ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

kontescım napıon bakımm ıyıleştınmı canım

hamdolsun canım accık daha iyiiym sadece çatlayacak kadar çok uylum varr. bu ne yaa gözümü açamıyorum...

akşamları bol bol meyve yiyorum kaç gündür kayın valideye yerleştim akşamları bi hizmet bi hürmett..

bakalım bu bir hafta benim için çok önemli ama rabbim hayırlısını versin...

bu hasta halimle ciid anlamda işler halletmem lazım mart ayı en yoğum aylardan biri olacak bakalım dayana bildiğim kadar dayanacağım...

profıl resmini bı söyle derya
kişileri buldum da mail adresinden aratınca bulamıorum

karsıyaka da tic. meslektemi okudun sen?
karı koca var bıtane vapurda
esmer uzun saclı bı hatun var
acık kumral uzun saclu parkta bı hatun var
havai fişek var
hangisisin kzııııımmmm

benden başka eklesen olmadımı kızz dur gireyim bi merank ettimm...

morlu bı kız var çizgi film karaketerı gıbı :)

kontes senındemı kapalı herkeze oralardan bulun benı yaa bak üzülüyom

minnak şimdi ara bakem herkeze acık yaptım çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

Minnnak özelden mesaj attım görmedin mi cadı
Bir sürü senin isim var
Üstünde mavi paredsü gibi bişi mi var bakiiim resimde

Son düzenleme:
bana mesajda gelmemıs kız kımlere atıon mesajı :)))))))) sıze ozel face alcam herkeze gorunur yapcam bugıdısle :))

Son düzenleme:
kızlar öğle yemeğimi yedim :

1 fıncan mercımek corbası (yagsıııızzz, tuzsuuuuzzz)
1 kase kabak (1 cay kasıgı yag+yarım cay kasıgı tuz ile)+2 kasık yogurt

twitter'da sağlık bakanlığı obeziteyle ilgili soruları yanıtlıyor, haberiniz olsun :)

oglen tavuk sote yanına yogurt yedım. 3 gundur su ıcmıom dogru durust dıkkatte etmıom . bozmuomda ama bıseyde yapmıyorum. spor yok ara yok oyle duruyom... moddan cıktım yaaa hasta olunca..kızın bana

Son düzenleme:
oglen tavuk sote yanına yogurt yedım. 3 gundur su ıcmıom dogru durust dıkkatte etmıom . bozmuomda ama bıseyde yapmıyorum. spor yok ara yok oyle duruyom... moddan cıktım yaaa hasta olunca..kızın bana

Aaaa canım hemen silkelen ve kendine gel
Ben canım birşey yemek içmek isterse yada ara öğünü yapmayıp canım su içmek istemesse hemen kaç günkü emeklerime yazık olur diyorum ve hemen kendime geliyorum sakın canım emeklerini düşün motive ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…