baslıgı gorunce balıklama atladımm 2 ay once sezeryanla dogum yaptım 60 la hamıle kaldım 83le doguma gırdım boyum 1.60 suan ki kılom 65 ama hedefımm 55 aclııga kesınlıkle dayanamıyorum.ama kılo da vermem lazım bana da yardımcı olun arkadaslarımm
deryacım malum pazartesi sabah ben varken hiç biriniz yoktu hatunnn....
neyse şaka bi yana bugün acayip kırgınım umarım hasta olmam korkunç bir halsizlik var üstümde dokunsan yıkılacağım o derece eve gidip yatmak istiyorum biran önce...
baslıgı gorunce balıklama atladımm 2 ay once sezeryanla dogum yaptım 60 la hamıle kaldım 83le doguma gırdım boyum 1.60 suan ki kılom 65 ama hedefımm 55 aclıga kesınlıkle dayanamıyorum.ama kılo da vermem lazım bana da yardımcı olun arkadaslarımm
dün çok yorucu bir gündü, eve 8 de geldim, 10 da yattım.akşam yemeği bile yiyemedim.
sabah; peynir, nane, maydonoz
öğlen;1 elma+ 10 fındık
vee diyete başlarken yaklaşık 62 kiloydum, dün tartıldım, 60 kiloyum.
Kızlar nescafe ve çıkolata yedım pişmanlık duyamıyorum yaaaılk bozusum oldu bu:26:
kızlarrrr günaydın sizeee
kahvaltımı yaptım yeşil cayımı ıcıyorum. dunkı yedıgım o enfes çikolata ve neskafeden sonra mıde fesatı gecırdım. mıdem sıstııı gaz yaptı öluyodum. ne oldu anlamadım. mıde unuttu galıba cıkolatayı şaşırdı :))))) bugun oglen corba akşam corba aralardada yesıllık yıcem dünü kurtarmam lazım. wc ye de 3 gundur çıkmıoprum yaaaaa ne olcak boyle bılmıyorum
ohhhhh iyi olmus
hamsı bana dokundugu halde dun 10-15 tane yedım diye bulantıdan öldum
kusmamak ıcın dırendım ama dayanamadım sonunda...
kahvaltım:
(mide bulantıma hep ıyı geldiği için) 12 küçük ıncecık patates kızartması
1 kase sebze corbası (yagsız tuzsuz)
yarım dilim kepek ekmegi
afiyet olsun ben dün katıldım aranıza ama beni kimse pek dikkate almadı ... en iyisi ben tekrar yemek yieyim anca geçer üzüntüm
afiyet olsun ben dün katıldım aranıza ama beni kimse pek dikkate almadı ... en iyisi ben tekrar yemek yieyim anca geçer üzüntüm
hala gaz var mıdemde yaaa :))) mınnakım bu arada suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu içççççççççççççççççççççç
almazmıyızz gulum ayıp ettın yeme yeme uzuntu gecsede kılo gelır yeme:)
boy kılo ve hedef nedır senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?