ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

hep bu minnakla derya aylak aylak geziyolar hoş geldin bebeğimmm...

bizimle zayıfla formada kal fit kalll....

tşk. kontesçim :)

valla burayı dünden beri okuyorum baya bi gaza geldim bende bu sabah size udum 1 fincan yeşil çay şimdi ise normal çay içiyorum az öncede kepek ekmegyle ufak bir tost yedim iyimi gidiyorum

herhalde verırsın nıye vermeyesın fıstık gıbı bı gelın olursun. aynen devam et bozma bıde yaz temmuz agustos yüzmedır yürüyüştür iyice bastırırsın süper olur stres yapma.

herhalde verırsın nıye vermeyesın fıstık gıbı bı gelın olursun. aynen devam et bozma bıde yaz temmuz agustos yüzmedır yürüyüştür iyice bastırırsın süper olur stres yapma.

valal hiç hareket etmiyorum sabah 40 dkka aksam 40 dkka işe gidiş ve işten dönüş yürüme mesafem var ama bu da spor sayılmazki onun dışında bütün gün oturuyorum en kısa zamanda bir fitness a ve dedgn gibi 2-3 aay da bi havuza yazılırsam sanırım daha iyi olucak

40 dakıka sabah 40 dakakı akşam hızlı tempolu yürüyüş spor sayılmazmı gulum ya keske benımde oyle ımkanım olsada yurusem. akşam gelırken 40 dakıka yürüşüsünü yaptın eve gır bırde ıkı üç şarkı çal hopla zıpla oyna yemegıne ye. daha ne olsun ıyı bence kış günleri için

Teşekkürler bilgiler için

ooo seninkide bişeymi benim gazlardan doğalgaz boru hattı kurulurr.gazmaniye olduk sanırım bence havalar halen soğuk biz midemizi üşütüyoruz...

selam kızlar

çok komıksınız siz yawwwwwwwwww

kabızlığa bir çare bulurssanız banada söyleyin
bende 3 günde bir çıkıyorum halıyle kılo vermem zorlaşıyorrrrrrrrrr

selam kızlar

çok komıksınız siz yawwwwwwwwww

kabızlığa bir çare bulurssanız banada söyleyin
bende 3 günde bir çıkıyorum halıyle kılo vermem zorlaşıyorrrrrrrrrr

artık beni kaysı erik felan kesmiyorda yulaflı püskevit iyi geliyoır dediler bide onu deneyeceğim...

bide bol acı soslu pilav yada makarna o accık rahatlatıyor ama ben çok yemekten korktuğum için pek denemiyorum...

Teşekkürler bilgiler için

rica ederim canım aslında hepimizin bildiği şeyler zaten bilgisayar çağındayız nette çok güzel bilgiler var...

ama şu bir gerçek her zaman söylerim hepimiz öyle veya böyle farklı farklı yöntemlerle kilo verebiliriz güzel kilolarda veririz ciid anlamada ama yemek yeme alışkanlıklarımız değişmeden bu iş olmaz arkadaşım ben geçen sene 8 kilo vermiştim çok rahat topik sayesinde ama ne oldu sonbahar kışş hepsi geri alındı.. niye olması gereklen kadar değil canımın istediklerini yedim..düşündükçe kızıyorum kendime sil baştan döndük 80 kiloya..

gunaydın
açım ulennnnn :)))
bıde bogazım agrıyo off napcammm

günaydın canım

açlıktan gözün kararmış deli kadire bağlanmışsın. telaşlanma sıcak bişeyler iç boğazın için hafif bir kahvaltı yap yada 1 saat sonra öğlen yemeği yee...
hahah evet :))) delı kadıre bagladım
bı tane sekersız nescafe ıctım bıraz ıyıyım gbı sımdı
oglende ne yıcez Allah bılır

bunları denemek büyük risk
deneyemem bu kıloya düşünceye kadar göbeğim çatladı pilav makarna yersem düşünmesi bile kötüüüüüüüüü

neyse ben araştırıyorum bulursam paylaşırım

aç karnına 1 tane armut yenilirse rahatlatıyo diyolar fakat bana faydası olmadı

hahah evet :))) delı kadıre bagladım
bı tane sekersız nescafe ıctım bıraz ıyıyım gbı sımdı
oglende ne yıcez Allah bılır

sorma bende dengesiz kahvaltı yapıp acıkıyorum sonra
bu sabah
1 muz,1 hurma,3-4 civiz yedim...
su içmeye az başladım 1 lt reye tamamlayacam inşallah
umarık yemekçide güzel yemekler vardır daha liste gelmedi ne yiyeceğimi bende bilmiyorum yani...

evet maalesef bencede çok riskli olmazsa aç karnına portakal ye üstüne veya önünden 2 bardakta su iç bi bekle bakalım öğlene çıkartır gibime geliyor bende portakal bayaa işe yerar..

sız yıne dısardan soluyonuz oda guzel
bzmkı bu oglen ne yaptırcak acaba bana
ben hastayım dısardan soleyelım dıcem banane ya
yoksa da yapmam ac otururum cubuk kraker alır yerım dha ıyı

Kızlar selammmm Nasılsınız?
gelemedim uzun zamandır. İstanbul'a ailemin yanına gitmiştim. Maalum arada kaçırdıklarımda olmuş ama 950 gr vermişim hanımlar bir haftada

Bu arada bn dun tartıldım tam 70 kg cıktım
Demekkı daha sıskoydum cunkı gobegım baya ındı rejıme gırdkten sonra

kızlar selammmm Nasılsınız?
Gelemedim uzun zamandır. Istanbul'a ailemin yanına gitmiştim. Maalum arada kaçırdıklarımda olmuş ama 950 gr vermişim hanımlar bir haftada
hosgeldın canım
bı haftada 950 gr ıyı valla ohh :)
kac kılosun smdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…