ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

ayy kızlar dün gece beyaz şov şahaneymiş engin altan düzyatana şarkı uyarlamışlar...koptum şimdi...izlemediğime pişman oldum...

oğlen ne yıyorsunuz ?
bn burda yemeklerı kendım yapıyorum
bu oglen en kalorısız ne onerırsınız acaba

oğlen ne yıyorsunuz ?
bn burda yemeklerı kendım yapıyorum
bu oglen en kalorısız ne onerırsınız acaba

sadece kendıne mı yapıosun yoksa herkese mı yapıyorsun?
sebze yemeği yapabılırsın.
ya da corba+salata
veya 1 kabak+1 brokolı+1 havuc+1 kırmızı bıber+sarımsağı 1 tatlı kasıgı yag ile soteleyıp ustune yarım cay bardagı kaynar su döküp suyunu cektırene kadar pişirebilirsin.
ben cok yapıyrum, severek yıyorum yogurtla bırlıkte. bu malzemelerden 2 porsıyon cıkıyor.

kızlaaarrr dayanamayacagım yarısmaya katılcam bende.
denız urunlerıymıs kk'nın bu seferkı yemek yarısması konseptı.

cok heyecan yaptım.
pts gunu levrek alıp yapayım... resımlerını cekeyım :))) koyayım yarısmaya. maksat muhabbet :)) ne dersınız?

ya bı adam dha var burda o kdr malzeme alsam oturur ıcıne parası gttı dıye yıyemez :)
dun mercımek corbası ıyıydı de bgn naget yedık

hem de saat 9 da vay anam vay! :) onun yerine yeşil çay içseydin bir bardak, açlığını bastırırdı :) ben öyle yapıyorum bazen, tokluk hissi veriyor.

hay maşallah arkadaşıma...

bende dün akşam ne yedim bişey yemedim..meyve yedim
1 hurma,1 elma 1 portakal birde armut yedim...

sonra yattım uyudum...

meyve yemen çok iyi ama, hem portakal hem elma hem hurma çok olmuş kuzum :) üçünden birini tercih et mesela, hem kan şekerin birden yükselmez, hem de miden büyümez.sadece bir tanesi doyurmuyorsa, birini yedikten sonra hemen sokağa at kendini, ya da yapacak başka bir iş bul, seni meşgul edecek bir şey.o zaman zamanla alışıyorsun.en azından bu benim tavsiyem :) yanında bir tane fındık atarsın ağzına ya da ceviz, badem vs. hemen acıktırmaz o zaman :)

Herkese merabaa bende bugün 5 günlük bir diyete başladım sadece et ve su tüketiyorum, sabah 1 öğlen 1 but yedim ve 3 kuru kayısı dışında bozmadım:) 17 yaşında ve 58 kiloyum bu arada, hedef 50-53 arası görüntüme bağlı işte:) Herkes istediği kiloya ulaşır umarımm

ya evet aslında yemek yemeyin aç aç meyvelere saldırdım bende pişman oldum ama iş işten geçti

mesela bu gün öğlenden evvel resmen krize girdim midem yandı yandı kavruldu...tavuklu hafifibir menü yedim Burger akşam yemeyeceğim belki çorba içerim sadece...

bıoyun kaç canım...

1.65 iri kemikliyim bu arada

1,65 ve iri kemikliysen oldukça zayıf görünürsün bence diyet yapma canım zaten yaşın küçük daha bedensel gelişimin tamamlanmadı eminim gayet göz alıcı sağlıklı 17 lik bir çıtır kızsın diyet yapma ama spor yapabilirsin çok faydasını görürüsün...
vücudun sıkılaşır ve şekillenir ...

Göbek var biraz, ve bacaklarımın üst kısmı kalın 55 olayım diyorum en azından sonrasında spor ile düzgün bi vücudum olur

ay ay ay akşam menüsü fazla kaçtı biraz, brokoli olunca dayanamıyorum ne yapsak??!

sabah; salata+yarım dilim kek+1 çay kaşığı bal

akşam üzeri;yarım greyfurt

akşam; bir kase yoğurt+haşlanmış brokoli+kuru incir ve kuru kayısı arası kaymak.

yarın iyi bir spor yapmak lazım.

hem de saat 9 da vay anam vay! :) onun yerine yeşil çay içseydin bir bardak, açlığını bastırırdı :) ben öyle yapıyorum bazen, tokluk hissi veriyor.
yok yok dolapta antep fıstıklı sarma vardı. onu yememek ıcın delirdim.
corba içtim normalde keser benı ama aklım tatlıda ya. lahanayı gorunce onu yıyım barı dedım. sonra doydum. sarmaları yemedım.
1 fıncan corba 100 kalorı olsa
kucuk tabak lahana 150 kalori olsa ki asla degıldır daha az ıkısıde. en fazla 250 kalorı almısımdır kiiii sarmanın bıtanesı bıle 300-500 kalorı vardır.
kârdayımmm

ohhhhhh maşallah, sabah bal aksam kaymak yeme öyle bal kaymak. bak ben karsımda sarmada yeseler kunefe de yeseler yemıyorum.
acıcık feyz alın benden yauuu :)))

ben de diyet yapmak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum.diyet listeleri genellikle çok abartılı ve listeye uyabilecek ortamım da zaten yok yemekhanede ne çıkarsa onu yiyorum beslenme şeklime dikkat ederek ve vaktimi çok almayacak spor ile yavaş yavaş kilo vermek aynı zamanda kaslarımı da güçlendirmek istiyorum.ne yapmam lazım nerden başlamalıyım.hem beni çok kısıtlamayacak içinde tatlısı vs.si olan ve ne zaman ne yenmesi gerektiğini dikte etmeyen bir diyet listesi hem de vaktimi çok almayacak basit hareketlerin olduğu spor hareketleri nelerdir bilen varsa yardımcı olsun gittikçe daha çok şişiyorum

su boregı yaptım kızlar yer mısınız :)))))
1 koca tepsıyı yedı kocacım sağolsun
2 dilim ayırdım kahvaltıda yer dıye...

ilk defa yaptıgım ıcın bı tadına bakıyım dedım minnacık, bıraz suyu fazlamı kacmıs ne, pastanedekıler gıbı olmadı kötü degıl ama ıstedıgım gıbı yapamadım..
tuzuda az oldu.
tecrube oldu bu bana bıdahakı sefere bol tuzlu suda haslarım. iyice suzdurup oyle alırım tepsıye yufkaları.

neyse öğlen corba ıcmedım, 1 tabaklık pırasam kalmıstı dedım barı onu yıyım kalmasın.
sımdı corba ıcıcem bı fıncan. acıktım yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…