hayır tatlım, ıstanbuldayım.minnakk sen ANTALYA da mı yaşyorsın merak ettimmmmmmmmm
bitiricek yarışı o kız dert etme bacım :)hoşgeldın canım
ya su benım kızzzz hıc ılerlemıo kaldı oyleeee yaaa off yolun daha yarısındayım yaaa
kuru fasulye ıyıdır ıyıdir. severım bende. hergun olsun yerım valla :)))kızlarrr öglenleyın kuru yedım gene neolcak benım bu halım gazman olucam.. haftanın 3 gunu yıyom yaaaaa. ya evde yada işyerındee mutlaka haftada 2 gun yapılıo.... bu arada grıbım dıye ne su ıcesım ne yesıl cay ıcesım var tuvalete zırt pırt gıtmeye korkuyorum uzakta baya :))
e hoşgeldin ozaman :)))Selam herkese! Burda hem kilo verip, hem de eğlendiğinizi gördüm, çok hoşuma gitti, ve ben de aranıza katılmaya karar verdim!Bakalım şimdi; günlük olarak rapor mu veriyoruz? Hadi bakalım o zaman, ben de 65 kilo civarındayım, boyun 1.62.Hedef 50 kilo.Kilomu bir an önce net olarak öğrenip düzgün bir program takip etmeye başlıyorum hemen.Çok eğlenceli !! Çorbadan dönenin kaşığı kırılsın!
yürüyüş iyi olmus canım. yediklerin bana gore yeterlı degıl bırsey yememıssınkı yeşillik yok et yok tavuk yok yoğurt yok bugday ekmegı yok sen bılırsın yınede ama. gerçi dun çok yedıgın ıcın bugun boyle gectirmişşin galıba
hayır tatlım, ıstanbuldayım.
bitiricek yarışı o kız dert etme bacım :)
kuru fasulye ıyıdır ıyıdir. severım bende. hergun olsun yerım valla :)))
e hoşgeldin ozaman :)))
övünmek gibi olmasın ama çok şeker, canlı, eğlenceli, komikizdir kızlarca
evet hatunlar, annem gittiiiiiiiii. derin bir ohhh cekmıs bulunmaktayım.
zira carsamba gunlerı sinir krizi gecırıyorum, kavga edıyoruz diziler yuzunden
o muhtesem yuzyılı ızlıo, ben kuzey guneyı...
canım ya bende kuzeyguneycıyımde aldılar saat 10 a uykum gelıo benım yaaa(((
kızlar misss gibimercımek çorbası iççem oğlen :)
bu arada sıgarayı bırakmak ıstıyorum kızlar nefret geldı kokusundan ve cıgerlerım agrıo artık ama rejım yaparken hem zorlancam hemde kılo almaktan korkuyorum. sıgarayı bırakanlar kılo alıo tıkınmaktanmı alıyolar yoksa bırakınca otomatıkmı alınıyo sızce. benı aydınlatırmısınız :)
evet öyle oldu, vee bugün sağlıklı beslenmeye güzel bir dönüş yapıyorum inşallah! :) bugün de yağmur yağıyor burda nasıl yürüyüş yapcam bilmiyorum.pazara giderim artık :) bu yürüyüş olayını çok sevdim kendimi zinde hissetitiryor bana, sonunda bacaklarımın işe yaradığını hissediyorum :) daha önce de 10 kilo vermiştim (hepsini geri aldım) ama o zaman spor yapmadan kilo vermiştim, ve bacaklarım ne kadar zayıflasam da şişman görünüyordu, şimdi sağlıklı zayıflıyorum yihhu, hem bacaklarım da incelir :) ama benim en büyük sorunum şişkinlik, yediğim çoğu şey şişkinlik yapıyor, bakalım bir kaç hafta uygulayalım şu programı düzelir inşallah.sütten ve ekmekten uzak durduğum sürece problem yok :) dünkü dondurma da çok şişkinlik yaptı mesela.neeyse! :) çay içiyorum, birazdan kahvaltımı yaparım. until then, my friends! :)
kızlar misss gibimercımek çorbası iççem oğlen :)
bu arada sıgarayı bırakmak ıstıyorum kızlar nefret geldı kokusundan ve cıgerlerım agrıo artık ama rejım yaparken hem zorlancam hemde kılo almaktan korkuyorum. sıgarayı bırakanlar kılo alıo tıkınmaktanmı alıyolar yoksa bırakınca otomatıkmı alınıyo sızce. benı aydınlatırmısınız :)
sıgara ıcen kılomu alıyomus canım ?saolun kızlar... of yaaa ben korkuyorum kılo almaktan nasıl bırakcam ben bu sıgarayı yaa(((
günaydın canlarım ciğerlerimmm
sabah sabah mutluyum gecen senekı ceketımı gıydım 2 karıs fazlalık var mutlu oldum çok :)))))
sabah kahvaltım
1 dilim tam bugday ekmegı kuçuk bır parça peynır yarım domates yeşil çay
sevgiler öpüldünüz :)
sıgara ıcen kılomu alıyomus canım ?
saolun kızlar... of yaaa ben korkuyorum kılo almaktan nasıl bırakcam ben bu sıgarayı yaa(((
cubuk kraker almaya gdınce cıkolata da aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?