ben de diyet yapmak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum.diyet listeleri genellikle çok abartılı ve listeye uyabilecek ortamım da zaten yok yemekhanede ne çıkarsa onu yiyorumbeslenme şeklime dikkat ederek ve vaktimi çok almayacak spor ile yavaş yavaş kilo vermek aynı zamanda kaslarımı da güçlendirmek istiyorum.ne yapmam lazım nerden başlamalıyım.hem beni çok kısıtlamayacak içinde tatlısı vs.si olan ve ne zaman ne yenmesi gerektiğini dikte etmeyen bir diyet listesi hem de vaktimi çok almayacak basit hareketlerin olduğu spor hareketleri nelerdir bilen varsa yardımcı olsun gittikçe daha çok şişiyorum
ben de diyet yapmak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum.diyet listeleri genellikle çok abartılı ve listeye uyabilecek ortamım da zaten yok yemekhanede ne çıkarsa onu yiyorumbeslenme şeklime dikkat ederek ve vaktimi çok almayacak spor ile yavaş yavaş kilo vermek aynı zamanda kaslarımı da güçlendirmek istiyorum.ne yapmam lazım nerden başlamalıyım.hem beni çok kısıtlamayacak içinde tatlısı vs.si olan ve ne zaman ne yenmesi gerektiğini dikte etmeyen bir diyet listesi hem de vaktimi çok almayacak basit hareketlerin olduğu spor hareketleri nelerdir bilen varsa yardımcı olsun gittikçe daha çok şişiyorum
yok yok dolapta antep fıstıklı sarma vardı. onu yememek ıcın delirdim.
corba içtim normalde keser benı ama aklım tatlıda ya. lahanayı gorunce onu yıyım barı dedım. sonra doydum. sarmaları yemedım.
1 fıncan corba 100 kalorı olsa
kucuk tabak lahana 150 kalori olsa ki asla degıldır daha az ıkısıde. en fazla 250 kalorı almısımdır kiiii sarmanın bıtanesı bıle 300-500 kalorı vardır.
kârdayımmm
ohhhhhh maşallah, sabah bal aksam kaymak yeme öyle bal kaymak. bak ben karsımda sarmada yeseler kunefe de yeseler yemıyorum.
acıcık feyz alın benden yauuu :)))
yok yok dolapta antep fıstıklı sarma vardı. onu yememek ıcın delirdim.
corba içtim normalde keser benı ama aklım tatlıda ya. lahanayı gorunce onu yıyım barı dedım. sonra doydum. sarmaları yemedım.
1 fıncan corba 100 kalorı olsa
kucuk tabak lahana 150 kalori olsa ki asla degıldır daha az ıkısıde. en fazla 250 kalorı almısımdır kiiii sarmanın bıtanesı bıle 300-500 kalorı vardır.
kârdayımmm
ohhhhhh maşallah, sabah bal aksam kaymak yeme öyle bal kaymak. bak ben karsımda sarmada yeseler kunefe de yeseler yemıyorum.
acıcık feyz alın benden yauuu :)))
ya yemek çeşidinden kısınca hiç hoş olmuyor benim için, böyle tereyağlı zeytinyağlı şeyler yiyince kendimi iyi hissediyorum :)
psikolojık bu. gercekten bak.
ben tuzlu yemeye tuz serperdım. yemek yaparken 1 kasık yerıne onceden tencerenın dıbı tamamen yag dolana kadar dokerdım.
gereksız yani o kadar sey. lezzetinde aman aman bı degısıklık olmuyor.
sadece tuzsuz yemek ılk baslarda bıraz garıp gelıyor ama tat alma duyusu terbıye edılebılıyor. alışıyorsun.
deli gibi yıyerek zayıf olna kımse yoktur.
zayıf olan ınsanlar acıktıklarında kucucuk mıdelerıne yetecek kadar yıyorlar.
yerken kendını zayıf bır ınsanmıssın gıbı düşün. ben zayıf bırıyım benım mıdeme bu yedıklerım fazla de.
beynınde bıtırmedıkten sonra tam olarak uygulamaya gecemezsın. kaçamakların artar.
1 tabak yemek için kendıne nıye bu fazla kılo ezıyetını yapasınki.
1 tabak yemek ıcın, yada 1 kasık bal, 3-5 dılım tatlı için mi aynada kendını begenmıyorsun?
hangısı senı daha mutlu edecek sen karar ver..
-duzgun ve aynada baktıgında senı mutlu edecek bır vucut mu
-tatlılar, zeytınyaglılar mı?
ikisi bır arada olmuyor malesef canım...
ahaha hadi bakalım biraz da yağsız gidelim o zaman
beni de aranıza alın kızlar.bi türlü kilo veremiyorum.15 gündür sözde diyetteyim ama vermek ne kelime.dün tartıya çıktım eyvahlar olsun almışım.hep böyle oluyor vericcem dedimmi alıyorum.doğumdan önceki kiloma dönmeliyim yaza kadar.çok sıkıldım artık.aynalara küsüm.
kızlar aksam yemegım
- 1 fıncan corba
- haslanmıs brokoli+yogurt
lale devrını ızlıyorum, ayyy baydı ama alışmısım :)) ızlerken elim bombos duruyor sinir oluyorum.
yememek ıcın örgü yapayım dıorum ama bu seferde pıtırcık saldırıyor bende yapcam dıye..
canım ya bende akşam yedıde yedım dıcem ama bırsey yemedım aslında onun yerıne neskafe ıctım. 4 saatır bırsey yemedım ıcmedım mıdem eksıdı. şimdı meyve yesem yatıcam zaten gece gece
beni de aranıza alın kızlar.bi türlü kilo veremiyorum.15 gündür sözde diyetteyim ama vermek ne kelime.dün tartıya çıktım eyvahlar olsun almışım.hep böyle oluyor vericcem dedimmi alıyorum.doğumdan önceki kiloma dönmeliyim yaza kadar.çok sıkıldım artık.aynalara küsüm.
gunaydın kızlar, kahvaltı etmedım. midem cok kotu. hiç bişey yıyesım yok
sadece sırkelı yesıl cay ıctım
uyumak ıstıyorum. midem o kadar bulanıyor ki.
Merhaba cnm boy 170 kilo 73 oğlum 2 yaşında.geçen yaş 68 fln görmüştüm.hamile kalmadan önce 58 dim yani şöle 65 fln olsam gerisi gelirde dün acaip moralim bozuldu 73 ü görünce.lahana suyu fln içtim 1 hafta kadar yemeğimden de kestim.ama o da oğlana gaz yaptı.off ne yapıcam bilmiyorum.hoşgeldın canım. elbirliğiyle vericez ınsallahh. boy kılo kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?