kızlar özledim sizi yaa giremedım butungun. elektrıkler kesıktı sabah 8 de bı gıttı akşam 5te geldı. zaten hastaydım ıyıce dondum ınternetede gıremedım yaaa(( benıde ekleyın faceden ne yapıcam. ısmımı cısmımı yazayım ısmımde derya degıl zaten sızı kandırdım hep
bıde benım herkeze kapalı bulunamıyom nasıl olcek
ay bideee ben sızı görcem dıe pek bı heycanlandım yaaaa :)))
Deryacım naber merak ettim seni iyimisin.
Herhalde deryada hasta oldu dedim.
Yada gizli gizli helva yiyor utançtan giremiyor :)))
Aaaa biz hepimiz gerçek adımızı kullanıyorduuuk
Kendinden utanmalısın
Kalbim temiz bak gördün mü.
Neyse telafi ediyorsun
Ama benimde canım fena çekti hala az
Mle direniyorum.
Bakalım nereye kadar[/QUOTEhadi bakalım ha gayret :)
sen dayan canım guvenıyorum sana :) ben yaptım sen yapma
Nasıl ekleyeceğiz ben anlamadımki
ne bıleyım mınnak demıs bıseyler gızlı olcak mesajla bıldırın falan demıs ama anlamadım. face ben herkezede gorunmuorum kı nasıl buluncam ben :)
kiti yedım hakketten :18: ama az şekerlı yedım bide akşam yemegınden kıstım onun yerıne yedım. ama çokkkk çekmıs canım yaaaa ne istemişim yaaa
dene bence muthıs işe yarıyoryaaaa benide ekleyin faceden nasıl yapcazzzbide bişey sorcm kıslarrr şu elma sirkesi muhabbetinden faydalanan birileri varmı etkisi oluyomu
koltuklarımın hallerını gorsen acırsın halime. şükür Allah a çiş miş yok da bembeyaz koltukcagızlarımı hep cizdi. derı kol koyma kısımları hele resım defterı gıbı.
çıkmıo dayazık bana....
ayrıca ozel msj atanların hepsını ısledım tabloya. yazdınmı üleyn kılonu yazmadın....
iki gundur gozlerın dolsun dıye erkennden gırıom kızım
sapıtık haldeyım ya. 6-7 tane yer fıstıgı, 1 tane de kayısı yedım
sonra canım sarımsak ıstedı. ceyregın yarısı kadar kepek ekmegıyle 1 diş sarımsak yedım
canım hem herseyı yemek ıstıyor hemde hıc bısey yemek ıstemıyor... fenalardayım
anaaaamm şaka gibi. nassıl söktu kız vışşşşşş :)))evet beyazdı demi senin koltuklar yavv beyaz koltukmu alınırr hele çoluk çocuklu kadının koyu kahve olcak halısı koltuğu duvarlar silinebilir ve tüm eşyalar kırılmaz maddeden...eline sağlık pıtırcığınnn çocuğun sanat yönü gelişecek annesi feda et bir takımı nolcek kızz...
kardeşimin kızı yazın annemlere 2 kere geldi kanepelerin kenarlarını sökmüş cadı..3 yaşında bir kız döşeme sökermi söker...
annesi evde sürekli tehdit ettiğinden duvar yazmıyodu ama kanepede resim çalışmaları yaparken ilham perisine kapılıp kanepeleri birkaç yerden boyamışşş ve çizik atmış
krem kumaş kollar acı kahve allahtan...
biz öylemiydik çocukken kırda bayırda mahalle arasında büyüdük en büyük eğlencemiz doya doya sokakta oynamaktı...şimdi çocuklar...hepsi evlerde hapis işte bi giderlerse arada sırada parka gidiyorlar oda anne babayla olunca çocuk rahat hareket edemiyo..
hacı ne iş
ne oluyor metobolizman sana nanik atıyor sanki...
içindeki yaramaz kıza az müsade et ama fırsat verme...
anaaaamm şaka gibi. nassıl söktu kız vışşşşşş :)))
yemiorum ya. hazırda olsa kendımı tutamayabılırım ama hazırlamıyorum.
sabah kalktım midem nasıl şiş... sanki dunyayı yemişim..
bı tartıldım 61.4
tuvalete falan gıttım, kayısı neyın yedım. yarım cay bardagı sut ıctım. midemin şişliği gitti
tartıya bı cıktım 60.3hemde kıyafetlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?