ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

canım ailenin dediklerine fazla kulak asma onlar der benim anacımda evlendiğimden beri bana çocuk yap deyip duruyor... artık en son canımın içi biricik anneme bağırmak zorunda kaldım o derece bozuk plak gibi bir konuya taktımı takarlar yani...

işyeri gelince emin ol benim senden daha çok sorunum varrdır vede yıllardır sorunla yaşıyorum ruh hastalarıyla çalışıyorum...ama işini seviyorsan profesyonel biriysen çokta tınnn de ve geççç

o kadarrrrrr

ya en cok ıstedgm sey cızme almak bacaklarım kalın oldgu ıcın begendgm modeller olmuyo bazen sınır oluyorum
benımde kalındır ama genetık, anamın tarafının hepsı oyle. zapzayıf kuzenler bıle cızme gıyemıyo..

kontesım ben gıyıyom çizme özel yaptırıom en son aldıgımın da lasıtıgı vardı oyle gıyebıldım
allahtan pardesu kapatıo pacalı tavuk gıbım gezmıom ortalarda

yesinler seni paçalı tavuk...

bende giymem pek ama benim ayağım büyük zaten 40 numara ayakkk... bilekten çizme tercihimm anca koca ayaklarımı sığdıryomm

yesinler seni paçalı tavuk...

bende giymem pek ama benim ayağım büyük zaten 40 numara ayakkk... bilekten çizme tercihimm anca koca ayaklarımı sığdıryomm

sanki kar kıs var orda da cızme gıyebılcen..7 ay yaz 5 ay sonbahar
gecen sene bizim evın önü var yaaaaa dizimden yukarı kadar karlıydı. edirneden kar giriyo buraya döküyor herseyı karsıya bısey kalmıo anacım.

valla bak haklısın bu konuda ama bu kış ayaklarım çok üşüdü yemgem sağolsun UGG bot hediye etti 40 numara tam eskimo gibi oldum eşim çok beğendi ama ben baya bi dışarda utandığımdan giymedim büroda masamın altında durdu sonra dışardada giydim fırın gibi sıcacık ısıtıyo...

bende cok sevıyorum uggları
hıc kadınsı degıller ama sıcacık oluo ayakalr :))

evet eskimo gibi oluyozz estetik kaygım yokk ısınayımda dün akşam seller aktı ne yağmur vardı elektirikte yokk evde donduk battaniye altında zangırdadık...

oyhhh kıyamam :)))

bizde ılk evlendıgımız sene öyleydık. soguk oluyor buralar. ufomuz vardı. elektrıkler kesılıyordu hep. zangır zangır battanıye altında ısınmaya calışıoduk.
ufoyu da evlendıgımız gun kaynım aldı bız nıkahtan dönerken.
evın herseyı tam. ısınmayı unutmusuz. bı ufo almamısız.
abım sağolsun gıttı aldı getırdı.
çok komikti yauuu :))

ısınma sorunumuz kötü yaa klima güzel ama alelktirik kesilsin anında buz kesiyor her yer,antalya şehir içinde doğalgaz yok,apartmanda odun sobası yakmak yasak...
yasak olmasada sobayı kim yakacak karı koca beceriksiz evi yakarız valla...öyle donuyoruz...

ilahi, güldürdün beni... at boyaya kagıdı odunu, yak kıbrıtle, odunlar tutusnca da at kömürü ohhh mis. koy sobanın ustune güğümü kaynasın, mandalına portakal lımon kabukları evı mıs kokutsun. sabah ekmek kızart ustune tereyag sür..
aaahhh ahhh catı katına soba kuralım dedım ıstemedı beyefendı
sevmıom dogalgazı

ıyıakşamlar kızçeler

sporsuz bır akşam gecırdım gene yazyıyorum kendımı bılgısayar basında dızı ızlıyorum klasık :) kocam nöbette

kızlar bu acı çehre çayını duydunuzmu. benım arkadaş bır haftada beş kılo vermıs toksınlerden arındırıyomus bu şey yokmu detoks muhabetı kısa surede verıyosun ama devam etmıyosun galıba ödem atıyomus. bide kocaman gobegı vardı ıkı gunde sonmus resmen anlamadım ben tuvaletten cıkmamıs ıkı gun sonra rahatlamıs

gunaydın kızlar
sabah evden cıkmadan bı bardak sut ve bıraz peynır yedım sımdıde seekrsız kahve ve cubuk kraker atıstırıyorum
sımdılık durum bu sızler napıyosunuz bakalım

bn sımdı netten baktımda sıparıs le alabılıyoruz sanırım acaba aktarlar da yok mudur kı ?

ne ısınde calısıyorsun canım :?
ınsan dayanamıyo valla ısını yapsanda ıkı tane gorgusuzun sana gelıp laf etmesıne dayanamıyosun
bn cok sınırlı fevrı bı ınsanım parlayıverıyorum hemen napım

gunaydın kızlllarrrrrr
1 fıncan pulbıberlı kekıklı tarhana corbamla karsınızdayım. yarısını ıctım gercı :))) (orta boy tencerede 1 tatlı kasıgı yag ile tuzsuz yaptım)
bırazdan da 9 lu cay yada sırkelı tarcınlı yesıl cay ıcerım.

gecen yazdım 8-10 tane yer fıstıgı yedım dıye.. baktım ben fazla yıcem. kocama verdım hepsını, bide cekırdeklerı. al götür bunları dedım.
kızkardesım bızım pıtırcıga hosbes almıs (dayanamıorum ona) onu da verdım yerım falan dıye mazallah..
evı zararlı yıyeceklerden arındırdım :)
ben zayıflıyım kocam kilo alsın demı
arada bı gırıp okuyomus neler yazdıgımı terbıyesiiiiiiiizzzzz

kızlar ben haftaya pazar gunune kadar sırf corba ıcıcem karar verdım...
desteklerınızı beklıyorum.

dun 13 dakika göbek attım. dıkandım haaaa

duymadım canım... benımde gobegım var ama şişkinlik degil o yani... göbeğimi içime ceksem bıle tepe gıbı duruo orda.

bende oyleydım de artıkın kontrol edebılıyorum kendımı. (%100 olmasa da)
zamanla daha da ögrenırım artık ınsaAllah.
ınsanlara en buyuk cezanın onları gormezden gelmek oldugunu anladım. insan kaale alınmayınca sınırden kuduruyor inan bana.
benım bı ıdarecım vardı. kadın ruh hastası mıydı neydı bılmıyorum. bı hastalıgı oldugu garantı ama.
sınıfıma kapıyı falan calmadan gırıyordu. öğrencıler noluyo gıbılerınden bakıodu bırbırıne. 3. kez aynı seyı yaptı. odasına gıttım bı dunya bagırdım cagırdım. dıger ıdarecı sakinleştirmeye calışıyor benı falan.
kavga ettıgım halde gene yaptı aynısını. o gunden sonra herkese gunaydın derken ona hiiiç bısey demedım. butun işleri diger idareciyle hallettım. herkese ıyı aksamlar derken ona hıııc demedım. giriş cıkıslarda ımza atıyorduk saatlı. odasına kapıyı vurmadan gırıp ımzamı atıp cıkıodum. o da bı gun gıcık oldu kapıyı caldıgınızı duymadım dedı. hıc cevap vermedım imzamı atıp cıktım. arkamdan yırtıyo kendını. rezıl oldu ogrencılere, temızlık gorevlılerıne guvenlıge falan.
üstünü basını yırtacaktı nerdeyse.. herkes ne manyak cazgır kadınmıs, idareci böyle olurmu hıc dedi.
bölge sorumlusuna şikayet etmiş. (onu da tanıyorum, eskı ıdarecım. çok sever benı) dedim boyle boyle, ıstersenız ogrencılerle de konusabılırsınız.
gıttı o delı ıdarecıye bı fırca kaydı kadın şokkkk
kendını holdıng patronu sanıyor manyak.

selam zayıflama grubunun neşeli üyeleri! :)
dün çok hafif bir gün geçirdim, halsizdim biraz canım bir şey yemek istemedi. sabah; yeşil çay ve elma. sonra pazara gittim öğleye yakın. baya yağmur yağıyordu, şakır şakır.pazarda dolaşırken manyak pazarcı kadının teki tentelerin üzerinde birikmiş suyu sırtımdan aşağı bir boca etti, kafam hariç her tarafım ıslandı. eve gidene kadar da dondum, ayaklarım dondu falan. sonra eve gelince de iyice üşütmim diye ayva çayı yaptım, hibisküslü ve hatmi çiçekli. ama üşütmüşüm galiba sabah başımın ağrısında zor kalktım yataktan. neeyse! öğlen de elma yedim.seviyorum elmayı! :) akşam da muz+fındık+dut kurusu.

biraz önce de kahvaltımı bol yeşillikli zeytinyağlı limonlu salata ve dün yaptığım incirli kekten yarım dilim ve bir tatlı kaşığı kadar kestane balıyla yaptım. öğlen yemeğinde köfte var! :)

minnak, dün söylediğin leslie'ye baktım, süpersin! :) hoşuma gitti, fırsat buldukça yaparım inşallah, dolaşmaya çıkamadığım günler.

günaydın canlarım mucuk mucuk

sabah yedıgımı yazmak ıstemıyoruım artık çok aynı tıp beslenıyorum yaa :) ekmek ppeynır yeşil çay domates :) genede yazdım

kızlar şu acı çehre cayı acayıpmıs ya kızı gordukce delı oluyom gobegı yok oldu ıkı gunde saka gıbı ellerı ayakları ödemlıydı yuzuk dar gelıodu (kontes dedıgın gıbı) orta parmagına takmıs sımdı ((( bı arastıralım olurmu seviyorum sızı

mınnakım sabah harıcınde kı ogunlerde çorba içerim sabah harıcı desteklıyorum arkandan gelıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…