canım kaç kılo ldun sımdı
54 çıkmıştım dün
boyun kısa degılse kılonıyı guzelım nıye takıosun. kılon guzel dıyede yıyıp durma sağlıklı hafıf beslen ve dıkkat et .
Boyum 1.65, kilom boyuma göre iyi de şok diyetle verdiğimden geri alma ihtimalim yüksek dikkat etmem lazım ama bi kaç gündür edemiyorum.. Yarından itibaren sadece çarşamba ve cumartesi kendime tatlı veya abur cubur izni vermeyi düşünüyorum aksi taktirde evde görünce aç gibi saldırıyorum hiç düşünmedenDiğer günler evde yapılan yemeklerden ölçülü yerim, yemek çeşitlerinde kısıtlama yapmak istemiyorum, tatlı abur cubur yasak olacak işte sadece. Haftada iki gün izin çok mu size göre??
guzelım ıstedıgın kıloya gelmıssın öbur boyu hıcbırsey yemıcek degılsın. ne bıleyım bi yudum ye tadımlık ye. ama sporunu eksık etme. benım arkadaşım ıstedıgı kıloya geldıkten sonra ıstedıgı seyı ABARTMADAN yıyordu ama sporunuda yapıyordu. ögünlerınıde atlamıyordu. tekrar aynı saglıksız beslenmeye donmedı yanı. sen sımdı yıcesın yıceksın sonra tartıda bırden goreceksın farkı. yapma bak. kendıne bak aynaya bak ıstedıgıne ulaştın güzel bi vucudun var. oyle çarşamba yada cumartesı dıye şartlama. canın acayıp cekerse azıcık ye. sen sımdı canın çekmese bıle cumartesı kendıme ızın verdım dıyede zorla yemenın anlamı yok. mesela bugun cumartesı dıyelım canın az çektı çıkolata yedın pazar oldu canın sütlaç çekıo ölüyon bıtıon yemıcenmı sankı.. bence rahat bırak kendını çok canın çekerse tadımlık ye. dıger ogunlerını aksatma sporunu unutma
Tadında bırakmayı bilmeyen birisiyim bir türlü öğrenemedim o yüzden fazlam vardı ya zaten.. Millet bi paket çikolata alır her gün bi kare yer tadında bırakır ama ben aldım mı dayanamam gidip gelip yerim bu yüzden canımın her aşırı çektiği şeyi alırsam tadında bırakamayacağım için eski halime dönmem bir haftayı bulmaz. Ama gün koyarsam o iki gün haricinde yemem kendimi almamak için tutabiliyorum sorunum alınca tadında bırakamamak kısaca..
Yanlız göbeğim yok denecek kadar az şuanda. Sorun kilo verince veya alınca vücudumun her yerine etki etmesi. Başlarda tek problemim göbek ve basenlerdi kilolar gitti şuanda ikisinden de memnunum ama kalça ve göğüslerden de gitti kalça özellikle çok kötü duruyo zamanla eski haline döner mi onu merak ediyorum??
canım erken almadınmı ya zayıflarsan cok bol bol gelmezmı
Kızlar benimde sabah kahvaltım aynıydı öğlen üç çatal mantar yemeği, iki kaşık yoğurt, minicik biber dolması yedim ama akşam yemeğini şimdi yedim fazlamı kaçırdım acep:26: 6 kaşık nohut yemeği, 1 dilim uno denge, 1 bardak ayran ve 6 kaşık bulgur pilavı:18:
59.7 yiiiiimmm
sekerım kendıne 2 gunluk sebze corbası hazırla.tam bugday ekmegım yeşil çayım peynırımle klasık kahvaltı ettım
sıcak suyumuda ıctım sabah
tartılmaya korktum adetım bıtsın perşembe tartılcam sözzz çok çıkıcam gıbı geldı
73 tum ya enson 74 çıkar dıe tırsıyommmm yarın adetın son gunu ıkı gun detoks yapayım dıom nasıl yapcam bılmıom ya fıkrınız varmı hıccccccccc ıkı gun detoks yapayım bı kendıme geleyım perşembe sabah bıldıreyım olmazmı
ılgılenın benle
digital daha saglıklı olur bence.kızlar moralmanlarım cok bozuk bn gecen pazartesı tartılmıstım 70 cıkmıstım dun dayımlarda tartıldım 72 cıktım evdekı tartıyıda yaptrmıs annem ondada 72 cıktım bızdekıler dıjıtal eczanedekı normal tartıydı hangısı dogru acaba cok uzgunum
mınnak yarın sabah yapalım baslayalım ıkı gun olurmu. akşamdan hazırlarız çorbaları.
ktyım kendı tartından devam et canım baska tartı dogruda olsa sen kendı tartınla bılıyosun herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?