ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

günaydınnnnnnnn çıtır olmak umuduyla el ele yürüdüğüm can yoldaşlarım

sabah yarım gevrek ve yeşil çay içtim öğlende tavuk mantar sote var arada lıght süt iççem açıktım sankım
su içmem lazım hem dıyet ıcın hem vucudumu saran ıltıhap için. daha ne olmasını beklıyorum bılmıyorummm

günaydınnnnnnnn çıtır olmak umuduyla el ele yürüdüğüm can yoldaşlarım

sabah yarım gevrek ve yeşil çay içtim öğlende tavuk mantar sote var arada lıght süt iççem açıktım sankım
su içmem lazım hem dıyet ıcın hem vucudumu saran ıltıhap için. daha ne olmasını beklıyorum bılmıyorummm

vaaayyyyy :)))
hayırlı ossun :)
yag oranın neymıs olctunmu ?

canııım sana da tunaydın dıyım bari :))
su ıcmeyı ıhmal etme de gecsın minik kusum

bende sabah azcık bısey yedım, bahceye ındım. dun zaten bayagı bı topragı belleyıp tavucuklarımızın gubresını attıydım.
bugun gene bı capaladım.
soğan, sarımsak, gobek salata, bezelye, brokoli ektim.
cıksalar bari, calıştıgıma degsın yane..

bu tavuklara bı care bulmam lazım, gecen sene bıberlerım, domateslerım, patlıcanlarım, fasulyelerım hep gıttı
yedıler

kahvaltım

• mınık bı parca peynır
  • 3 lokma kocama yaptıgım kuymak mı mıhlama mı ne adını bılemedıgım sey :)) (kaşar eritmesi)
  • 1 cerı domates, maydonoz

geçmiş olsun canım bu aralar salgın var galiba herkes hasta :44:
Salma kendini canım hemen toparlan diyetine geri dön
Tünaydın can yoldaşım
Evet canım bol bol su iç iyileşeceksin inşallah

sabah kahvaltım:
aç karnına bir kupa yeşil çay
2 dilim uno denge light
domates,salatalık
2 adet zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
ve maydanoz
1 haşlanmış yumurta

Mucize 1000 kalori diyeti
Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşana kadar 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.

Yüzde 54,5 Karbonhidrat, yüzde 15 Protein, yüzde 29,5 Yağ.

• Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşana kadar 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.

• Yüzde 54,5 Karbonhidrat, yüzde 15 Protein, yüzde 29,5 Yağ.

Bu diyetin günlük menüleri

1. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi

Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 4 adet diyet bisküvi

Akşam : 8

yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı

Gece : 2 porsiyon meyve

2. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 2 adet grisini

Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 1 çay bardağı süt

Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

3. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk : 1 porsiyon meyve

Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)

Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

4. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 2 adet grisini

Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus

5. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran

Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna

Gece : 3 porsiyon meyve

7. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

kilo vermeyi hızlandıracak bir diyetmiş 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirmişiz bana cazip geldi.Kilo vermeyi hızlandırmak için bunu denemek istiyorum varmı bana katılacak biri:26:

sebzelerin etrafını tel geç gulum baska napcan kı tavuk bu yer didikler..

Canlar pes etmedim tabiiki bugün yürüyüşümüde yaptım devam.
Akşama zeytinyağlı bakla yapıcam ve yoğut yeter bana.

Minnakım annemler burada diye yemiyorum ama tabi biraz kaçtığı oluyor.
Vazgeçmek yok tabiki.
Ne güzel bahçen varmış. Keşke benimde olsa cennete çeviridim orayı.

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor sağlıklı beslenme serüveni.
Bugün yediklerim sabah kızarmış ekmek,tereyağ ve peynir yedim.
arada 4 tane eti form bisküvi
Öğlen salata ,ton balığı 2 kaşık kısır
Akşam pilav ve salata
1 tanede eti cin yedim kendime hakim olamadım ama 1.sınıf okuttuğum için o eti cini yakmışımdır herhalde :)

Bugün yediklerim akşam yemeği yemedim ama listeye dahil ettim
[1] Eti Form Light Bisküvi 4 ADET 67.6
[2] Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39
[3] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
[4] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.4
[5] Köy Peyniri 30 GRAM 29.4
[6] Ayran 1 ADET 92
[7] Muz 1 ADET 100
[8] Çiğ Börek 1 ADET 160
[9] Uno Denge Light Ekmek 1.5 DİLİM 58.5
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Maydanoz 20 gr 8
[12] Domates 1 ADET 14
[13] yesil cay 1 adet 0
Toplam : 851.9 kal.

iyi gidiyor canım senin nasıl gidiyor?
Menün güzel ama tereyağını kilo verene kadar hayatından çıkarmalısın diye düşünüyorum.Eti cini hadi bu seferlik affedelim
onun yerine çantanda eti light form bisküvi taşıyabilirsin acıktıkça iki tane iki tane yersin.Ben dışarıya çıkarken mutlaka yanımda taşıyorum açlığımı bastırıyor.

şu altılı rakamları nezaman görücem yaaaa offfff
bi görsem arkası gelecekmiş gibi geliyor

ah minnakçım en büyük hayalim bahçeli bir ev, börtüler böcükler,tavuklar ah ah yaramı deştin valla
Ondaki huzur hiç bişeyde yoktur.Kendin ekip biçicen organik mis gibi valla ev alırken salak gibi gittik apartman dairesi aldık

Benimde iyi gidiyor canım bütün gün okulda olduğum için bazen böyle kaçamaklar oluyor akşam 5 den sonra çay ,su ve meyve dışında bir şey yemiyorum.biraz daha dikkatli olmaya çalışırım artık.Normalde ben tatlıyı çikolatayı çok severim ama 4 gündür kendimi frenlemeye çalışıyorum.

ArkadaşLar sıcacık ve azimli ortamınıza bende katılmak isterim :)
Benim biraz klasik bir durum evleneli yaklaşık 8 ay oldu ve toplamda 6 kilo aldım eşim benden de çok aldı.
Diyet yapmaya spor yapmaya başlayıp istikrar sağlayamayanlardanım.
Sizlerin desteği ile azimle kilolardan kurtulmak istiyorum :)

hoşgeldin canım sefalar getirdin
6 kilo nedir ki canım bizle takılırsan 1 ay içinde verirsin.Yarın yeni bir başlangıç olsun senin için birbirimize destek olup vericez inşallah bu üzerimizdeki yağ tabakalarını
Çıtır çıtır bayanlar olucaz

Hoşgeldi aramıza :)

kızlar birde çizelge yapın kendinize orda bir kilo bile gittiğini görünce insan dahada bir azim yapıyor

beyazkelebek82 sendemi kilo verme çabasındasın durma kız orda öyle yaz çabuk bak yaz geliyo ona göre

şu altılı rakamları nezaman görücem yaaaa offfff
bi görsem arkası gelecekmiş gibi geliyor

aynen gülüm aynen yaaaaa oda olacak ısallah ben yetmıslı rakamlara bı gelsem dıyodum geldım ıste oluo oluyoda gec oluo daha dogrusu bız geciktiriyozzzz

hopefull1504;29176282]ArkadaşLar sıcacık ve azimli ortamınıza bende katılmak isterim :)
Benim biraz klasik bir durum evleneli yaklaşık 8 ay oldu ve toplamda 6 kilo aldım eşim benden de çok aldı.
Diyet yapmaya spor yapmaya başlayıp istikrar sağlayamayanlardanım.
Sizlerin desteği ile azimle kilolardan kurtulmak istiyorum :)[/QUOTE]

hoşgeldın canım kaç kılosun sımdı

kızlar birde çizelge yapın kendinize orda bir kilo bile gittiğini görünce insan dahada bir azim yapıyor

birde igrenc resımlerınızı ımkan varsa odanıza asın yada telefona koyun her zaaman gorebılecegınız bıryerlerde olsunlarrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…