ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

selam hanımlar nasılsınız ???
ben bu hafta azcık aksattım diyeti kardeşim ziyarete geldi ee tabe o ne istiyorsa onları pişirmek durumunda kaldım , bakalım bu hafta sonunda kile vermiş olacakmıyım:26:

sizlerde ne var ne yok?

Kizlar kahvaltidan sonra saat tee 4te 1 kasik patlcn musakka, 1 catalda makarna yedim. Kendime bisey hazirlamadan apar topar cikmak zorunda oldugmuzdan yedim midem feci suan. Cok agir geliyor oyle yemekler artik.

aksama bamya yapicam.
corba+bamya kapatirim. 200 kere ip atladim. Gobegim hep icerde :) kaslar calissin.

esimin kuzenine geldik. Whuuu nolmussun kiz sen nasil Zayifladin boyle dedi daha hosgeldiniz demeden :))))

umarım birileri bana aynı şeyi derde azıcık motive olurum.ya karın içeri çekmek işe yarıyormu gerçekten.bende yapmaya çalışıyorum gün içinde ama biraz zor oluyor.

kızlar akşam çılbır yedım bırazda salata mıdem şiştii ekmekte yemıom ama yogurtlu şeyler şişiriyo çok. su çok az ıctım bugun. hanı nerdesınız kontesım nerdesın bu face olayından sonra yazmalarınız azaldı arkadaşlar farkındamısınız üzülüom ama

Son düzenleme:
Kızlar bendede bugün diyet falan kalmadı kocagün dışarıdaydık:18:
Yarın sporla cezalandırıcam kendimi hakettim ben

umarım birileri bana aynı şeyi derde azıcık motive olurum.ya karın içeri çekmek işe yarıyormu gerçekten.bende yapmaya çalışıyorum gün içinde ama biraz zor oluyor.
oturdugun yerde yap ya ne zorlugu olucak. mekik ekısının aynısı kasların calışıyor. bende cok işe yaradı

kontes yogun vede geberık bır durumda. hasta oldu tombul kusum
bende dısardaydım. ev işi falan derken vakıt gectı. bıde sol şakagımda bı agrı var. fecıyım. uykusuzluktan sanırsam.

Kızlar bendede bugün diyet falan kalmadı kocagün dışarıdaydık:18:
Yarın sporla cezalandırıcam kendimi hakettim ben
sizi gidi siziiiiii
facedeki gruba bende katılmak istiomm nasıl eklicez...
canım facebook mail adresını bana ozel msj at eklıyım senıde

Benim kalça ve göğüs kilo verdikten sonra ciddi anlamda küçüldü, kalça özellikle yok gibi napıcam ben yaa sırf bu yüzden eski halime dönmek istiyorum zamanla toparlanırlar mı

kızlarrrrr rejımı aksatmayınnnnnnnnn sporuuuuuu aksatmayınnnnn kendınıze gelınnnn yaz gelıoooo ona goreeeee su ıcınnnnnn yesıl cay ıcınnnnnnn tepinin

Benim kalça ve göğüs kilo verdikten sonra ciddi anlamda küçüldü, kalça özellikle yok gibi napıcam ben yaa sırf bu yüzden eski halime dönmek istiyorum zamanla toparlanırlar mı

göbeğin için egzersız yap ozaman. sporla destekle
orantısı duzelıcektır. sakın kılo alma. gidecek ogobek

göbeğin için egzersız yap ozaman. sporla destekle
orantısı duzelıcektır. sakın kılo alma. gidecek ogobek

Yanlız göbeğim yok denecek kadar az şuanda. Sorun kilo verince veya alınca vücudumun her yerine etki etmesi. Başlarda tek problemim göbek ve basenlerdi kilolar gitti şuanda ikisinden de memnunum ama kalça ve göğüslerden de gitti kalça özellikle çok kötü duruyo zamanla eski haline döner mi onu merak ediyorum??

Nolur yardim edin biktim artik bugun hoslandigim bilmem kacinci cocukda bana tosunum dedi biktim artik. Ya ben farkinda degilim yada gercekten obez oldum 1.68boyum kilom 65 ve sorunm sadece gobegim var bacaklarim kiloma gore 55 kilo gibi ama kilo aldgmda hep gogus ve gobektn aliyorm. Ailem, arkadaslarim, sevdigim kimse bana yardim edip desteklemiyo ben her gun bu yuzden aglamaktan biktim. Hosda bulurum kendimi cevremdekilerde ama su tosunum okadar koyuyoki nolur birileri destek versin bu konuda yanlzliktan olucem. Artik tosunum lafindanda bu seklde hirpalanmaktanda biktim tabiki bununla bitmiyo ama sevdigin insanlardan laf gelince insan cok uzuluyo ve uzuldukce kendime zarar veriyorum artik bende 55-50 leri gormek istiyorum. Benim oyle bi cevrem varki zayif olmayan adamdan sayilmiyo arkadas desen onlardn uzak duruyorm ama ya akrabalarimi ne yapayim en kotu laflar onlardan gelince artk ne yapicagmi sasrdm gercktn beni sizin anlayacaginizi umuyorum ve destek bekliyorm.

bu senin elinde cnm burda büyük iş sana düşüyor güzel bi beslenme düzeni hazırla ve günde 2 ltre su icerek basla abur cuburu tamamen cıkar hayatından kek pasta patates kızartması yaglı olan herseyi cünki vücuda kullanımından cok yag yuklersen elindeki yagları yakmaz bende 1.63 boyundayım ve 5 ay önce 72 kılo olarak dıyetısyene gittim suan 61 kıloyum tabii son 2 ay dıkkat etmedım ama tekrar basladım sımdı hedefım 55. sende kafana koydun mu yaparsın boyunda var masallah ve hergün mekik hareketi yapmalısın ınternette bırcok yerde degısık hareketler var onlara bakabılırsın bolgesel zayıflamak icin

gunaydınnn
sıcak su - maydonoz suyu içtim
1 dılım bugday ekmegı
1 parça peynır yarım domates
1 yumurta

bırazdanda spor yapıcam

vucut sekıllendırıcı spor yap ozaman.
youtube da cok vıdeo var oyle.

abur cubur
kızartma
makarna
pilav
havuc, bezelye, patates, mısır
tatlı, börek, poğaca
kola, hazır meyve suları, enerjı ıceceklerı
reçel, bal

bunları 1-2 ay yeme...

sabahları
en fazla 2 dilim kepek ekmegı (yemesen daha ıyı olur, onun yerıne 1 cay bardagı kadar fındık cevız badem yıyebılırsın bence)
1 haslanmıs yumurta
1 dilim yagsız peynır ya da en dusuk kalorılı ve kaynatılarak yapıldıgı ıcın en saglıklı olanı lor peynırı 1 corba kasıgı kadar
sevıyorsan 1-2 zeytın (hıc yememenı onerırım ben, cok fazla yag ıcerır zeytın)
roka,tere, maydonoz, domates, salatalık

öğlen
1) 1 kepce corba + et/tavuk/balık(ızgara, fırın, haslama) + salata
(tavuklu veya ton balıklı salata falan yapabılırsın, corba iç sonra ye mesela salatanı)
2) etli sebze yemeği+ 1 kepce corba + salata
3) simit+ayran
4) sandvıc+ayran

seceneklerınden biri

aksam ne kadar az yersen sabah o kadar hafıf uyanırsın
1)corba+salata
2) sebze + salata

yemeklerden 2 saat sonra yogurt/3-4 kuru myve+5-6 kuruyemış/1 bardak süt/1 tane taze meyve falan yıyebılırsın ara öğün olarak.

buyuk tabaklarda yeme, ben yemeklerımı hep normal cukur tabakta degılde tatlı ıkram ettıgımız kucuk tabaklar var ya onlarda yıyorum, yada kucuk corba kaseme koyuyorum.

1-2 ay dişini sık bak o zaten cok fazla olmayan kılondan eser kalıyormu.

bu arada göbeğini sürekli içeri cek bırak. aynen mekik etkisi yapıyor. gunde 300 kere cek bırak.
sonra 350-400 e cıkar yapabıldıgın kadar fazla yap

ip atlayabılırsın. benım ıpım yok ama ıp atlıomus gıbı kollarımı hareket ettırırıyorum ve zıplıyorum.

mıde sorunun yoksa aksamları 1 bardak ılık suya 1 corba kasıgı sırke at iç.
faydasını gorursun.

gunde 2-3 fıncan yesil cay iç. zayıflamada cok buyuk etkısı var.

bunları yaparsan nısanda kımse sana tosunum dıyemez.!

kızlar kendıme acı bıber tursusu aldım onu yedım o bıle fayda etmedı tuvalete cıkamama. offf fenalardayım.
sabahtan berı su ıcıyorum. midem bulandı yaaaa, kuscam nerdeyse öfffff

bu saate kadar yarım sımıt yedım 1 dilimde peynır
10 tane de kuru uzum

yayla corbası ve izmir köfte yapıcam bırazdan. yaptıktan sonra yerım artık.
saat 3 mu olur kac olur bılemıorum. aksamda sadece corba yerım.

çok fena şiş hıssedıorum kendımı.

kızkardesımın nıkahında gıyecegım kıyafetı aldım.
38 beden. haftaya gelır.
ona bakıp bakıp ıyıce spor yapar yemeklerımı kısarım artık ben
cok guzel abıye takımlar vardı ama bı kere gıyıp dolaba koymak ıstemedıgımden daha mutevazı bısey aldım, bayramda seyranda falan da gıyerım dıye..
dolabımda 2-3 tane abıye takım var ama 40-42 bedenler. sımdı bıle ustumde cuval gıbı duruyorlar. 54-55 kılo olsam ohooooo kızılay cadırı gıbı dururlar.

canım erken almadınmı ya zayıflarsan cok bol bol gelmezmı

Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım kk peynir, 1 siyah zeytin, 1 domates, 1 yağda sucuklu yumurtanın yarısını yedim (2 dilim sucuk yedim)

Ara: 2 ceviz

Öğlen: 1 kızartılmış içli köfte + 1 dilim kadayıf

Kaç gündür herkes zayıflık sana hiç yakışmadı, eski halin iyiydi falan diyince iyice boşladım ne gelirse önüme yiyorum yaa özellikle kadayıf çok kötü oldu Aslında bi liste yapmayı düşünüyorum tatlısız hayat düşünemediğimden haftanın belirli günleri iznim olsun çarşamba ve cumartesi mesela.. İki gün izin çok mu olur ki (

canım kaç kılo ldun sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…