olur ama biraz geç pişer o kadar...

hee kız bide senin pıtırcığın bezli kuzusu vardı yaa naptınız onu...
Ya ne bilim kontesim, yavan mi desem kart mi desem... sevmedim iste. Kocacimda sevmedi.

Kuzu buyudu. Kocaman koc oldu. Boynuz atip duruo catlak kiremit. Cicibabaannenin yaninda diger koclarla takilio. Hani gulceninbi resmi vardi ya, tavuklar koclar falan olan bi bahcede.. orda iste :)))

Akasam aksam seker yuklemesi yapilirmi yaaa.. sutlu falan icsen seker miktarinida yavas yavas azalt. 2 kasik atiyorsan 1,5 at mesela sonra biraz daha azalt..

Bu arada sayenizde 1 surahi su ictim heee. Hatirlatin bana boyle super oluo.

Son düzenleme:

(( yapcak bısey yok bugun şekersız deneyım barı

günaydınnnnnn herkeze selam olsun

dün akşam tavuk yemedım köfte ve yogurt yedım bol bol... kahvede içmedım :)
sabah ılık suuyumu içtım.tam bugday ekmegı 1 dılım domates peynır yeşil çay oh miss gıbı kahvaltı daha ne olsun

afiyet olsun şekerimmmm...

pekte dengeli olmuş akşam menün...

ben dünkü menümü yazayım hemen

sabah :1 portakal

öğlen:tavuk çorbası,1 dilim kepek ekmeği,4 misket köfte+ yoğurt

ara:2 biskrem

akşam:1 dilim ekmek,1 kase tarhana çorbası+1 çupra

yatmadan yarım portakal

saol canımda o portakal nesı 1 tane oldumu sımdı oldumu:) mıden kötu olmasın

aynen öyle oldu zaten sabah yiyorum çünkü bağırsaklarımı rahatlatıyor ama akşam yediğim o yarım portakal bide 3 bardak çay içmiştim çok fena oldum sabahı zor ettim inan...

bende reflu var severım portakalıda mafedıyor mıdemı ondan sordum canım. ıyısındır sımdı umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…