Yok canım sadece kabız olduğumda bir bardak içiyorum öyle herzaman değil yani.O değilde şu günde 2,5 litre su beni biraz zorluyor.Evde olsam neysede dışarıya yürüyüş yapmaya çıktığımda çok zorlanıyorum her yerdede wc yokAra öğünü ben yeşil çay ve bir tane küçük armut ile geçiştirdim canım sene meyve yiyebilirsin.
kızlar öglen ıspanak ve yogurt yedım yanınada bır dılım ekmek. arada ne yıcem bılmıyorum hıcbırsey yok burda. :
işyerindesin galiba keşke çantana meyva atsaydın
saol kuzum. ya üsüttüm yada bu göbegı çek bırak yapınca zorladım belkı dalagım mı sıstı ne oldu :))))
iyi vermıssın canım tebrık edıyorum senı aynen devam
saol canım benım nescafeyı ıcmıcem artık az once bıle aklımdaydı bagımlılık yaptıgı kesın. olmadı onu ıstedıgımde yeşil çay falan yapıp unutturmaya calısırım kendımi. öptüm
canım hoşgeldın. benım onerım bır hafta dıyet mantıgıyla yaklaşman sonra mıden zaten kuçuluyo yıyemıosun. sonrasında dıyetteyım fıkrını bı kenara at ben sağlıklı beslenıyorum dıyerek yola devam et. burayı sık sık zıyaret et. kötü fotolarını veya daha onceden zayıf hallerını telefonuna koy..yapabılırsen odana falan as. yemek ıstedıgın zaman zararlı şeylerı,,, hayal et. zayıf oldugunu herkezın sana baktıgını. bır magazaya gırınce elıne aldıgın şeyı denemeden nasılsa olur dıyıp alıp çıktıgını hayal et.ben hep otururken göbegımın katlanmadıgını, eşimin bana hayran hayran baktıgını hayal ederdım kii hala edıyorum. bana kılo almıssın dıyen bana duba gıbı olmussun dıyen hatta bana dombili bile dediler :)))) şimdi komık gelıo ama ogun bır suru ınsanın ıcınde dedıler bunu bana çok kotuydu. o ınsanların karşısına cıkmayı hayal edıyorum
suda bende zorlanıyorum ama bu mevsimde suyu fazla içmek ne kdar iyi çünkü terlemiyoruz ve böbrekleri çok yordugunu duymuştum o yüzden çok zorlamıyorum bide kendi kafamda şunu düşünüyorum sürekli atıştır u iç meyv ye falan mide yine ynı boyutta kalıyo biraz kessek atıştırmaları midemiz küçülse sonra iteende yiyemiyoun ki zaten bi arkadaşım çok kiloluydu aşk acıı kızı remen zayıflattı hiç yemediii öle midesi küçüldü şimdi istesede yiyemiyo
Canım sen süper kilo vermişsin maşallah sanaZaten çevremiz moral bozmakta çok iyidirler ama bu dediklerini yutturucaz onlara Ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu şekerim
ay bizdemi aşk acısı çeksekte böyle uğraşıp durmasak canımBilmiyorum valla suyu çok tüketiyorum inşallah zararı olmaz:26:
canım hoşgeldın. benım onerım bır hafta dıyet mantıgıyla yaklaşman sonra mıden zaten kuçuluyo yıyemıosun. sonrasında dıyetteyım fıkrını bı kenara at ben sağlıklı beslenıyorum dıyerek yola devam et. burayı sık sık zıyaret et. kötü fotolarını veya daha onceden zayıf hallerını telefonuna koy..yapabılırsen odana falan as. yemek ıstedıgın zaman zararlı şeylerı,,, hayal et. zayıf oldugunu herkezın sana baktıgını. bır magazaya gırınce elıne aldıgın şeyı denemeden nasılsa olur dıyıp alıp çıktıgını hayal et.ben hep otururken göbegımın katlanmadıgını, eşimin bana hayran hayran baktıgını hayal ederdım kii hala edıyorum. bana kılo almıssın dıyen bana duba gıbı olmussun dıyen hatta bana dombili bile dediler :)))) şimdi komık gelıo ama ogun bır suru ınsanın ıcınde dedıler bunu bana çok kotuydu. o ınsanların karşısına cıkmayı hayal edıyorum
selam arkadaşlarım nasılsınız
kontesin nerelerde görünmüyooo
Allah korusun çekmeyelim acı felanBiz acısız zayıflayacagız.
kızlar öglen ıspanak ve yogurt yedım yanınada bır dılım ekmek. arada ne yıcem bılmıyorum hıcbırsey yok burda.
yok şekerim bana aşk acısıda koymaz bu saatten sonra :) bi dönem eşimle sorunlarım vardı zor dönemler geçirdim ama bende grm azalma yokkkk :) kızlar diyoki senin yerine ben olsam erimiştim resmen bu iyimi kötümü bilemedimmm :)
merhaba arkadaslar,ben 1,72 boyunda ve 107 kıloyum.cok ıstesemde bır turlu dıyet yapamıyorum.doktora gıttım ve kılo vermezsem kesın seker hastası durumundaymısım.34 yasındayım.bu kılo benım psıkolojımıde bozuyor.bana neler onerırsınız
ben canım bır şeye sıkıldıgında mutlaka tatlı seyler yıyorum buna engel olamıyorum sonrasında kıloma canım sıkılıyor ve kısır dongu devam edıyor
deryacımmm harikaa hayalimdeki öğlen yemeği...
bişey yok derken işyerin şehir dışımı bakkala,manava felan gidecek biri yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?