oğlen ne yıyorsunuz ?sağol canım iyiiym hamdolsun sen nasılsın...
kocacımla sabah yarım saat yürüyerek işe geldik
kahvaltım:1 hurma,3 ceviz yarım poğaça
ara bir elma
öğlen yemeğini iple çekiyorum çokkk açımm yaa...
ben o saatte kacıncı ruyamı goruyorum acabaayy kızlar dün gece beyaz şov şahaneymiş engin altan düzyatana şarkı uyarlamışlar...koptum şimdi...izlemediğime pişman oldum...
oğlen ne yıyorsunuz ?
bn burda yemeklerı kendım yapıyorum
bu oglen en kalorısız ne onerırsınız acaba
ya bı adam dha var burda o kdr malzeme alsam oturur ıcıne parası gttı dıye yıyemez :)sadece kendıne mı yapıosun yoksa herkese mı yapıyorsun?
sebze yemeği yapabılırsın.
ya da corba+salata
veya 1 kabak+1 brokolı+1 havuc+1 kırmızı bıber+sarımsağı 1 tatlı kasıgı yag ile soteleyıp ustune yarım cay bardagı kaynar su döküp suyunu cektırene kadar pişirebilirsin.
ben cok yapıyrum, severek yıyorum yogurtla bırlıkte. bu malzemelerden 2 porsıyon cıkıyor.
9lu zayıflama cayı deyınce verırler bacım ama dedıgım gıbı hazırını alma.
9 bıtkıyı ayrı ayrı al. hepsınden toplamda 1 corba kaısıgı olcak kadar koy bardaga dok sıcak suyu ustune oooohhh iç sonra.
kontes hanım hosgeldınız efemmm
dun aksam bısey yemedım dogru duzgun sonra huzur sokagını ızlerken dayanamadım, saat 9 ceyrekte 1 fıncan corba ıctım bıde tatlı tabagına haslanmıs lahana koydum kucuk kucuk kestım, ustune pulbıber kekık. yedım
o saatte yedim. bugunde yok dedım olmıcak boyle ben yarın corbaya devam.
haftaya pazara kadar corba ıccem
hay maşallah arkadaşıma...
bende dün akşam ne yedim bişey yemedim..meyve yedim
1 hurma,1 elma 1 portakal birde armut yedim...
sonra yattım uyudum...
meyve yemen çok iyi ama, hem portakal hem elma hem hurma çok olmuş kuzum :) üçünden birini tercih et mesela, hem kan şekerin birden yükselmez, hem de miden büyümez.sadece bir tanesi doyurmuyorsa, birini yedikten sonra hemen sokağa at kendini, ya da yapacak başka bir iş bul, seni meşgul edecek bir şey.o zaman zamanla alışıyorsun.en azından bu benim tavsiyem :) yanında bir tane fındık atarsın ağzına ya da ceviz, badem vs. hemen acıktırmaz o zaman :)
Herkese merabaa bende bugün 5 günlük bir diyete başladım sadece et ve su tüketiyorum, sabah 1 öğlen 1 but yedim ve 3 kuru kayısı dışında bozmadım:) 17 yaşında ve 58 kiloyum bu arada, hedef 50-53 arası görüntüme bağlı işte:) Herkes istediği kiloya ulaşır umarımm
bıoyun kaç canım...
1.65 iri kemikliyim bu arada
1,65 ve iri kemikliysen oldukça zayıf görünürsün bence diyet yapma canım zaten yaşın küçük daha bedensel gelişimin tamamlanmadı eminim gayet göz alıcı sağlıklı 17 lik bir çıtır kızsın diyet yapma ama spor yapabilirsin çok faydasını görürüsün...
vücudun sıkılaşır ve şekillenir ...
yok yok dolapta antep fıstıklı sarma vardı. onu yememek ıcın delirdim.hem de saat 9 da vay anam vay! :) onun yerine yeşil çay içseydin bir bardak, açlığını bastırırdı :) ben öyle yapıyorum bazen, tokluk hissi veriyor.
ay ay ay akşam menüsü fazla kaçtı biraz, brokoli olunca dayanamıyorum ne yapsak??!
sabah; salata+yarım dilim kek+1 çay kaşığı bal
akşam üzeri;yarım greyfurt
akşam; bir kase yoğurt+haşlanmış brokoli+kuru incir ve kuru kayısı arası kaymak.
yarın iyi bir spor yapmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?