merhabalar, bende zayıflamak istiyorum ama bir türlü yememe dikkat edemiyorum belki sizler bana ilham olursunuz die düşündüm veee yazdklarnızın anca çok azını okuyabildim göbek çekip bıRAKTIM Anca 100 yapabildim kolay gibi görünüyor ama zormuş
İşte bu kadar aramıza hosgeldın :)Başlığı görünce biri benim kulağımımı çınlatıyor ne dedim
Çok kararlıyım atıcam üzerimdeki bu fazlalıkları çorbadan dönersem eğer kaşım kırılısın o kadar....
yapmaya calıscam ay bgn az su ıctım bn ya vıcdan azabı cekıyorum suan
İşte bu kadar aramıza hosgeldın :)
dun alısverıste bı kızla tanıstım kız o kdr zayıfkı bıde kalccalarım var dıe aglıyo sınır ettı benı sacını basını yolasım geldı valla
Başlığı görünce biri benim kulağımımı çınlatıyor ne dedim
Çok kararlıyım atıcam üzerimdeki bu fazlalıkları çorbadan dönersem eğer kaşım kırılısın o kadar....
aynen cnm bende o kdr bıle degıldırbenımde hıc ıçesım yok toplasan 5. zaten bardaklar mınık
ne demek yoldasHoşbulduk canım teşekkürler kabul ettiğiniz için
O zaman kendimi tanıtayım arkadaşlar
İsmim Eda 1.67 boyundayım aranıza Antalya'dan katılıyorum.11 şubattan beri yani bir haftadır diyetteyim 76.5 ile başladım 75.200 düştüm. Ama bugün tartıldım 75.600 geldim:18: sanıırm regl olacağım ondan.Bu hafta spora ağırlık vermeyi düşünüyorum biraz önce 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yaptım geldim.Öğünlerimde genellikle sebzeyi,yoğurdu ve unonun light ekmeğini tercih ediyorum.Bol su, yeşil çay ve beşi biyerde çayımı hiç ihmal etmiyorum Şimdilik bu kadar canlarım
minnak kontesss hanımlar bugun kaçaksınız anlaşıldı. olmuo boleeee aamaaaaaa
İşte bu kadar aramıza hosgeldın :)
dun alısverıste bı kızla tanıstım kız o kdr zayıfkı bıde kalccalarım var dıe aglıyo sınır ettı benı sacını basını yolasım geldı valla
benımde hıc ıçesım yok toplasan 5. zaten bardaklar mınık
selam kızlar
bu sabah sade sekersız cay ıcerek evden cıktım
saat 10 gbı bırazcık cubuk kraker yedım
oglen mercımek corbası ıctım ıkı adette salatalık tursusu yedım
sımdıde sekersız kahvemı ııcyorum
nasıl gdıyorum bgn :)
gobegı ıcerı cekıp bırakınca yaglar mı gdıyomus
bırı benı aydınlatsın
9lu cayı da sordum bn toz olanından vardı dıe almadım
O zaman kendimi tanıtayım arkadaşlar
İsmim Eda 1.67 boyundayım aranıza Antalya'dan katılıyorum.11 şubattan beri yani bir haftadır diyetteyim 76.5 ile başladım 75.200 düştüm. Ama bugün tartıldım 75.600 geldim:18: sanıırm regl olacağım ondan.Bu hafta spora ağırlık vermeyi düşünüyorum biraz önce 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yaptım geldim.Öğünlerimde genellikle sebzeyi,yoğurdu ve unonun light ekmeğini tercih ediyorum.Bol su, yeşil çay ve beşi biyerde çayımı hiç ihmal etmiyorum Şimdilik bu kadar canlarım
Başlığı görünce biri benim kulağımımı çınlatıyor ne dedim
hoşgeldin bacım bende antalyadayım....
Hoşbulduk canım Antalya'nın neresindesin? Ben alanya'dayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?