hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar bende size katılabilir miyim?
canım yaaa, siniri gecer merak etme.. baban haklıysa arasın abın. ona cabala sen.Valla minnak abimle tartışmışlar ama işin kötüsü babamın ne anası var ne babası ne kardeşleri hiç akrabası yok istanbulda aklım sürekli onda nağpıyo diye onların teline bakmıyo sadece benimkini açıyo banada üzülme iyiyim diyo dönmiycem diyo
ya cok uzuldumminnakım dedim ıkıtane antıbıyotık verdı daha etkı etmedı. çok canım acıo.işallah gecer bı ıkı gune
pinacım her ailede türlü türlü sorunlar bitmio malesef. elimizde değil. hele ki olayla ılgısı olmayan ama elınden de bıxsey gelmeyen sen gıbıler daha cok uzuluo. düşün düşün hasta olursun dıkkat et kendıne. inşallah herşey düzelir canım
merhaba arkadaşlar bende size katılabilir miyim?
kızlar artık kendımıze gelelım ne dersiniz..... hepımız ayrı ayrı şeyler yuzunden dıyetı salladık yok hasta olduk yok musafırler geldı yok stres olduk kocalarımıza. artık yeter
kendimizi düşünme vakti geldi geçiyorrrrrrrrrrrrrr
burası izmir orada nasıl bilmem ama burada 1 haftadır heryer gunluk guneşlik.
yaz gelıyor yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yavas yavas montlar gıdecek kazaklar gıdecek
sırlar ortaya çıkacakkkk ince penyelerın ıcınden bıngıl bıngıl etler yağlar gözükecek bilmem anlatabildimmi
kararlı olmak istiyorum arkadaşımla bir tarih belirledik 1 nisana kadar 4 kilo vermem gerekiyor.63 kiloyum 59 olmak niyetindeyim 3 gündür diyetteyim bakalım.
bugün yediklerimide yazayım.
Sabah 1 muz ve tarçınlı süt.
Öğle yemeğinde yoğurtlu kabak salatası ve ekmek.
Akşam da 1 kase mantar çorbası ve salata yedim.
başarabilirsin canım ben 13 günde 4 kg. verdim sende yapabilirsin menünde gayet güzel gözüküyor.
yazın bol gıymenın avantajları:
-vucut hatlarınız bellı olmadıgından bıngıl bıngıl yaglarınızda bellı olmaz
-püfür püfür vucudunuz hava alır. dar gıyınce ıyıce bunalır ınsan sıcakta..
Allah benım ıyılıgımı versın. konu sahıbıne bak zayıflayın demıyorda nasıl saklıcagınızı soyluo dımı ahaha
yarın herkes tartılsın bana ozelden bıldırım yapın. gecen haftada salladınız heeeee... tombalaklarrrr
bugun yedıklerım:
- 1 parca peynır
- ceyregın yarısı kadar krep
- 1 zeytın
- sırkelı yesılcay
öğlen- dun aksamdan kalan yarım dilim et ve garnıtur sebzesi
aksama napıcam hala kararsızım ben yaaa :S
ama sadece yaptıgım corbadan ıcıcem.
dun aksam kacırdım ayarı. koca gun bısey yeme gıt aksamın bı körunde yarısmaya yaptıgın yemegı ye...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...im/602044-sebzeli-et-kulesi.html#post29157724
(ahanda reklamı da yaptım)
hayır madem katılcan tek porsıyon yap kocana yedır dımı. aç gözlu ben
hayır ete falan bısey demıom da patates kızartması ve azcık makarnada yedım
ona kızıyorum. offfff
göbeklerı ıcerı cekıp bırakın bakıyım 100 kere. 50+50 2 seferde yapın 1 kerede yapamazsanız
gıtcek o gobekler. bakın ben cekıorum. göruosunuz dımı?
kontesım nerdesın yaaa
ayyy catlıcam meraktan. ne face de ne kk da yok hatun.
ayhhh tlf da yokki arayayım. hasta mı oldu ıyıce acaba? raporlu falan mı acaba?
kotu bısey olmasın da
kız sende yapıp yapıp durma şu yemekleri ağzımızın suyu akıyo burdabak hele bide link veriyo görüpte canımız çeksin diye ama yapmıycaz işte senin yaptığın yemeği tutucaz boğazımızı
valla bizim evde herkes zorunlu diyette.nasıl bir hastalıksa su bile içemiyoruz.valla bi tek oğlana çorba yapıyorum o nu bile içmiyorum.sadece su onuda çıkartıyorum zaten ne olcak bilmiom valla.o manken hastalığı başlıcak bende bu gidişle
ortalama 1300-1400
ama bazende 700-800 ü gecmıyor.
degısıyor yani.
nerelerdesın bacım sen. :))
ne kadara versen kardır bacım .
2.5 kılo deidğin 10 paket margarın demek. o kadar yag gıttı vucudundan :) ne guzel dımı :)
anaaammmm gecmıs olsun bebiş
su ıcmeyı ıhmal etme sakın! bak sımdı antıbıyotıkde alıosun.
Doktora dedınmı kan gelıyor dıye. bak cok onemlı o dıkkat et.
benımkıde yakında anamın cenesıne dayanamaz terkedergörüyorum o ışığı. 30 senedır nasıl dayandıysa adamcagız, peygamber sabrı var yaaa...
sizde noldu bacım?
kızlar artık kendımıze gelelım ne dersiniz..... hepımız ayrı ayrı şeyler yuzunden dıyetı salladık yok hasta olduk yok musafırler geldı yok stres olduk kocalarımıza. artık yeter
kendimizi düşünme vakti geldi geçiyorrrrrrrrrrrrrr
burası izmir orada nasıl bilmem ama burada 1 haftadır heryer gunluk guneşlik.
yaz gelıyor yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yavas yavas montlar gıdecek kazaklar gıdecek
sırlar ortaya çıkacakkkk ince penyelerın ıcınden bıngıl bıngıl etler yağlar gözükecek bilmem anlatabildimmi
Minnak yarışmadamısın yine ?
Yapıp yedin yine di mi?
Hastacıklar geçmiş olsun , kendinize dikkat edin tam hastalık havası.
Kontesi bende merak ettim.
Umarım iyidir.
Hepinizi öptüüm.
oyyy canim nasil 700-800 ile nasil idare ediyorsun??? gerci ben hesapladikca daha cok yiyorum yaa onu farkettim
ayyy ne dogru demissin, beni anlatmissin tam dacok haklisin, yaz geliyor, göbeklerin yanlarin badilerden tasmamasi lazim
bazen sadece corba ıctıgım gunler oluyor.
dengelemek adına
kızlar dün tartı aldı k elektronık sınbo 25 tl. 72,6 çıktım sabah :))) ama sabah tartılmak lazım akşamtartılmak yada gıyınık tartılmak hemen yansıyo kıloya. her zaman aynı sekılde taRTılcanızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?