bende kendımı cok sevıyorum sıskoyum bıraz ama begenıyorum yanı kendımı
benı annem ve ekıbı yanı teyzem ve anneannem sınır edıyo ha bıde babam
sıskoymusum kımse bnı begenmezmıs de bu yazta bu ne kıloymusda
bılme ne ıste
aslında bnm stresten oluyo bırazda
ısyerınde sorunlarım var ...
ya en cok ıstedgm sey cızme almak bacaklarım kalın oldgu ıcın begendgm modeller olmuyo bazen sınır oluyorum
o kadarrrrrrvalla herkes dönsün kendi poposuna baksın.. çok pis özgüvenliyimdir. yapıştırırım lafıı...
ben kendimi güzel gördükten sonra kocam beni böyle beğendikten sonra etraftkiler halt yemişş hıh...
benımde kalındır ama genetık, anamın tarafının hepsı oyle. zapzayıf kuzenler bıle cızme gıyemıyo..ya en cok ıstedgm sey cızme almak bacaklarım kalın oldgu ıcın begendgm modeller olmuyo bazen sınır oluyorum
o kadarrrrrr
benımde kalındır ama genetık, anamın tarafının hepsı oyle. zapzayıf kuzenler bıle cızme gıyemıyo..
kontesım ben gıyıyom çizme özel yaptırıom en son aldıgımın da lasıtıgı vardı oyle gıyebıldım
allahtan pardesu kapatıo pacalı tavuk gıbım gezmıom ortalarda
yesinler seni paçalı tavuk...
bende giymem pek ama benim ayağım büyük zaten 40 numara ayakkk... bilekten çizme tercihimm anca koca ayaklarımı sığdıryomm
sanki kar kıs var orda da cızme gıyebılcen..7 ay yaz 5 ay sonbahar
gecen sene bizim evın önü var yaaaaa dizimden yukarı kadar karlıydı. edirneden kar giriyo buraya döküyor herseyı karsıya bısey kalmıo anacım.
valla bak haklısın bu konuda ama bu kış ayaklarım çok üşüdü yemgem sağolsun UGG bot hediye etti 40 numara tam eskimo gibi oldum eşim çok beğendi ama ben baya bi dışarda utandığımdan giymedim büroda masamın altında durdu sonra dışardada giydim fırın gibi sıcacık ısıtıyo...
bende cok sevıyorum uggları
hıc kadınsı degıller ama sıcacık oluo ayakalr :))
evet eskimo gibi oluyozz estetik kaygım yokk ısınayımda dün akşam seller aktı ne yağmur vardı elektirikte yokk evde donduk battaniye altında zangırdadık...
ısınma sorunumuz kötü yaa klima güzel ama alelktirik kesilsin anında buz kesiyor her yer,antalya şehir içinde doğalgaz yok,apartmanda odun sobası yakmak yasak...oyhhh kıyamam :)))
bizde ılk evlendıgımız sene öyleydık. soguk oluyor buralar. ufomuz vardı. elektrıkler kesılıyordu hep. zangır zangır battanıye altında ısınmaya calışıoduk.
ufoyu da evlendıgımız gun kaynım aldı bız nıkahtan dönerken.
evın herseyı tam. ısınmayı unutmusuz. bı ufo almamısız.
abım sağolsun gıttı aldı getırdı.
çok komikti yauuu :))
ısınma sorunumuz kötü yaa klima güzel ama alelktirik kesilsin anında buz kesiyor her yer,antalya şehir içinde doğalgaz yok,apartmanda odun sobası yakmak yasak...
yasak olmasada sobayı kim yakacak karı koca beceriksiz evi yakarız valla...öyle donuyoruz...
bn sımdı netten baktımda sıparıs le alabılıyoruz sanırım acaba aktarlar da yok mudur kı ?kızlar bu acı çehre çayını duydunuzmu. benım arkadaş bır haftada beş kılo vermıs toksınlerden arındırıyomus bu şey yokmu detoks muhabetı kısa surede verıyosun ama devam etmıyosun galıba ödem atıyomus. bide kocaman gobegı vardı ıkı gunde sonmus resmen anlamadım ben tuvaletten cıkmamıs ıkı gun sonra rahatlamıs
ne ısınde calısıyorsun canım :?canım ailenin dediklerine fazla kulak asma onlar der benim anacımda evlendiğimden beri bana çocuk yap deyip duruyor... artık en son canımın içi biricik anneme bağırmak zorunda kaldım o derece bozuk plak gibi bir konuya taktımı takarlar yani...
işyeri gelince emin ol benim senden daha çok sorunum varrdır vede yıllardır sorunla yaşıyorum ruh hastalarıyla çalışıyorum...ama işini seviyorsan profesyonel biriysen çokta tınnn de ve geççç
duymadım canım... benımde gobegım var ama şişkinlik degil o yani... göbeğimi içime ceksem bıle tepe gıbı duruo orda.kızlar bu acı çehre çayını duydunuzmu. benım arkadaş bır haftada beş kılo vermıs toksınlerden arındırıyomus bu şey yokmu detoks muhabetı kısa surede verıyosun ama devam etmıyosun galıba ödem atıyomus. bide kocaman gobegı vardı ıkı gunde sonmus resmen anlamadım ben tuvaletten cıkmamıs ıkı gun sonra rahatlamıs
ne ısınde calısıyorsun canım :?
ınsan dayanamıyo valla ısını yapsanda ıkı tane gorgusuzun sana gelıp laf etmesıne dayanamıyosun
bn cok sınırlı fevrı bı ınsanım parlayıverıyorum hemen napım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?