vaaayyyyy :)))hmmm ben de 35 liraya fakir'in tartısını aldım, güze birşey baya :) indirim vardı cuma günü tartılarda bir mağazada. biraz ayrıntılı bir şey yağ oranını kas oranını falan da ölçüyor ne kadar doğrudur bilinmez ama tartı mı tartı işte :)
günaydınnnnnnnn çıtır olmak umuduyla el ele yürüdüğüm can yoldaşlarım
sabah yarım gevrek ve yeşil çay içtim öğlende tavuk mantar sote var arada lıght süt iççem açıktım sankım
su içmem lazım hem dıyet ıcın hem vucudumu saran ıltıhap için. daha ne olmasını beklıyorum bılmıyorummm
geçmiş olsun canım bu aralar salgın var galiba herkes hasta :44:valla bizim evde herkes zorunlu diyette.nasıl bir hastalıksa su bile içemiyoruz.valla bi tek oğlana çorba yapıyorum o nu bile içmiyorum.sadece su onuda çıkartıyorum zaten ne olcak bilmiom valla.o manken hastalığı başlıcak bende bu gidişle
Salma kendini canım hemen toparlan diyetine geri dönKızlar hiç keyfim yok((
Bu haftada hiç kilo vermemişim zaten
Ailem bizde oğlanın doğumgününden beri.
Tabi beslenme düzeni patladı gitti.
Garip bir şişkinliğim var anlamadım.
Karnım sürekli aç sanki.
Hiç iyi gitmiyorum moralim çok bozuk.
Tünaydın can yoldaşımgünaydınnnnnnnn çıtır olmak umuduyla el ele yürüdüğüm can yoldaşlarım
sabah yarım gevrek ve yeşil çay içtim öğlende tavuk mantar sote var arada lıght süt iççem açıktım sankım
su içmem lazım hem dıyet ıcın hem vucudumu saran ıltıhap için. daha ne olmasını beklıyorum bılmıyorummm
merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor sağlıklı beslenme serüveni.
Bugün yediklerim sabah kızarmış ekmek,tereyağ ve peynir yedim.
arada 4 tane eti form bisküvi
Öğlen salata ,ton balığı 2 kaşık kısır
Akşam pilav ve salata
1 tanede eti cin yedim kendime hakim olamadım ama 1.sınıf okuttuğum için o eti cini yakmışımdır herhalde :)
ah minnakçım en büyük hayalim bahçeli bir ev, börtüler böcükler,tavuklar ah ah yaramı deştin vallabende sabah azcık bısey yedım, bahceye ındım. dun zaten bayagı bı topragı belleyıp tavucuklarımızın gubresını attıydım.
bugun gene bı capaladım.
soğan, sarımsak, gobek salata, bezelye, brokoli ektim.
cıksalar bari, calıştıgıma degsın yane..
bu tavuklara bı care bulmam lazım, gecen sene bıberlerım, domateslerım, patlıcanlarım, fasulyelerım hep gıttı
yedıler
kahvaltım
- mınık bı parca peynır
- 3 lokma kocama yaptıgım kuymak mı mıhlama mı ne adını bılemedıgım sey :)) (kaşar eritmesi)
- 1 cerı domates, maydonoz
iyi gidiyor canım senin nasıl gidiyor?
Menün güzel ama tereyağını kilo verene kadar hayatından çıkarmalısın diye düşünüyorum.Eti cini hadi bu seferlik affedelim
onun yerine çantanda eti light form bisküvi taşıyabilirsin acıktıkça iki tane iki tane yersin.Ben dışarıya çıkarken mutlaka yanımda taşıyorum açlığımı bastırıyor.
şu altılı rakamları nezaman görücem yaaaa offfff
bi görsem arkası gelecekmiş gibi geliyor
hoşgeldin canım sefalar getirdinArkadaşLar sıcacık ve azimli ortamınıza bende katılmak isterim :)
Benim biraz klasik bir durum evleneli yaklaşık 8 ay oldu ve toplamda 6 kilo aldım eşim benden de çok aldı.
Diyet yapmaya spor yapmaya başlayıp istikrar sağlayamayanlardanım.
Sizlerin desteği ile azimle kilolardan kurtulmak istiyorum :)
ArkadaşLar sıcacık ve azimli ortamınıza bende katılmak isterim :)
Benim biraz klasik bir durum evleneli yaklaşık 8 ay oldu ve toplamda 6 kilo aldım eşim benden de çok aldı.
Diyet yapmaya spor yapmaya başlayıp istikrar sağlayamayanlardanım.
Sizlerin desteği ile azimle kilolardan kurtulmak istiyorum :)
şu altılı rakamları nezaman görücem yaaaa offfff
bi görsem arkası gelecekmiş gibi geliyor
kızlar birde çizelge yapın kendinize orda bir kilo bile gittiğini görünce insan dahada bir azim yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?