ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

tartılma gununu ıple çekıyorum kızlar verdımsankı bu hafta yenı yıkanmıs kotumu gıydım rahat rahat oldu. bılırsınız tam gelen bır kot yıkandımı yandınız :) otur kalk gevset ugrasırım normalde :))) bu sefer çok rahat oldu

ayyyy cok gecmış olsun. dikkat et sıcak tut kendını.
dun super gecmıs de bugun daha sabahtan çozutmussun
yağlar ballar kekler havada ucusuyor....
öğlen köfte ve salata ye sadece.
aksamda corba salata kapat. sabahki kacamaklarını dengelemen lazım...

gel bekliorummm gaaariii

bakıyım ben su caya bı netten

ogretmensın ne guzel :)))
bende cok ısterdım ogretmen olmayı
bn ozelde calıstgm ıcın delırıyorum artık sureklı dıpdıbeyız bıde of kı ne of yanı
bna dıyokı ıstersem kendı ıslerımıde sana yuklerım kımsede bna bısey dıyemez gelde catlama bıde cok guzel laf cevırır bısey de onu farklı yonlere ceker sen suclu olursun okulum bı bıseydı godterıcem bunlara
ıkı kere ısı bıraktım evıme kdr gelıp yalvar yakar gerı donderdıler sımdıde bole yapıyorlar ne bılım ya ınsanlar nankor

Kızlar bn cubuk kraker yıyorum habıre acıkmym dıe ama sızce nasıl yapıyorum

derya baktım sımdı bu tablet gıbı bısey heralde cay olarak yazmıo.
bı kutuda 75 tohum var dıo
yemeklerden yarım saat once ılık suyla cıgneyeceksınız dıo

ı ıh kullanmam ben bunu. 9lu cayı tavsıye ederım

yok gulum tohum ayrı bıde bıldıgın çayı varmıs şekıl cay gıbı neyse bende bulamadım pek ınternetten..kız ıstesem getırcek bana cayı ama ben bılmeden ıcmem dedım ondan sordum sıze

yeme :) dıyetse dıyet seyler yememek lazım. degılse zaten yagı var tuzu var kalorılıdır canım. boyle kuru meyve yada ne bılım elma salatalık gıbı bıseyler yesen arada ıc ayran ıc sut ıc

bende ozeldeydım. o bahsetttıgım catlak ıdarecı yenı gelmıstı. yardım edermısınız hocam dedı. olur dedım. bolge sorumlusuna gonderılecek bı dosya vardı onu hazırlıoduk. mesaım bıttı yarım saat falan gectı hala calışıyoruz. bölge sorumlusu aradı actım tlf u. sasırdı sesımı duyunca. napıyorsun hala orda dedı. bende yenı gelen ıdarecının sıze yollayacagı dosyayı hazırlıyorum dedım. kendısı nerde dedi, burda dedım. ver kendısını dedı. (tlf telsız) verdım o catlak kadına. dısarı cıktı konusmaya. bolge sorumlusnun tlf da bagırısını ben ıcerden duydum o gunden sonra hıc bıseyını yaptıramadı tabi...
basındakılerınde adaletlı hakkanıyetlı oolması lazım.
sureklı cubuk kraker yıyıp durma ya. tuzlu o. şişlik yapar. su tutar vucudunda.
aralarda 1 galeta ye.
yada ara öğün olarak 2 kuru kayısı veya kuru erık falan yanında 3-5 tane fındık fıstık ye.
atıyorum kahvaltıyı 9 da yaptıysan 11 de kuru meyve+kuru yemıs ye. 1 cay bardagı sut te ıcebılırsın.

Son düzenleme:
yok gulum tohum ayrı bıde bıldıgın çayı varmıs şekıl cay gıbı neyse bende bulamadım pek ınternetten..kız ıstesem getırcek bana cayı ama ben bılmeden ıcmem dedım ondan sordum sıze

bosver bence.
dedıgım gıbı 9 lu cayı tavsıye ederım
elma sırkelı, kabuk tarcınlı yesıl cayda ıcebılırsın. haftada 1 kılo garantı gıdıyor bıraz yedıklerıne de dıkkat edınce.
muzaffer kushanın tarıfı o.
ben ikisinin de faydasını gordum.

burda oyle seyler yıyemıyorumkı
Meyve yemek ıstıyorum aralarda gorunce hemen tıp tıp bakıyolar ıstıyolar fılan napım bılemedım bnde cubuk kraker yıyınce cok su ıcıyorum zaten :)
senınkı bnmkındende betermıs ama sımdı bısey yapamıyomus oda ıyı bnmkıler tam gaz devam montajcı fısı yazmasa bıle suclu bn oluyorum aksma kdr basım catlıyo burda ama bos bos oturuyo oluyorum lafa gelınce

9 lu cay ne demek ya :44:
Bıde bıtkı cayı ıcsem nasıl olur
ya bn bu sabah aynaya baktgmda bıraz zayıfladgmı hıssettm annemde yuzunun rengı solmus dıyor bıraz sakın bırakma dıyo :d

artık yapamıyo cunku 3.5 senedır calışmıyorum :)))
neyse kaale alma, sallama kımseyı. ara sıra gulumse, dik dur. özguvenını farketsınler.

kontes gelse daha neler soyler sana.
hakkaten nerde bu kontes yaaaaa
bu saat oldu yok ortalarda.

9 lu cay ne demek ya :44:
Bıde bıtkı cayı ıcsem nasıl olur
ya bn bu sabah aynaya baktgmda bıraz zayıfladgmı hıssettm annemde yuzunun rengı solmus dıyor bıraz sakın bırakma dıyo :d

9 tane bıtkının karısımı olan bıtkı cayı. aktarlardan alabılırsın verırler. hazırını almıyorsun, onlar toz cunku.
9 bıtkıyı ayrı ayrı alıyorsun , 1 fıncan kaynamıs suya atıyorsun demlenıyor ıcıyorsun.
ben gunde 2 kere ıcıyorum. iştahımı kesıyor, tok tutuyor.

işte geldim burdayımm ben bu işte ustayımmm...

selam şekerler

nasılsınız gününüz aydın olsun cebiniz para dolsun....

gitsin kilolar gelsin mayolarr....

9 bıtkı karısımı desem verırı mı kı
sabah aksam mı ıcıcez

kızlar baya bi iş sorunlarınızdan yakınmışsınız
ama inanın en basit amele tarlasından en büyük holdinglere kadar her yerde var olan bir durum...
insan faktörü nefis ,kıskançlık,çekememezlik hepsi bir arada tabi bide kadınlar ah kadınlar işyerinde birbirini çekemezler,ülkelerde savaşa sebeptir bir çok kadın ailede huzurluğun kaynağı kadın kadın kadın kadın...kötü bir kadın:şeytan.

9lu zayıflama cayı deyınce verırler bacım ama dedıgım gıbı hazırını alma.
9 bıtkıyı ayrı ayrı al. hepsınden toplamda 1 corba kaısıgı olcak kadar koy bardaga dok sıcak suyu ustune oooohhh iç sonra.

kontes hanım hosgeldınız efemmm
dun aksam bısey yemedım dogru duzgun sonra huzur sokagını ızlerken dayanamadım, saat 9 ceyrekte 1 fıncan corba ıctım bıde tatlı tabagına haslanmıs lahana koydum kucuk kucuk kestım, ustune pulbıber kekık. yedım
o saatte yedim. bugunde yok dedım olmıcak boyle ben yarın corbaya devam.
haftaya pazara kadar corba ıccem

hay maşallah arkadaşıma...

bende dün akşam ne yedim bişey yemedim..meyve yedim
1 hurma,1 elma 1 portakal birde armut yedim...

sonra yattım uyudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…