ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

boyun kısa degılse kılonıyı guzelım nıye takıosun. kılon guzel dıyede yıyıp durma sağlıklı hafıf beslen ve dıkkat et .

Boyum 1.65, kilom boyuma göre iyi de şok diyetle verdiğimden geri alma ihtimalim yüksek dikkat etmem lazım ama bi kaç gündür edemiyorum.. Yarından itibaren sadece çarşamba ve cumartesi kendime tatlı veya abur cubur izni vermeyi düşünüyorum aksi taktirde evde görünce aç gibi saldırıyorum hiç düşünmeden Diğer günler evde yapılan yemeklerden ölçülü yerim, yemek çeşitlerinde kısıtlama yapmak istemiyorum, tatlı abur cubur yasak olacak işte sadece. Haftada iki gün izin çok mu size göre??

guzelım ıstedıgın kıloya gelmıssın öbur boyu hıcbırsey yemıcek degılsın. ne bıleyım bi yudum ye tadımlık ye. ama sporunu eksık etme. benım arkadaşım ıstedıgı kıloya geldıkten sonra ıstedıgı seyı ABARTMADAN yıyordu ama sporunuda yapıyordu. ögünlerınıde atlamıyordu. tekrar aynı saglıksız beslenmeye donmedı yanı. sen sımdı yıcesın yıceksın sonra tartıda bırden goreceksın farkı. yapma bak. kendıne bak aynaya bak ıstedıgıne ulaştın güzel bi vucudun var. oyle çarşamba yada cumartesı dıye şartlama. canın acayıp cekerse azıcık ye. sen sımdı canın çekmese bıle cumartesı kendıme ızın verdım dıyede zorla yemenın anlamı yok. mesela bugun cumartesı dıyelım canın az çektı çıkolata yedın pazar oldu canın sütlaç çekıo ölüyon bıtıon yemıcenmı sankı.. bence rahat bırak kendını çok canın çekerse tadımlık ye. dıger ogunlerını aksatma sporunu unutma

Tadında bırakmayı bilmeyen birisiyim bir türlü öğrenemedim o yüzden fazlam vardı ya zaten.. Millet bi paket çikolata alır her gün bi kare yer tadında bırakır ama ben aldım mı dayanamam gidip gelip yerim bu yüzden canımın her aşırı çektiği şeyi alırsam tadında bırakamayacağım için eski halime dönmem bir haftayı bulmaz. Ama gün koyarsam o iki gün haricinde yemem kendimi almamak için tutabiliyorum sorunum alınca tadında bırakamamak kısaca..

canım sen kendını bızden daha ıyuı bılırsın tabı. ghergun tartıl bıgun cok yedıysen ertesı gun dıkkat et.

canım yazın denize girmeye başlayınca bol bol yüz gögüs için süper ben eskiden beri sürekli yüzerim iyi bir yüzücüyüm hem gögüs hem popo 1 haftata eskisinden iyi duruma gelir sakın korkma.kışın biraz sarkarlar ama yazın hemen forma girerler.

kızlar
saat 4 te:
1 kase yayla corbası
izmir köftedende 3 tane köfte+3 tane patates yedim. ne zamandır patates yemıodum yaa ozlemısım :)))

canım erken almadınmı ya zayıflarsan cok bol bol gelmezmı

netten aldım tatlım son 1 tane kalmıstı ve 38 bedendi.
aldım bende :)

Kızlar benimde sabah kahvaltım aynıydı öğlen üç çatal mantar yemeği, iki kaşık yoğurt, minicik biber dolması yedim ama akşam yemeğini şimdi yedim fazlamı kaçırdım acep:26: 6 kaşık nohut yemeği, 1 dilim uno denge, 1 bardak ayran ve 6 kaşık bulgur pilavı:18:

Son düzenleme:
Akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kepçe etli nohut, 2-3 kaşık yoğurt, 2 parça turşu, yarım kaşık pilav

gunaydın kızlar :)
dun aksam sacım ıslak uyudum. her yercaaaağızlarım ağryor, hele ensem iptallll

9 lu cayımı ıcıcem brıazdan.
sonra bıseyler atıstırıcam.

tartılıp haber vercem hemen.
herkes tartılsııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yazsın herkes kılosunu.

kılonuz fazla cıkınca bakıyım bı daha kacamak yapcakmısınız??? sizi siziiiiii

evet bıraz fazla kacmış :)

ne kadar cok yersenız o kadar cok acıkırsınız arkadaslar. gene yemek ıstersınız.

bende dun aksam saat 7 de dayanamadım gene 2-3 kofte ve patates yedim. 1 kasık da yogurt.

bu arada bacım haklısın kapatalım face grubunu... o derya var ya o deryaaaa

tam bugday ekmegım yeşil çayım peynırımle klasık kahvaltı ettım
sıcak suyumuda ıctım sabah
tartılmaya korktum adetım bıtsın perşembe tartılcam sözzz çok çıkıcam gıbı geldı
73 tum ya enson 74 çıkar dıe tırsıyommmm yarın adetın son gunu ıkı gun detoks yapayım dıom nasıl yapcam bılmıom ya fıkrınız varmı hıccccccccc ıkı gun detoks yapayım bı kendıme geleyım perşembe sabah bıldıreyım olmazmı
ılgılenın benle

kızlaaarrrr nerdesınızzzz

derya, konteeess , kittyyyyy, zelemeleee, redbutterfly, best_
ayol nerdeısnız

sekerım kendıne 2 gunluk sebze corbası hazırla.
hayvansal hıc bısey yeme. sadece bıtkısel beslen.
yogurt, peynır, yumurta, ekmek, tavuk/balık/et falan yeme

sabah kalk bı guzel corbanı ıc.
1tane kabak+1 havuc+1 patates+brokoli+ıspanak falan aklına ne gelırse butun sebzelerden bırazcık at
iyice pişsinler sonra blenderdan gecir. 2 gun onu ıc sadece
hiç bişey çiğneme.

boylelıkle hem ödem atarsın, genel olarak kılo kaybedersın hemde vucudun hasarlı hucrelerını tamir eder.
vucut enerjısının %90 ını sindirime harcıyormus. ne feci dimi.
hiç bişey cıgnemeden sadece su, bıtkı cayı ve corba iç. meyvede yeme. ama cok ıstersen rendeleyerek falan yersın en fazla 1 tane.

istersen eşlik ederim sana :)

kızlar moralmanlarım cok bozuk bn gecen pazartesı tartılmıstım 70 cıkmıstım dun dayımlarda tartıldım 72 cıktım evdekı tartıyıda yaptrmıs annem ondada 72 cıktım bızdekıler dıjıtal eczanedekı normal tartıydı hangısı dogru acaba cok uzgunum

mınnak yarın sabah yapalım baslayalım ıkı gun olurmu. akşamdan hazırlarız çorbaları.buarada tebrik ettim zayıf ınsan senııı :)

canım kendı tartından devam et canım baska tartı dogruda olsa sen kendı tartınla bılıyosun herşeyi

Son düzenleme:
digital daha saglıklı olur bence.
evdekı tartına gore her hafta bıldırım yaparsın.

mınnak yarın sabah yapalım baslayalım ıkı gun olurmu. akşamdan hazırlarız çorbaları.
ktyım kendı tartından devam et canım baska tartı dogruda olsa sen kendı tartınla bılıyosun herşeyi

olur cicim. bende yayla corbası yapmıstım, pirinci cok kactı ya şiştikçe şiştiler. neyse 1-2 fıncan içicem artık.

bugun pazara gıdemeyebılrım ama yarın gıderım. sebzelerımı alır yaparım. 34

Canlar haftasonu hiç konuşamadık.
Çok yoğun geçti diyebilirim.
Cumartesi sabahı tartıldığımda 1 kilo vermiştim , bu sabah 400 gram görünüyor.
Muhtemelen ödemim var.
Hiç yeşil çayımı içemedim, hepte dışardaydık, arkadaşlar yemekler vs. Bir mokluk oldu ama snlamadım gitti :))
Bugün yeşilçayıma başlayayım yarın sabah tekrar duruma bakayım. İinşallah ödemdir.

Bu arada zelemele dijitel tartı daha sağlıklı.
Bende arkadaşımın tartısında 2 kilo eskik çıkıyorum
Hep aynı tartıyo aynı yerde kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…