ayyyy cok gecmış olsun. dikkat et sıcak tut kendını.selam zayıflama grubunun neşeli üyeleri! :)
dün çok hafif bir gün geçirdim, halsizdim biraz canım bir şey yemek istemedi. sabah; yeşil çay ve elma. sonra pazara gittim öğleye yakın. baya yağmur yağıyordu, şakır şakır.pazarda dolaşırken manyak pazarcı kadının teki tentelerin üzerinde birikmiş suyu sırtımdan aşağı bir boca etti, kafam hariç her tarafım ıslandı. eve gidene kadar da dondum, ayaklarım dondu falan. sonra eve gelince de iyice üşütmim diye ayva çayı yaptım, hibisküslü ve hatmi çiçekli. ama üşütmüşüm galiba sabah başımın ağrısında zor kalktım yataktan. neeyse! öğlen de elma yedim.seviyorum elmayı! :) akşam da muz+fındık+dut kurusu.
biraz önce de kahvaltımı bol yeşillikli zeytinyağlı limonlu salata ve dün yaptığım incirli kekten yarım dilim ve bir tatlı kaşığı kadar kestane balıyla yaptım. öğlen yemeğinde köfte var! :)
minnak, dün söylediğin leslie'ye baktım, süpersin! :) hoşuma gitti, fırsat buldukça yaparım inşallah, dolaşmaya çıkamadığım günler.
gel bekliorummm gaaariiigünaydın canlarım mucuk mucuk
sabah yedıgımı yazmak ıstemıyoruım artık çok aynı tıp beslenıyorum yaa :) ekmek ppeynır yeşil çay domates :) genede yazdım
kızlar şu acı çehre cayı acayıpmıs ya kızı gordukce delı oluyom gobegı yok oldu ıkı gunde saka gıbı ellerı ayakları ödemlıydı yuzuk dar gelıodu (kontes dedıgın gıbı) orta parmagına takmıs sımdı((( bı arastıralım olurmu seviyorum sızı
mınnakım sabah harıcınde kı ogunlerde çorba içerim sabah harıcı desteklıyorum arkandan gelıyorum :)
ogretmensın ne guzel :)))bende oyleydım de artıkın kontrol edebılıyorum kendımı. (%100 olmasa da)
zamanla daha da ögrenırım artık ınsaallah.
ınsanlara en buyuk cezanın onları gormezden gelmek oldugunu anladım. Insan kaale alınmayınca sınırden kuduruyor inan bana.
Benım bı ıdarecım vardı. Kadın ruh hastası mıydı neydı bılmıyorum. Bı hastalıgı oldugu garantı ama.
Sınıfıma kapıyı falan calmadan gırıyordu. öğrencıler noluyo gıbılerınden bakıodu bırbırıne. 3. Kez aynı seyı yaptı. Odasına gıttım bı dunya bagırdım cagırdım. Dıger ıdarecı sakinleştirmeye calışıyor benı falan.
Kavga ettıgım halde gene yaptı aynısını. O gunden sonra herkese gunaydın derken ona hiiiç bısey demedım. Butun işleri diger idareciyle hallettım. Herkese ıyı aksamlar derken ona hıııc demedım. Giriş cıkıslarda ımza atıyorduk saatlı. Odasına kapıyı vurmadan gırıp ımzamı atıp cıkıodum. O da bı gun gıcık oldu kapıyı caldıgınızı duymadım dedı. Hıc cevap vermedım imzamı atıp cıktım. Arkamdan yırtıyo kendını. Rezıl oldu ogrencılere, temızlık gorevlılerıne guvenlıge falan.
üstünü basını yırtacaktı nerdeyse.. Herkes ne manyak cazgır kadınmıs, idareci böyle olurmu hıc dedi.
Bölge sorumlusuna şikayet etmiş. (onu da tanıyorum, eskı ıdarecım. çok sever benı) dedim boyle boyle, ıstersenız ogrencılerle de konusabılırsınız.
Gıttı o delı ıdarecıye bı fırca kaydıKadın şokkkk
Kendını holdıng patronu sanıyor manyak.
derya baktım sımdı bu tablet gıbı bısey heralde cay olarak yazmıo.
bı kutuda 75 tohum var dıo
yemeklerden yarım saat once ılık suyla cıgneyeceksınız dıo
ı ıh kullanmam ben bunu. 9lu cayı tavsıye ederım
Kızlar bn cubuk kraker yıyorum habıre acıkmym dıe ama sızce nasıl yapıyorum
bende ozeldeydım. o bahsetttıgım catlak ıdarecı yenı gelmıstı. yardım edermısınız hocam dedı. olur dedım. bolge sorumlusuna gonderılecek bı dosya vardı onu hazırlıoduk. mesaım bıttı yarım saat falan gectı hala calışıyoruz. bölge sorumlusu aradı actım tlf u. sasırdı sesımı duyunca. napıyorsun hala orda dedı. bende yenı gelen ıdarecının sıze yollayacagı dosyayı hazırlıyorum dedım. kendısı nerde dedi, burda dedım. ver kendısını dedı. (tlf telsız) verdım o catlak kadına. dısarı cıktı konusmaya. bolge sorumlusnun tlf da bagırısını ben ıcerden duydumogretmensın ne guzel :)))
bende cok ısterdım ogretmen olmayı
bn ozelde calıstgm ıcın delırıyorum artık sureklı dıpdıbeyız bıde of kı ne of yanı
bna dıyokı ıstersem kendı ıslerımıde sana yuklerım kımsede bna bısey dıyemez gelde catlama bıde cok guzel laf cevırır bısey de onu farklı yonlere ceker sen suclu olursun okulum bı bıseydı godterıcem bunlara
ıkı kere ısı bıraktım evıme kdr gelıp yalvar yakar gerı donderdıler sımdıde bole yapıyorlar ne bılım yaınsanlar nankor
sureklı cubuk kraker yıyıp durma ya. tuzlu o. şişlik yapar. su tutar vucudunda.Kızlar bn cubuk kraker yıyorum habıre acıkmym dıe ama sızce nasıl yapıyorum
yok gulum tohum ayrı bıde bıldıgın çayı varmıs şekıl cay gıbı neyse bende bulamadım pek ınternetten..kız ıstesem getırcek bana cayı ama ben bılmeden ıcmem dedım ondan sordum sıze
burda oyle seyler yıyemıyorumkıbende ozeldeydım. O bahsetttıgım catlak ıdarecı yenı gelmıstı. Yardım edermısınız hocam dedı. Olur dedım. Bolge sorumlusuna gonderılecek bı dosya vardı onu hazırlıoduk. Mesaım bıttı yarım saat falan gectı hala calışıyoruz. Bölge sorumlusu aradı actım tlf u. Sasırdı sesımı duyunca. Napıyorsun hala orda dedı. Bende yenı gelen ıdarecının sıze yollayacagı dosyayı hazırlıyorum dedım. Kendısı nerde dedi, burda dedım. Ver kendısını dedı. (tlf telsız) verdım o catlak kadına. Dısarı cıktı konusmaya. Bolge sorumlusnun tlf da bagırısını ben ıcerden duydum :d o gunden sonra hıc bıseyını yaptıramadı tabi...
Basındakılerınde adaletlı hakkanıyetlı oolması lazım.
Sureklı cubuk kraker yıyıp durma ya. Tuzlu o. şişlik yapar. Su tutar vucudunda.
Aralarda 1 galeta ye.
Yada ara öğün olarak 2 kuru kayısı veya kuru erık falan yanında 3-5 tane fındık fıstık ye.
Atıyorum kahvaltıyı 9 da yaptıysan 11 de kuru meyve+kuru yemıs ye. 1 cay bardagı sut te ıcebılırsın.
9 lu cay ne demek ya :44:bosver bence.
Dedıgım gıbı 9 lu cayı tavsıye ederım
elma sırkelı, kabuk tarcınlı yesıl cayda ıcebılırsın. Haftada 1 kılo garantı gıdıyor bıraz yedıklerıne de dıkkat edınce.
Muzaffer kushanın tarıfı o.
Ben ikisinin de faydasını gordum.
burda oyle seyler yıyemıyorumkı
Meyve yemek ıstıyorum aralarda gorunce hemen tıp tıp bakıyolar ıstıyolar fılan napım bılemedım bnde cubuk kraker yıyınce cok su ıcıyorum zaten :)
senınkı bnmkındende betermıs ama sımdı bısey yapamıyomus oda ıyı bnmkıler tam gaz devam montajcı fısı yazmasa bıle suclu bn oluyorum aksma kdr basım catlıyo burda ama bos bos oturuyo oluyorum lafa gelınce
9 lu cay ne demek ya :44:
Bıde bıtkı cayı ıcsem nasıl olur
ya bn bu sabah aynaya baktgmda bıraz zayıfladgmı hıssettm annemde yuzunun rengı solmus dıyor bıraz sakın bırakma dıyo :d
artık yapamıyo cunku 3.5 senedır calışmıyorum :)))
neyse kaale alma, sallama kımseyı. ara sıra gulumse, dik dur. özguvenını farketsınler.
kontes gelse daha neler soyler sana.
hakkaten nerde bu kontes yaaaaa
bu saat oldu yok ortalarda.
9 bıtkı karısımı desem verırı mı kı9 tane bıtkının karısımı olan bıtkı cayı. Aktarlardan alabılırsın verırler. Hazırını almıyorsun, onlar toz cunku.
9 bıtkıyı ayrı ayrı alıyorsun , 1 fıncan kaynamıs suya atıyorsun demlenıyor ıcıyorsun.
Ben gunde 2 kere ıcıyorum. Iştahımı kesıyor, tok tutuyor.
hosgeldınnnnnnnnnnnn nasılsınişte geldim burdayımm ben bu işte ustayımmm...
Selam şekerler
nasılsınız gününüz aydın olsun cebiniz para dolsun....
Gitsin kilolar gelsin mayolarr....
hosgeldınnnnnnnnnnnn nasılsın
9lu zayıflama cayı deyınce verırler bacım ama dedıgım gıbı hazırını alma.
9 bıtkıyı ayrı ayrı al. hepsınden toplamda 1 corba kaısıgı olcak kadar koy bardaga dok sıcak suyu ustune oooohhh iç sonra.
kontes hanım hosgeldınız efemmm
dun aksam bısey yemedım dogru duzgun sonra huzur sokagını ızlerken dayanamadım, saat 9 ceyrekte 1 fıncan corba ıctım bıde tatlı tabagına haslanmıs lahana koydum kucuk kucuk kestım, ustune pulbıber kekık. yedım
o saatte yedim. bugunde yok dedım olmıcak boyle ben yarın corbaya devam.
haftaya pazara kadar corba ıccem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?