kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr netten kardesımın nıkahı ıcın aldıgım 38 beden takım elbısem bol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daralttırıcam kesın
Allahım cok mutluyum yaaa...
ben 55ten daha asagıya ınmıyım kızlar son 4-5 kılomu vereyım tamam.
Rabbim sana şükürler olsun
91 le doguma gıdıp dogum sonrasında 82 olan ve artık zayıflayamam heralde deyıp mılyarlar harcadıgım 15-20 takım elbısemı, sayamadıgım kadar cok etegımı, gomelgımı, tuniğimi ramazan bayramında dağıtan bennnnnnnnn o kadar zayıfladım ki o elbıseler bıle bol gelecek şimdi giysem...
kendımı tebrik ediyorumve şşşşşiiii şımarma hemen mınnakkk daha 2 ay var nıkaha sakın kendını salma adam gıbı kalan kılonu ver ve koru dıorum kendıme
gördüğünüz gibi kilo verılebılıyor canım arkadaslarım...
sizede 38 bedenın bol geldıgını bı hayal edın. gaza gelinnn.
darısı hepinizin basına.
konteeeessss nerdesın yaaaaaaa.... ayhhh bı doktora gıttın gelemedın be kusum.
derya da yok. laayyynnn ikinizde evlı barklı karılarsınız... doktorları gozunuze mı kestırdınız uleyyynnnn...... dönün burayaaaaaa
sağol regencım, Allah bılıyor ya, kesin dar gelıcek dıye dusunuyordum, supheyle aldım netten takımı.
şoka girdim yaa :)))
Rabbim hepimize nasip etsın 36-38 beden olmayı .
he bacım ondanminnak çıtırmı oldun yavrum seeen cıtır anne
kızım benı ornek alma. ben bozup bozup gene verdım kılomu, siz bomadan daha kısa surede verınminnak valla idolümsün ne diyim daha.
kâr kârdır bacım. yuru yuyrruyebıldıgın kadar.amin amin insallah yaa, benim de istedigim o, daha dogrusu eski halime dönmek
diyete baslamak icin hastalanmayi beklyiordum, evet bugün hastalandim, ynai bi kacamagim olursa yapistirin bi tanebirazdan cikip yürüyüs yapcam insallah toparlanabilirsem, hava iyi yarim saat yürüsem kardir dimi???
he bacım ondan
kızım benı ornek alma. ben bozup bozup gene verdım kılomu, siz bomadan daha kısa surede verın
kâr kârdır bacım. yuru yuyrruyebıldıgın kadar.
evde de ip atlar gıbı zıpla.
sokakta oynayan cocuklar şişkomu? degıl! nıye? cunku butun gun hoplayıp zıplıyorlar.
deniiiiizde dalgaaaa hosgeldıiiin abla
eteğini toopplaa rahat otur ablaaa
çocukları ornek alın az yau
canım pıreye kızıp yorgan yakılırmı?Moralım cok bozul rejım fılan kalmadı bende ...
dun maasıma zam yapıyordu , bugun vazgecmıs haspam
cok kotuyum sınırden mıdem agrıyor...
cok degıl ama 1200 ü gecmemeye calış bacım. daha ıyı olur yani.kizlar bugün 1500 kalori almisim az önce hesapladim datamam az degil ama idare eder degil mi???
selam kızlar
kahvaltım:
1 yumurta sarısı
mınık bı parca peynır
ceyrek yesıl bıber
öğle:
1 fıncan ezogleın corbası
2 kasık kuru fasulye
susadım ben gıdıyım su ıcıyım, yesıl cay ıcıyım.
sizde su ıcın, yesıl cay ıcın..........
canım pıreye kızıp yorgan yakılırmı?
tamam şuursuz adam kıllık yapmıs haklısın ama yedıklerının ne yararı var sana datlım?
maasını mı arttırıcak cıkolata gofret makarna yıyınce?
cok degıl ama 1200 ü gecmemeye calış bacım. daha ıyı olur yani.
ortalama 1300-1400evet canim benim de hedefim o zaten 1100-1200 arasi bir seyler yemek... ettigimiz hareketi de kardan sayarizsen günlük kac kalori aliyorsun canim hic hesapladin mi???
nerelerdesın bacım sen. :))kızlar hayırlı akşamlarr nasılsınız görüşmeyelii..
maleseff her daim net başında olamıyorum..
kk ya giriyorum ama hiç birşeye bakma fırsatım olmadan geri çıkış yapıyorum...
hiçbir bilgi veremedım sizlere
kilo vermede duraksadım malesef
2.5 kilo verebıldım toplam..
yarın tartılsam bılee 100-200 gr oynar en fazla..
yememe içmeme dikkat ediyorum elimden geldiği kadar ama
hareketsizlik kilo vermemı yavaşlattı
eşime yürüyüş bandı istedıgımı söyledim
yeni işe girdi belkide süpriz yaparr
çünkü yıllardır istiyordum :)
malum 2 cocukla evden dışarı bile cıkmaıyorumki yürüyüş yapayım...
......
hayırlısı kızlarr eger alırsa çok cabuk kilo verebılırım ..kendime güveniyorum..
......
minnak canım listeyi düzenleyebilirsen egerr toplam 2.5 kilo verdimm
anaaammmm gecmıs olsun bebişkızlar girip yazamıorum kac gundur kusura bakmayın bu sabah tartılmayı bıle unuttum. agrılarımın sebebı iltihaplanmamıs idrar yollarım iltihaplanmıs yetmemıs böbreklerım iltiaplanmıs(( antıbıyotık ıcıyorum ıkı tane cok halsızlık cekıyorum moralım bozuk. rejımı bozmuorum merak etmeyın pazar gunu cok guzel sporumu yuruyusumu yaptım. ve daha çok üşütüp kan işemeye başladım
benımkıde yakında anamın cenesıne dayanamaz terkederBen hafta sonu diyeti bozdum malesef bugün yeniden başladım babam evi terketmiş moralim çok bozuk
benımkıde yakında anamın cenesıne dayanamaz terkedergörüyorum o ışığı. 30 senedır nasıl dayandıysa adamcagız, peygamber sabrı var yaaa...
sizde noldu bacım?
aynen canım burada nekadar aktif olursak okadar başarılı olacağımıza inanıyorum lütfen burayı ihmal etmeyelim.kızlar artık kendımıze gelelım ne dersiniz..... hepımız ayrı ayrı şeyler yuzunden dıyetı salladık yok hasta olduk yok musafırler geldı yok stres olduk kocalarımıza. artık yeter
kendimizi düşünme vakti geldi geçiyorrrrrrrrrrrrrr
burası izmir orada nasıl bilmem ama burada 1 haftadır heryer gunluk guneşlik.
yaz gelıyor yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yavas yavas montlar gıdecek kazaklar gıdecek
sırlar ortaya çıkacakkkk ince penyelerın ıcınden bıngıl bıngıl etler yağlar gözükecek bilmem anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?