ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Kontesimin demesiyle
gel ne olursan ol yine gel mevlevi dergahi burasi )))))

yaa mınnak bende basarı oykumu yazmak ıstıyorum artık yyaaaa. oncesı remımı ayarladım.... benım ılk oncesı var zayıf ve cıtırken sonra şimşişkoyken iğrençççç fotom var bırde 58 olunca lazım ama daha henuz ulaşamadık o resmede kıloyada.

58ol ozaman hep berbaer yazariz

yuppiiii o zaman beni fırçalıcak sıkı sıkı takip etcek biri lazım kızlar çokmu şey istiyorum???
Heh ondan en az 2 tane var burda. Kontes +ben

pazartesi olayını unut artık yok oyle bır baslangıc karar verdıysen sımdı olsun. yarın yıyıp yiyip baslama 1 hafta onları erıtceksın. zaten benımkıde kontesınkıde mınnakınkıde sıkı hiçbirşey yemıyoruz dıyet yapıyoruz degıl. dengelı beslenıyoruz aç kalmıyoruz ve sağlıklı beslenıyoruz bu bı dıyet degıl bu psikolejıye gırme

yarın yemek için pazartesi dememiştim , başlangıç hafta başı olsun diye düşünmüştüm. Hem yarın bunun için alışveriş yapacağım birde, tüm gün dışarda olacağım ara öğünleri atlama ihtimalim fazla olcak bu nedenle .tabiki haklısınız hemen olmalı ama bende kendimi bu şekilde hazırladım.
Ne şekilde program hazırladınız kendinize belli bir listeniz varmı?

liste yok herkezın ımkanına gore degısıyo kımı evde kımı çalışıyo. bırazda kendı kendımızın dıyetısyenıyız.araları kaçırmadan ((dedıgın gıbı))
bol su içerek birileri unutuyo bız hatırlatıyoz
yeşil çay içiyoruz kahvaltıda ve arada
etiform yemek yanlış kızlar bana soyledı çok kalorılıymıs ben bıraktım
sabah ac karna sıcak su
ve ya yuruyus yada dımtıs dımtıs tepınıoz evde
çok cıgnıyoz işte vede tam bugday ekmegı yıyoruz hergun ne yıyorsak burayada yazıyoruzzz. zaten sen yazınca bır hata varsa kızlar uyarıo sağolsunlar

pazartesileri tartılma gunu sabah tartılıp yazarsın canım. mumkun oldugu kadar buraya gırmeye çalış ınsan motıve oluyo birlik olunca. bana ıyı geldı kızlar öpüyorum hepsini :)

Son düzenleme:

tamam o zaman bende suyu artırmaya başladım zaten kışın hiç içmiyordum nerdeyse, bende yazacağım o zaman yediklerimi, yeşil çayıda ekliyorum o zaman. eti forma bende sağlıklı bakmıyorum pek yoğurt süt yada meyve daha sağlıklı

lıght sut ayran al arada ıcersın ıstersen. ben kuru kayısı bazen leblebıde yıyorum arada hem cantada dışardayken tasıması kolay oluyo.suan kaç kılosun

LiGHT URUN YOK!
icindeki katki maddeleri vucuda zararli. Ayrica cok fazla kalori farki yok aralarinda.
ben bugun gene fellik fellik gezdim disarda. Gene su icmeyi unuttum ya.
gidiyim su iciyim ben

LiGHT URUN YOK!
icindeki katki maddeleri vucuda zararli. Ayrica cok fazla kalori farki yok aralarinda.
ben bugun gene fellik fellik gezdim disarda. Gene su icmeyi unuttum ya.
gidiyim su iciyim ben

bende az içiyorum gunduz ıyıde akşamları unutuyorum

best cim lıgth alma ozaman ben eskıden ıcıyodum sımdı başedemıyorum zaten

Gunaydin kizlar,
kahvaltida 2 kepcecik corbami ictim.
Deminde haslanmis lahananin ustune baharatli salca ve yogurt koyup yidim.
Aha yazarken aklima geldi. Gene su icmedim. Su icmeye gidioruuuummmm

benide aranıza alın tamam bende şuandan itibaren aslında yarın akşam oldu zaten başlıyorum 76 kiloyum 56 kilo hedefim mayıs hazirana kadar vermem lazım yediklerimi akşamları yazarım sporada yarın başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…