ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

butun gun bısey yemedım bulantıdan.
ikindi ezanı okunurken 1 fıncan tarhana corbası ıctım

saat 5 te de 6 köfte+3-4 kasık bulgur pılavı+kozlenmıs bıber+domates yedım

belki tansiyonun düştüğü için miden bulanıyordur, tuzlu ayran içsen az geçer mi?
yok yok tansıyonum normal, arada bı oluyor bana oyle et yeyınce gecıyor ki nıtekım gectı de zaten.

emzırıyormusun hala?
lahana gaz yapar haliyle. yazık cocuga.
sirkeli ve kabuk tarcınlı yesılcay tavsıye ederım. her ögünden sonra

yağlar ballar kaymaklar sımdıde baklava işini kendi kendıne zorlastırıosun..

iyi akşamlar kızlarrr. sabah tek kaçırdıgım bır gevrek yemek oldu pazar dıye bozmadım. ıkı kerede yuruyusumu yaptım. akşam balık yedım sonrasındada muz. yarın sabah tartılmayı unutmayın ıyıgeceler mucukkk

yaaaaa ama ama ama ama ama ama sadece bir dilim yedim! moralimi bozdun şimdi akşam yemeği de yemedim hem.hem zaten annem ağzıma tıktı çok ısrar ettiii! :)

Günaydınnnnn hayırlı guzel haftalar dılerım kızlarrr

tartıldınızmı ??? Ben mutluyum ya 73 kıloya ınmısım

2 subat 75,5 18 şubat 73 ıyı dımı... Gıydıklerımdende anlaşılıo ıyıcee

Siz naptınız yaaaa gelın artıkkkkkkkkkkkkk

sabah bı tartıldım 61.7 neeeee oldum. gecen hafta bıle daha azdım.
hemen bızım pıtırcıgı cıkardık tartıya :)
15.4 tarttı halbukı 13.1 falan anca cıkıyor hadı bezı falan dolu dıyelım gene 2 kılo fazla dedım
kocam cıktı o da fazla

moralım bozuldu ama...

gıttım suyumu ıctım, corbamı ıctım.
yarım saat kadar sonra tartıya bı cıktım tok karnına 60.5

100 kg kusurluk kaynım ine cıka bozmus tartının ayarını yav

bu sabah: brokoli, kabak, havuctan orta boy tencerede corba yaptım. 2 gun falan ıcerım onu.

bugun pazara gıdıcem. lahana alıcam yıne suyunu ıcıcem.
haftaya kadar 2 kılo vermeyı hedeflıyorum kızlar.
1 hafta sıkıcam dişimi... sadece corba+yagsız tuzsuz salata

yaaaaa ama ama ama ama ama ama sadece bir dilim yedim! moralimi bozdun şimdi akşam yemeği de yemedim hem.hem zaten annem ağzıma tıktı çok ısrar ettiii! :)
hehhh bozulsun da bıdaha yeme.
kilo verdıkten sonra zaten kacamaklar yapıcaz arada bır
hızlıca kılo verme donemınde bunları yapmayalımkı kilo verebılelım.
tartıldın mı bakıyımmmm????
gayet normal oranda super gıdıosun canım. tebrıkler

günaydınnnnnnnnn

ayyy sabah çok zor uyandım ve çok zor işe geldim uyumak istiyordum bennnnnnnn...

neyse sabah tartıldım 79 kilo geldim tartım bozuk değil sadece karnımda 3 günlük hacet birikli wc ye çıkınca yarın sabah bi daha tartılacağım gerçek ozaman ortaya çıkar diyorum....

dün maalesef sabahtan öğlene kadar evdeydim saçma sapan bir kahvaltı obur bir kocayla başka bişey yapılmaz zaten

ev işleri temizlik pazar market alışverişi derken öğlen evden çıktık teyzemlere gittik ziyarete teyzem hamur kızartmış 3 dilim yedim
yanında 2 kaşık patates salatası+bir tabak kabak tatlısı ama kabak tatlısı tatlı değildi çok çok az şekerle yapmışşş neyse yedim

akşama annemlere geçtik kardeşim hindi yapmıştı fırında ondanda bir kaç çentik aldım hindi etini sevmem zaten sert tatsız tuzsuz bişey...

derken işte bu kadar ...

bıde benı yeseydın. şiiii kendıne gel. konu sahipleriyiz biz.
sende corba dıyetıne basla
bu boyle olmaycakkkkk
orda corba ısıtabılecegın bı yer varmı????

yoksa bıle sabah aksam yıcen corba canım, öğlen de orda corba sebze ye. aç kal....

ya enteresan bişey cumartesi günü sabah kahvaltı yaptığım halde öğlenden önce açlık krizi geçirdim resmen...

bugün iyiyim şükür sabah bir hurma+3-4 ceviz yarım litre su

şimdi bir orta elmayla ara yaptım...

kızlar dun gece 210 kere ıp atladım
gobegımı 300 kere içeri cekıp bıraktım
5 dk oldugum yerde lesliedekı gıbı yuruyus yaptım

geberık vazıyette uyudum
aksam 10 bucukta uyudyum sabah 8 de zor kalktım

demın de 260 kere ıp atladım. 200 kere gobegımı cekıp bıraktım.
ölüyüm

valla canım süpersin ....

valla canım süpersin ....

dun aksam hava yapıodum kocama yarın 1000 e tamamlıcam dıye. peeeehhhhhh....
500-600 anca yaparım. paazardan gelınce 100 kere falan atlasam, gecede gene 200 kere. olay tamam.
göbüşü gene 200 kere ıcerı cekıp bırakırım. ölü sekılde yatarm

genede ıyı yapmıssın canımmm zamanla artıırırsın bende masa bası çalışırken cekıp bırakayım göbegımı :)
tartı muhabetı benımde canımı sıkıo ya. in bin in bin ancak oyle anlıorum. herseferınde farklı cıkıo. ama bu sabah 3 kere tartıldım üçüde aynıydıı.. bıde şu 60 lı rakamları gorsem yaaaaaaaa

Son düzenleme:
selam kızlar
bu sabah sade sekersız cay ıcerek evden cıktım
saat 10 gbı bırazcık cubuk kraker yedım
oglen mercımek corbası ıctım ıkı adette salatalık tursusu yedım
sımdıde sekersız kahvemı ııcyorum
nasıl gdıyorum bgn :)
gobegı ıcerı cekıp bırakınca yaglar mı gdıyomus
bırı benı aydınlatsın
9lu cayı da sordum bn toz olanından vardı dıe almadım

tabı canım yaglar gıdıodurda, mınnak ıkı yuz yapmıs ben oturdugum yerde 70,80 yaptım baya acımaya başladı zorlandım bile:=)

merhabalar, bende zayıflamak istiyorum ama bir türlü yememe dikkat edemiyorum belki sizler bana ilham olursunuz die düşündüm veee yazdklarnızın anca çok azını okuyabildim göbek çekip bıRAKTIM Anca 100 yapabildim kolay gibi görünüyor ama zormuş

Başlığı görünce biri benim kulağımımı çınlatıyor ne dedim
Çok kararlıyım atıcam üzerimdeki bu fazlalıkları çorbadan dönersem eğer kaşım kırılısın o kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…