ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

canlarım geldim ben bugünde çok kötüyümm bu ne yaa halim yokkk yerimden kalkmaya korkuyorum düşecekmişim gibiii
düngece sabaha karşı 4 te uyandım bidaha uyuyamadım eşimde üşütmüş çiğerleri sökülene kadar öksürüyor hem uyutmadı hemde haline çok üzüldüm...
sabahta tabi pert bir şekilde işe geldim şimdi de sürünerek iş yapmaya çalışıyorum...

Canım ya çok geçmiş olsun.
Ortada bir hastalık dolanıyor, paçavraya çeviriyor insanı
Galiba karı koca siz ondan oldunuz.
Bağışıklığınızı desteklemek için umca alın kullanın canım.
Keşke dinlenebilsen.
Sicak çorbalar içmaya çalış, vitamin takviyesi yap.
Kıyamam ya hasta hasta işe gittin bide

Son düzenleme:
kontess cok gecmıs olsun canım bende cok kotuyum kac gundur aynen dedgn gbı oksuruk bı gelınce bıtmıyo sankı cıgerlerım parcalanıyo ıcımde cok fenayım bende
gece de uyutmuyo dedıgn gbı
bıde o kdr dolmuskı bogazlarım fılan dun hap ıctım bogazıma yapıstı sankı o kdr ıgrenctı
bu arada nasılsınız kızlar
mınnak bn sna ozelden yazcam sekerım benıde eklersın

sağol canım yaa...
çokça salgın var ortalıkta

aman dikkat edin sizde valla zor işler bunlar

dinlenmeyi bende çok isterim ama nerde okadar işlerim yoğun ki anlatamam...

sağol canım benim sanada geçmiş olsun aman dikkat et

minnakın gruba girdim hemen zaten ben banko üye sizde özel mesajla minnaka ulaşın faceden ekleşin

sağol canım benim sanada geçmiş olsun aman dikkat et

minnakın gruba girdim hemen zaten ben banko üye sizde özel mesajla minnaka ulaşın faceden ekleşin
ben ozelden yazdım ama bıraz once baktım kımse eklememıs benı

Tartı manyaklık yapmıyorsa 2 günde 1 kg vermişim yani 53 kiloya inmişim yaptığım bir şey de yok sadece 1000-1500 kalori arası yiyorum :)

slm kızlar 2 gün oldu başllayalı rejimeeee ama bugün öğlen kaçırdım biraz hep o kyınvalidemin yüzünden ypmış güzel güzelll yedim bende şimdide pişmnım ama akşam yemiyim bari sbahta az yemiştim üstelik

kızlar ıyı aksamlar

bütün gun corba içtim

2 ye dogru yogurtlu haslanmıs ıspanak yedım

aksam 6da da 6 tavuk koftesı+5-6 yaprak roka yedım

tavuk krizimi azıcık bastırdım.
olcak olcak ayda 1 degıl senede 1 e düşecek :)))
şu civcivlerimiz bı buyusun, yaza 1-2 tavuk keserım ben :)
organik organik onları yerız :)

sizde gelin :)))

hacı coşma dikkat et...

minnak hanım bu haftanın listesi nerde yok kızlar özelden mesaj atmışlar...bakmamış ekleme çıkarma yapmamışsın..zatii tersim öptürme kendini...

sen beni hastayım diye fırça atamam yada ferformansımm düştü sanma yıkarım..kk yı

bak varya pıtırcığa bi telefon işe kız annenin en güzel koltuğuna derim sonra görürüsün.....büyük tehdit var ona göre ...

koltuklarımın hallerını gorsen acırsın halime. şükür Allah a çiş miş yok da bembeyaz koltukcagızlarımı hep cizdi. derı kol koyma kısımları hele resım defterı gıbı.
çıkmıo da yazık bana....
ayrıca ozel msj atanların hepsını ısledım tabloya. yazdınmı üleyn kılonu yazmadın....

Kontes daha iyicemisin canım.
Minnak fena gitmiyoruz samki değil mi.
Bende öğlen çorba içtim
Elma yedim
Şimdi mercimek ve cacık
2 kaşık makarna geç yatıyorum acıkmıyım dedim:))

Minnak kız sen mi kesecen tavukları
Iyyy korktum bak senden.

bızde 3 horoz 5 tavuk vardı sekerım.
bu horozlardan bırı gecenın 2sinde 3 ünde durup durup bagırıyodu ötüyordu
bızım pıtırcık kalkıo sesıne, anneeee bılıbılıler neerrdeeee dıo. 1.5-2 saat ayagımda sallıodum. uykusu kacınca uyumuyordu.
1. de ses etmedım. 2. de de etmedım. 3. gece artık uykusuzluktan gözüm döndü, eşime dedim ben o horozu yarın kesıcem haberın olsun.
ertesı gun o sinirle kestim.

insan işte sinirlenince neler yapabılıyor. aaahh aahhh. ben normalde bocege bıle terlıkle vurup öldüremem. örümcek gorsem kocama bagırırım aşkıııımmm yetiiiiiiiiiş diye. :)))
o maşaAllah o kadar rahat ki... bahceyı kazıyoruz mesela, çıkan solucanları elıyle alır tavuklara verır. ıyhhhh

kızlar özledim sizi yaa giremedım butungun. elektrıkler kesıktı sabah 8 de bı gıttı akşam 5te geldı. zaten hastaydım ıyıce dondum ınternetede gıremedım yaaa (( benıde ekleyın faceden ne yapıcam. ısmımı cısmımı yazayım ısmımde derya degıl zaten sızı kandırdım hep
bıde benım herkeze kapalı bulunamıyom nasıl olcek
ay bideee ben sızı görcem dıe pek bı heycanlandım yaaaa :)))

Son düzenleme:
Deryacım naber merak ettim seni iyimisin.
Herhalde deryada hasta oldu dedim.
Yada gizli gizli helva yiyor utançtan giremiyor :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…