mercımek çorbası superdı kızlar oglen vallaaa hergun olsa ıcerımmm. kıs gunu ıyı gelıo. sırf çorba ıcersek sabahtamı corba ıcıoz ve baska bısı yemıozmu mesela yogurttur yeşilliktir tavuktur yokmu :))
sıcak deme banageçmiş olsun kuzum sanada sıcak bişeyler öneriyorum...
gel sende çorbacı ol hadi bebem...
kızlar ben hıc abur cubur yemıyorum akşamda sabahta sadece hafta sonu mısafır geldımı ıkramlık bırseyler yapıldımı bitttim. bu aralar gelen oldumu ıkram yapmıcam. yemege çagırcam yemek harıcı oldumu kek yap borek yap onu yap bunu yap zaten yaparken tatma huyu var bende orada basta yıyorum. bu pazartesı vermıs olalım kızlar ya hadı gayrettt. bakın yaz gelıo bıkınıler mayalor lambur lumbur etler. fotolarda kolumuzla saklanan göbekler yokkk. sadece özguven dımdık yuruyen ve her gorenın aaaaaaaaaaa sen ne olmussun boyle dedıgı guzel hatunlar olucaz..
gaza geldınız dımı :)
sıcak deme bana(( aklıma sıcak cıkolatalar gelıyo ay bn kafayı sıyırıyorum cıkolata olmayınca ama zayıf olunca herkes donup bı dha bakcak oda var ay bılemedm kı ((
tam gazzz geldimmm
yazın gelirsen mermerli de yüzeriz pikinilerimizle kız komşuymuşuz yaa hiç pas vermiyon...
deryacım ben ilk etapta lahana corbası dıyetı yapıcaktım ama ıcemedım onu.
sonra dedım hergun baska corba yapar ıcerım, vıtamın kaybım olmaz.
bı gun tarhana bı gun yayla bı mercımek falan
corbaların ıcıne 1 yumurta kadar kıyma atabilırsınız veya tavuk
proteın kaybı olmaz.
ben bu sekılde 5 kılo verdım 1 haftada
acıktıkca corba ıctım sabah oğle aksam
arada bı 1 dilim etımek ustune 1 dılım peynır koyup yedım. cok sevıyorum onu.
tabı corbalar yagsız tuzsuz olacak.
sadece tarhanaya salcayı kavurmak ıcın 1 cay kasıgı yag koyuyordum o kadar.
salata da yıyebılırsınız yagsız tuzsuz. limon veya sırke ile.
evdekı yemekler bıtsın hemen corba dıyetıne baslıcam gene.
nıe pas vermem yavrucum bu yaza kuzen evlence ordayım. fit vucudumuzla plajları feth ederizzz :)))
geçmiş olsun kuzum sanada sıcak bişeyler öneriyorum...
gel sende çorbacı ol hadi bebem...
bnm basenlerım var cok ıgrenc durmuyo aslında ama zayıflasam daha hos olurum bacaklarım ıncelırbence sıcak deyince aklına sıcak termoforu göbeğine koymak gelsin..karnının ağrısı geçer bu aralar tatlı krizi normal bitter ye az keser seni...kalorisi de az...
o ne oyle yaaaya bide sakız bağımlılığı oldu bende çiğnemeyince başım ağrıyor...
çiğneyincede acıktırıyo hemen....
bencede hisset yani!!!bgn dıyetı bozdum ya kendımı cok kotu bı suc ıslemıs gbı hıssedıyorum :)
aslında benım kılom orantılı hıc kotu durmuyorum ama sezaryenle sunı dogum yapmıs bırı olarak gobek deliğim ile sezaryen kesiğimin arasında kalan o göbek minik bır tepe gıbı heryerden cıkıo. korse gıyıyorum o toparlıyo. mekık cekemıyorum amelıyat yerım sızlıyo. bende karnımı ıcıme cekıp bırakıyorum.bnm basenlerım var cok ıgrenc durmuyo aslında ama zayıflasam daha hos olurum bacaklarım ıncelır
sızın kılo hangı bolgelerde kızlar dokulun bakım bu arada yasları da alalım :)
mınnakım 5 kılo verdım dedınya almadın demı ozaman onu geri
mınnakım 5 kılo verdım dedınya almadın demı ozaman onu geri
bnm basenlerım var cok ıgrenc durmuyo aslında ama zayıflasam daha hos olurum bacaklarım ıncelır
sızın kılo hangı bolgelerde kızlar dokulun bakım bu arada yasları da alalım :)
bnde her yerden verıyorm ama basenlerım den hemen farkedılıyo hemen yuzumden deallahtan vücudumda çok göze batan bir fazlalık yok,,
çokça orantılı bir kilom var hiç kimse 80 kilo olduğuma inanmıyor..
Iri kemikli vee eli ayağı bile kilo alan biriyimm..kilo alınca alyansım dar geliyordu mesela verince tam olmuştu...
bnde her yerden verıyorm ama basenlerım den hemen farkedılıyo hemen yuzumden de
evet ama herkes bakıyo :)ya tipik türk hatunu tipi kalçalı salçalı...
benim popom kilo alıca arkaya çıkıyor yanlara değil lopez tipi ama şişkosu tabi...
yok bacım 67 küsürdüm
62 küsüre ındım.
bu pts tartıldıgımda 61,1 dim
evet ama herkes bakıyo :)
bende kendımı cok sevıyorum sıskoyum bıraz ama begenıyorum yanı kendımıvalla herkes dönsün kendi poposuna baksın.. çok pis özgüvenliyimdir. yapıştırırım lafıı...
ben kendimi güzel gördükten sonra kocam beni böyle beğendikten sonra etraftkiler halt yemişş hıh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?