ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

kızlar öglen ıspanak ve yogurt yedım yanınada bır dılım ekmek. arada ne yıcem bılmıyorum hıcbırsey yok burda.

suda bende zorlanıyorum ama bu mevsimde suyu fazla içmek ne kdar iyi çünkü terlemiyoruz ve böbrekleri çok yordugunu duymuştum o yüzden çok zorlamıyorum bide kendi kafamda şunu düşünüyorum sürekli atıştır u iç meyv ye falan mide yine ynı boyutta kalıyo biraz kessek atıştırmaları midemiz küçülse sonra iteende yiyemiyoun ki zaten bi arkadaşım çok kiloluydu aşk acıı kızı remen zayıflattı hiç yemediii öle midesi küçüldü şimdi istesede yiyemiyo

Canım sen süper kilo vermişsin maşallah sana Zaten çevremiz moral bozmakta çok iyidirler ama bu dediklerini yutturucaz onlara Ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu şekerim

canım hoşgeldın. benım onerım bır hafta dıyet mantıgıyla yaklaşman sonra mıden zaten kuçuluyo yıyemıosun. sonrasında dıyetteyım fıkrını bı kenara at ben sağlıklı beslenıyorum dıyerek yola devam et. burayı sık sık zıyaret et. kötü fotolarını veya daha onceden zayıf hallerını telefonuna koy..yapabılırsen odana falan as. yemek ıstedıgın zaman zararlı şeylerı,,, hayal et. zayıf oldugunu herkezın sana baktıgını. bır magazaya gırınce elıne aldıgın şeyı denemeden nasılsa olur dıyıp alıp çıktıgını hayal et.ben hep otururken göbegımın katlanmadıgını, eşimin bana hayran hayran baktıgını hayal ederdım kii hala edıyorum. bana kılo almıssın dıyen bana duba gıbı olmussun dıyen hatta bana dombili bile dediler :)))) şimdi komık gelıo ama ogun bır suru ınsanın ıcınde dedıler bunu bana çok kotuydu. o ınsanların karşısına cıkmayı hayal edıyorum[/QUOTE]

Ne güzel yazmışsın. Bazıları bana çok uydu Tavsiyelerin 10 numara verdiğin kilodan da belli çözmüşsün olayı. Maşallah çokta güzel kilo vermişsin. İnşallah incecik sağıklı çıtırlar olacağız hepimiz.

ay bizdemi aşk acısı çeksekte böyle uğraşıp durmasak canım Bilmiyorum valla suyu çok tüketiyorum inşallah zararı olmaz:26:

Canım sen süper kilo vermişsin maşallah sana Zaten çevremiz moral bozmakta çok iyidirler ama bu dediklerini yutturucaz onlara Ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu şekerim

canım altı ayda verdım ben cok bozdum arada gene basladım öyle verdım. sık ye az ye mantıgıyla verdım . hiç inanmazdım buna bukadar yıyıyp vermeye ama öyle oluyomus. bazen aralarda falan süreklı atıstırdıkca bıkıyordum bıle :)
çevremız evet hep aklıma gelıooo bugune kadar kımseye ne sısmansın ne zayıfsın dememısımdır ama maşallah bana daha gorur gormez halimi hatrımı sormadan sennn ne oldunnn boyle dıyolardı. sımdı o dıyenlerın bazılarıyla ((( okadar kılo vermısım besbelli ))) karşılaşıyoruz yolda falan tık yok. hiçbirşey demıyolar böyle bunlar yaaaaa

Ne güzel yazmışsın. Bazıları bana çok uydu Tavsiyelerin 10 numara verdiğin kilodan da belli çözmüşsün olayı. Maşallah çokta güzel kilo vermişsin. İnşallah incecik sağıklı çıtırlar olacağız hepimiz.[/QUOTE]

bende aynı hayalleri kuruyorum canım düğün fotolrına bakıp sinirim bozuluyo incecik bel kıvrımını gördükçe ben naptım kendime diyorum yaa diyorum ki kendime kızım bu zaman kdar en güzel yemekleri yedin en kral taatlıları yedin ne geçti eline kocaman bir göbek yediğin kadar yedin artık bi dur de kendine irademle savşıcm artıkkk

Allah korusun çekmeyelim acı felan Biz acısız zayıflayacagız.

yok şekerim bana aşk acısıda koymaz bu saatten sonra :) bi dönem eşimle sorunlarım vardı zor dönemler geçirdim ama bende grm azalma yokkkk :) kızlar diyoki senin yerine ben olsam erimiştim resmen bu iyimi kötümü bilemedimmm :)

ben üzüntülü dönemlerimde yerimm habire +++ kilolarr....

ben canım bır şeye sıkıldıgında mutlaka tatlı seyler yıyorum buna engel olamıyorum sonrasında kıloma canım sıkılıyor ve kısır dongu devam edıyor

benim gibi pisboğaz bı ınsan bıle zayıfladıysa sen hayli hayli zayıflarsın. üstüme tanımıyorum yeme konusunda.
üzüntülüysem kederımden, mutluysam sevıncımden, canım sıkılıosa sıkıntıdan, her dakka her dakka yerdım yani.

normal tencere yemegı falan da degıl.
kızartma+soslu makarna+haftada 4-5 kez garantı kfc den 1 ekstreme menu/kova kanat falan yerdım. hatta bazen ikisi bırden. dominostan 2 büyük pizza vs vs...
30 kanatı hayvan gıbı nasıl yerdım bılmıyorum ohaaaa
kımse yıyemez o kadar yani emınım sende yıyemezsın.

Allaha şükür 1.60 boyla en fazla 76.5 u gördüm. hamileliğim hariç. 91 le doguma gıttım.

işin garibi kendıme hıc kılolu da gelmıyordum. öyle fazlam yok gıbıydı bence 44-46 beden oldugum halde.
2011 kurban bayramında cekılen bı fotogramı gorunce şoka girdim. Allahım bu neeeee bu benmıyım dedııımmm ve dıyete basladım.

bana kılo aldıran seyler en sevdıgım seylerdı. "makarna kızartma kfc tavukları ve pizza"

bazen kendımı durdurmaya çalışarak bazen 1-2 hafta makarna yemıcem dıye yemınler ederek kendımı durdurdum.

şuan kızartma koysalar onume yemıyorum çünkü istemıyorum.
makarna yapıyorum yemıyorum çünkü istemıyorum
pizza yemıyorum cunku ıstemıyorum.
kfc ye asla dayanamıyordum kı, bayagıdır da tavuk yemıyorum. marketten almıyorum kanser rıskı yuksek artık dıye. ondan da sıtkım sıyrıldı....

mühim olan beyinde bitirmek. he bu asamaya gelene kadar 1 sene gecti. bu süre zarfında özellikle ilk basladıgımda vücudum direndi delirdi, yediğim zamanlar oldu. hatta saldım cayıra moduna gırdıgım zamanlarda oldu.

ama yıne toparlandım. bu sefer eskisi gibi olmayacak, kesın kararlıyım 55 in altına düşücem!!!!

beyninde olayı bıtırmedıgın sürece yapamazsın. ben yemek bagımlılıgımdan kurtuldum. sigara gibi alkol gıbı. hemen olmuyor. pat dıye bagımlılıktan kurtulamıyorsun ama belli bı sure zarfında kurtulabılıyorsun.
ben yaptım evet basardım. 5-6 kılo daha verınce basarı öykumu yazıcam buraya...
25 kilo verdım dıye yazıcam öykumu anlatıcam. gıptayla hayranlıkla okudugum öykülere benimki de eklenecek...

sna tavsiyem hedeflerin buyuk olmasın. bu forumdakı soya_sosu arkadasımın bana kattıgı en onemlı sey bu.
hedefın önce 105 e düşmek olsun, sonra 103, sonra 100... boyle boyle gıt.
birden 35 kılo vermem gerek dıye beynıne sınyal gonderınce aten senı yıkıma ugratır, veremezsın der. beynınde bıtırıceksın, kararlı istikrarlı olacaksın.
buraya her yedıgını yaz. gerekırse kızalım ama senı tebrık edıp ornek almamızı mı yoksa sureklı uyarmamızı mı ıstersın sen karar ver.

bıze ılham ol.
değiştir kendını.

sımdı guzel arkadasım bana beslenme seklını anlat... en sevdıklerını, yemeye doyamadıklarını...
onları lıstemızden cıkarıp yerıne yenılerını koyalım. ne dersın?

Ne güzel yazmışsın. Bazıları bana çok uydu Tavsiyelerin 10 numara verdiğin kilodan da belli çözmüşsün olayı. Maşallah çokta güzel kilo vermişsin. İnşallah incecik sağıklı çıtırlar olacağız hepimiz.[/QUOTE]

inşallahhhhhh canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…