ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Valla bende çatlarım meraktan garanti günde 3 kere ezcaneye gider sonunda kovulurum. Ayrıca eczanede tartılırsam ben başlarım 500 gr mont 750 gr bot 500 gr kıyafet 100gr telefon :)

kızlar kullandığınız yeşil çaylar hazır mı yoksa aktardan mı?hangisini tavsiye edersiniz.

Ben her daim aktardan alıyorum onun daha etkili olduğunu düşünüyorum canım günde 3 bardak içiyorum.Dün gecede bir diyetisyenin sitesinde çubuk tarçının çok faydalı olduğunu duydum.Hem zayıflamaya yardımcı oluyormuş, hem tok tutuyormuş hemde tatlı isteğini bastırıyormuş.Bende şimdi sürahinin içine iki adet çubuk tarçın üzerine az bişey sıcak su döktüm biraz bekletip üzerini tam doldurup içicem.Zaten o iki litreyi hergün içiyorum içinede tarçını ekleyim dedim bakalım faydası olacakmı

Valla bende çatlarım meraktan garanti günde 3 kere ezcaneye gider sonunda kovulurum. Ayrıca eczanede tartılırsam ben başlarım 500 gr mont 750 gr bot 500 gr kıyafet 100gr telefon :)

sen benmisin yoksa ben senmiyim bu kadarda olamaz yani

kusum gunde 300-350 kere yapıyorum. arada yapmadıgımda oluyor.
ama etkısını gordum ben.
tavsıye ederım.

sabahtan berı menu yazmamamdan anlasılıo demi yaz yaz şişko de, dombılı de, denız dubası de. kendıme gelıyım valla.
hem ben sıze demedımmı pts ye kadar benı kınayın dıye hııııı
sabah 2 tane hamur kızartması yedım. öğlende etlı kurufasulye yedım (bol acılı)
1 haftalık cıkamadıgım tuvaletıme cıktım ama. ıyıkı yemısım. olmasaydı pılav makarna falan yıcektım artık ekmekle hemde, tuvalete cıkabıleyım dıye.
cok sukur karnım hala şiş ama yumusak. kaskatıydı zavallıcıgım yaaa..

kızlar kullandığınız yeşil çaylar hazır mı yoksa aktardan mı?hangisini tavsiye edersiniz.

bende aktardan alıorum pelıncım. atıyorum bırazcık bardaga, ustune sıcak su. kabuk tarcın ve 1 kasık sırke de eklıyorum ben. öyle içiorum gunde bazen 1 bazen 2 fıncan.
suya da tarcın koymayı deneyecegım butterflycım

Hamur kızartması mı
Şişko şişko biz zayıflıycaz şişko kalcan sen
Kardeşinin düğününde aldığın elbiseyide giyemiycen işte.Herkes sana bakıp aaa bu kadın ne kadar şişko yahu dicekler dombili dombili gezicen ortalıklarda

ayyy hıcte usenmıorum valla. motıvasyonum bozulmasın
100 gr bıle onemlı benım ıcın

Minnakcım sen ne güzel kilo vermişsin bizde senin gibi 5 le başlayan rakamları görebilecekmiyiz
Bugün babam geldi bana senin kilo vereceğine inanmıyorum ben dedi babacım bile inanmıyo, ben vercem bu kiloları sizde görürsünüz dedim

sıkma canını şekerim kiloları verip hepsini utandırıcaz inşallah yeterki irademizi koruyup, diyetten vazgeçmeyelim

ayyyyy valla ısmarlama olsa bıle cok kotu oldum heee....
yemeycem daha.

ben senin kılo verecegıne ınanıyorum.!!
hıc uzulme.
soya sosu dıye bı arkadas var forumda, 4.5 ayda 28 kılo verdi.

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr netten kardesımın nıkahı ıcın aldıgım 38 beden takım elbısem bol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daralttırıcam kesın

Allahım cok mutluyum yaaa...
ben 55ten daha asagıya ınmıyım kızlar son 4-5 kılomu vereyım tamam.
Rabbim sana şükürler olsun

91 le doguma gıdıp dogum sonrasında 82 olan ve artık zayıflayamam heralde deyıp mılyarlar harcadıgım 15-20 takım elbısemı, sayamadıgım kadar cok etegımı, gomelgımı, tuniğimi ramazan bayramında dağıtan bennnnnnnnn o kadar zayıfladım ki o elbıseler bıle bol gelecek şimdi giysem...
kendımı tebrik ediyorum ve şşşşşiiii şımarma hemen mınnakkk daha 2 ay var nıkaha sakın kendını salma adam gıbı kalan kılonu ver ve koru dıorum kendıme

gördüğünüz gibi kilo verılebılıyor canım arkadaslarım...
sizede 38 bedenın bol geldıgını bı hayal edın. gaza gelinnn.
darısı hepinizin basına.

konteeeessss nerdesın yaaaaaaa.... ayhhh bı doktora gıttın gelemedın be kusum.
derya da yok. laayyynnn ikinizde evlı barklı karılarsınız... doktorları gozunuze mı kestırdınız uleyyynnnn...... dönün burayaaaaaa

bravo canim yaaa süpersin, cok güzel bi örnek oldun bize

diyette en cok böbreklerin zarar gördügünü bilmiyordum canim, ama su konusunda alistirdim kendimi, eskiden ben de cok icemiyordum, alismam bir seneyi de buldu ama alistim cok sükür.. icerim artik hatta kalkip kendime yesil cay yapayim

cipste bi katki madddesi oldugunu ve yedikce yiyesin geldigini tadinin daha iyi geldigini biliyordum ve hic bir yarari olmadigini da biliyorum ama can sIkIntIsI iste napayim esim evde olmuyor genellikle, yapacak bi isim de olmayinca napayim iste stresimi cikolatadan gofretten cikariyorum.. ve sunu da itiraf edeyim, bugün dogru dürüst yemek bile yemedim, abur cubur disinda

günaydın sevdığım yurdumun ınsanlarııı
napıonuz bakayım elektronık tartıdaaaaa 72,6 çıktım
çok korkuodum 73 ten fazla cıkıcam dıeee ama cıkmadım. yalnız sabah tartılmak gerek herhalde aynı gun sabahla aynı kıyafetlerle akşam 2 kılo fazla cıkıorumm . acayıp fark oluo. sabah tartılınca gene dusmöus oluo :44::44::44:

güüünaydıııınnn

kızlar nasılsınız bakalım

kahvaltımı ettım geldim
  • 1 haslanmıs yumurta
  • kocama yaptıgım sebzelı omletten 2 parca (renklı bıberler ve mantar)
  • 3 küçük dilim muz
  • 1 fıncan yesılcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…