ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

tebrikler canım tebrikler:118::118::118::118:
yüzümüzü kara çıkardın valla
bende gaz geldim bak şimdi 38 beden ha

Son düzenleme:
sağol regencım, Allah bılıyor ya, kesin dar gelıcek dıye dusunuyordum, supheyle aldım netten takımı.
şoka girdim yaa :)))
Rabbim hepimize nasip etsın 36-38 beden olmayı .

amin amin insallah yaa, benim de istedigim o, daha dogrusu eski halime dönmek

diyete baslamak icin hastalanmayi beklyiordum, evet bugün hastalandim, ynai bi kacamagim olursa yapistirin bi tane birazdan cikip yürüyüs yapcam insallah toparlanabilirsem, hava iyi yarim saat yürüsem kardir dimi???

minnak çıtırmı oldun yavrum seeen cıtır anne
he bacım ondan
minnak valla idolümsün ne diyim daha.
kızım benı ornek alma. ben bozup bozup gene verdım kılomu, siz bomadan daha kısa surede verın
kâr kârdır bacım. yuru yuyrruyebıldıgın kadar.
evde de ip atlar gıbı zıpla.
sokakta oynayan cocuklar şişkomu? degıl! nıye? cunku butun gun hoplayıp zıplıyorlar.
deniiiiizde dalgaaaa hosgeldıiiin abla
eteğini toopplaa rahat otur ablaaa

çocukları ornek alın az yau

Moralım cok bozul rejım fılan kalmadı bende ...
dun maasıma zam yapıyordu , bugun vazgecmıs haspam
cok kotuyum sınırden mıdem agrıyor...

evet canim haklisin, benim evde spor aletleri de var ama iste tembellik

kizlar bugün 1500 kalori almisim az önce hesapladim da tamam az degil ama idare eder degil mi???

selam kızlar

kahvaltım:
1 yumurta sarısı
mınık bı parca peynır
ceyrek yesıl bıber

öğle:
1 fıncan ezogleın corbası
2 kasık kuru fasulye

susadım ben gıdıyım su ıcıyım, yesıl cay ıcıyım.

sizde su ıcın, yesıl cay ıcın..........

Moralım cok bozul rejım fılan kalmadı bende ...
dun maasıma zam yapıyordu , bugun vazgecmıs haspam
cok kotuyum sınırden mıdem agrıyor...
canım pıreye kızıp yorgan yakılırmı?
tamam şuursuz adam kıllık yapmıs haklısın ama yedıklerının ne yararı var sana datlım?
maasını mı arttırıcak cıkolata gofret makarna yıyınce?

kizlar bugün 1500 kalori almisim az önce hesapladim da tamam az degil ama idare eder degil mi???
cok degıl ama 1200 ü gecmemeye calış bacım. daha ıyı olur yani.

Ben iyice saldım bir haftadır canımın istediğini yiyorum hamur işi yapmaya aşırı hevesli olduğumdan yeni tarifler buldukça yapıyorum bir iki tane de mecburen yiyorum nasıl olmuş diye :18: Neyse ki yürümeyi çok seviyorum her fırsatta çıkıp geziyorum bugün 3 saat gezdim yeni geldim valla eve Kilomda farklılık yok hala 55 çıkıyorum

evet canim benim de hedefim o zaten 1100-1200 arasi bir seyler yemek... ettigimiz hareketi de kardan sayariz sen günlük kac kalori aliyorsun canim hic hesapladin mi???

kızlar hayırlı akşamlarr nasılsınız görüşmeyelii..
maleseff her daim net başında olamıyorum..
kk ya giriyorum ama hiç birşeye bakma fırsatım olmadan geri çıkış yapıyorum...
hiçbir bilgi veremedım sizlere

kilo vermede duraksadım malesef
2.5 kilo verebıldım toplam..
yarın tartılsam bılee 100-200 gr oynar en fazla..

yememe içmeme dikkat ediyorum elimden geldiği kadar ama
hareketsizlik kilo vermemı yavaşlattı

eşime yürüyüş bandı istedıgımı söyledim
yeni işe girdi belkide süpriz yaparr
çünkü yıllardır istiyordum :)
malum 2 cocukla evden dışarı bile cıkmaıyorumki yürüyüş yapayım...
......
hayırlısı kızlarr eger alırsa çok cabuk kilo verebılırım ..kendime güveniyorum..
......

minnak canım listeyi düzenleyebilirsen egerr toplam 2.5 kilo verdimm

Son düzenleme:
kızlar girip yazamıorum kac gundur kusura bakmayın bu sabah tartılmayı bıle unuttum. agrılarımın sebebı iltihaplanmamıs idrar yollarım iltihaplanmıs yetmemıs böbreklerım iltiaplanmıs (( antıbıyotık ıcıyorum ıkı tane cok halsızlık cekıyorum moralım bozuk. rejımı bozmuorum merak etmeyın pazar gunu cok guzel sporumu yuruyusumu yaptım. ve daha çok üşütüp kan işemeye başladım

Ben hafta sonu diyeti bozdum malesef bugün yeniden başladım babam evi terketmiş moralim çok bozuk

evet canim benim de hedefim o zaten 1100-1200 arasi bir seyler yemek... ettigimiz hareketi de kardan sayariz sen günlük kac kalori aliyorsun canim hic hesapladin mi???
ortalama 1300-1400
ama bazende 700-800 ü gecmıyor.
degısıyor yani.

nerelerdesın bacım sen. :))
ne kadara versen kardır bacım .
2.5 kılo deidğin 10 paket margarın demek. o kadar yag gıttı vucudundan :) ne guzel dımı :)

anaaammmm gecmıs olsun bebiş
su ıcmeyı ıhmal etme sakın! bak sımdı antıbıyotıkde alıosun.
Doktora dedınmı kan gelıyor dıye. bak cok onemlı o dıkkat et.
Ben hafta sonu diyeti bozdum malesef bugün yeniden başladım babam evi terketmiş moralim çok bozuk
benımkıde yakında anamın cenesıne dayanamaz terkeder görüyorum o ışığı. 30 senedır nasıl dayandıysa adamcagız, peygamber sabrı var yaaa...
sizde noldu bacım?

benımkıde yakında anamın cenesıne dayanamaz terkeder görüyorum o ışığı. 30 senedır nasıl dayandıysa adamcagız, peygamber sabrı var yaaa...
sizde noldu bacım?

Valla minnak abimle tartışmışlar ama işin kötüsü babamın ne anası var ne babası ne kardeşleri hiç akrabası yok istanbulda aklım sürekli onda nağpıyo diye onların teline bakmıyo sadece benimkini açıyo banada üzülme iyiyim diyo dönmiycem diyo

minnakım dedim ıkıtane antıbıyotık verdı daha etkı etmedı. çok canım acıo. işallah gecer bı ıkı gune

pinacım her ailede türlü türlü sorunlar bitmio malesef. elimizde değil. hele ki olayla ılgısı olmayan ama elınden de bıxsey gelmeyen sen gıbıler daha cok uzuluo. düşün düşün hasta olursun dıkkat et kendıne. inşallah herşey düzelir canım

kızlar artık kendımıze gelelım ne dersiniz..... hepımız ayrı ayrı şeyler yuzunden dıyetı salladık yok hasta olduk yok musafırler geldı yok stres olduk kocalarımıza. artık yeter
kendimizi düşünme vakti geldi geçiyorrrrrrrrrrrrrr
burası izmir orada nasıl bilmem ama burada 1 haftadır heryer gunluk guneşlik.
yaz gelıyor yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yavas yavas montlar gıdecek kazaklar gıdecek
sırlar ortaya çıkacakkkk ince penyelerın ıcınden bıngıl bıngıl etler yağlar gözükecek bilmem anlatabildimmi

aynen canım burada nekadar aktif olursak okadar başarılı olacağımıza inanıyorum lütfen burayı ihmal etmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…