ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

hoşgeldın canım

Başlığı görünce biri benim kulağımımı çınlatıyor ne dedim
Çok kararlıyım atıcam üzerimdeki bu fazlalıkları çorbadan dönersem eğer kaşım kırılısın o kadar....
İşte bu kadar aramıza hosgeldın :)
dun alısverıste bı kızla tanıstım kız o kdr zayıfkı bıde kalccalarım var dıe aglıyo sınır ettı benı sacını basını yolasım geldı valla

minnak kontesss hanımlar bugun kaçaksınız anlaşıldı. olmuo boleeee aamaaaaaa

hadı kalkın su içelim yeşil çay ıcelım boyle oturup durmakla olmaz haydınn

O zaman kendimi tanıtayım arkadaşlar
İsmim Eda 1.67 boyundayım aranıza Antalya'dan katılıyorum.11 şubattan beri yani bir haftadır diyetteyim 76.5 ile başladım 75.200 düştüm. Ama bugün tartıldım 75.600 geldim:18: sanıırm regl olacağım ondan.Bu hafta spora ağırlık vermeyi düşünüyorum biraz önce 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yaptım geldim.Öğünlerimde genellikle sebzeyi,yoğurdu ve unonun light ekmeğini tercih ediyorum.Bol su, yeşil çay ve beşi biyerde çayımı hiç ihmal etmiyorum Şimdilik bu kadar canlarım

süper herşey ıyı gorunuo... adet zamanı bende ıkı kılo alıorum canım ondandır

minnak kontesss hanımlar bugun kaçaksınız anlaşıldı. olmuo boleeee aamaaaaaa

deryacım malum pazartesi sabah ben varken hiç biriniz yoktu hatunnn....

neyse şaka bi yana bugün acayip kırgınım umarım hasta olmam korkunç bir halsizlik var üstümde dokunsan yıkılacağım o derece eve gidip yatmak istiyorum biran önce...

kilo bildirimi nirde kızz...geliyor cıssss

hoşgeldin bacım bende antalyadayım....

bugün yediklerim:

sabah:1 adet hurma+4 ceviz

ara:1 elma

öğlen :bol limonlu şehriye çorbası,6 kaşık bamya+salata+2 kaşık yoğurt+3 dilim ekmek

ekmek yemesem olurdu işte sıcak çorba yedirdi..
su içemedimmm 3 bardak zar zor..

2 bardak açık şekersiz çayyy

hareket sıfır dedimya halsizim dokunsan yıkılacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…