inşallah canım olacak mart ayı sonunda görücez bu rakamları.Ben bu hafta baya sıkıcam kendimi kaçamak falanda yapmıycamaynen gülüm aynen yaaaaa oda olacak ısallah ben yetmıslı rakamlara bı gelsem dıyodum geldım ıste oluo oluyoda gec oluo daha dogrusu bız geciktiriyozzzz
birde igrenc resımlerınızı ımkan varsa odanıza asın yada telefona koyun her zaaman gorebılecegınız bıryerlerde olsunlarrrr
bende cok sevıorum baççemiiii :) yapıorum bıseyler ama ahhh tavuklar cıvcıvler horoz için ettiler gecen seneCanlar pes etmedim tabiiki bugün yürüyüşümüde yaptım devam.
Akşama zeytinyağlı bakla yapıcam ve yoğut yeter bana.
Minnakım annemler burada diye yemiyorum ama tabi biraz kaçtığı oluyor.
Vazgeçmek yok tabiki.
Ne güzel bahçen varmış. Keşke benimde olsa cennete çeviridim orayı.
tavukları kapatcam cıkarmıcam dısarı artık yaaa. hınt horozu var tavuklarda oyle, o yuzden cok yuksek yerelere ucabılıolar. ustunude kapatmam lazım bahceye tel gecersem.sebzelerin etrafını tel geç gulum baska napcan kı tavuk bu yer didikler..
gel sekerım, iki domates dıbı çapala :)ah minnakçım en büyük hayalim bahçeli bir ev, börtüler böcükler,tavuklar ah ah yaramı deştin valla
Ondaki huzur hiç bişeyde yoktur.Kendin ekip biçicen organik mis gibi vallaev alırken salak gibi gittik apartman dairesi aldık
hoşgeldın canım :)ArkadaşLar sıcacık ve azimli ortamınıza bende katılmak isterim :)
Benim biraz klasik bir durum evleneli yaklaşık 8 ay oldu ve toplamda 6 kilo aldım eşim benden de çok aldı.
Diyet yapmaya spor yapmaya başlayıp istikrar sağlayamayanlardanım.
Sizlerin desteği ile azimle kilolardan kurtulmak istiyorum :)
bı paket 778 kalorı mı? yanlıs bakıosun kesın kj kısmına degıl kcal degerıne bak. bı paket hosbes bıle 500 küdür kalorıydı ya:44:öğlen yemegını guzel yememe ragmen sureklı acıktım bugun hiç böyle olmazdı süt içtim 2 etiform yedım hala kazınıo mıdem yıcek yararlı bıseyde yok. bırde etıformların arkasındakı kalorıye baktım az degıl bunlar yaaa 1 pakette 778 dıo yarısını yesek 400 kalorı çok fazla ben mıyanlış bakıom yaaa
evet canım aynen öyle bende kilo verince kendimi hafiflemiş, kuş gibi hissediyorum gerçekten ki sen 92 lerden düşmüşsün seni çok iyi anlıyorum canım. aynen artık bende kendime daha bi özen gösteriyorumred im ya çok ıstıyom yaaa ınsanın hal ve hareketlerı çok degışıo. ben 92 kılodan bu kıloya düştügümde bıle. kıı suan benden zayıf olanlar bıle zayıflıcam dıe yırtınıoken ben kendımı kus gıbı hıssedıyorum. tabıkıde hala lambur lumburum ama o halıme gore oturup kalkmak dha rahat sıkmıyorum kendımı kıyafetlerle bol bol gıyınmıyorum eskıden makyaj yapasım bıle gelmezdı sımdı kendıme bakmak gelıo ıcımden. yuruyusum bıle değişio eskı pasıflık yok. bide 60 olsam ne olcam bılmıyorum pek havalı bısey olcam ben :)))))
ama napıııım hakketmedık mı yaaaaaa okadarını. sız nasılsınız bılmıyorum ama ben çevreden çok laf yıyodum akrabalardan arkadaşlardan moralım cok bozuluo du kiiii , ıstedıgıme ulaşamadıgım ıcın hala bozuk
bende akşam 18'de yiyorum akşam yemeğimi diyetin birde bana olan güzelliği yeme saatlerimi düzene oturtmuş olmam.Ama sen sadece çorba içiyormuşsun az değilmi?afıyet olsun gulum ben akşam yemegını saekızde yıyorum ısten yedıde cıkıyorum malesefoyuzden corba ıcıp kapatıyorum
sahimi kız gelirim bakgel sekerım, iki domates dıbı çapala :)
2 gundur heryerım agrıo...
bayagı hamlamısım.
1000 kaloriymiş canım kalorisepeti sitesinden buldum.Tamam varsan pazartesi başlayalım canım ama önce benim mutfak tartısı almam lazım.Araştırdım tekzende fiyatları oldukça uygun.Şu gram hesabını bir türlü tutturamıyorumredbutterflyımcım datlım gıymatlım, o paylastıgın lıste hakkaten 1000 kalorı mı acaba?
deneyelım senle onu... varım ben
sahimi kız gelirim bak
1000 kaloriymiş canım kalorisepeti sitesinden buldum.Tamam varsan pazartesi başlayalım canım ama önce benim mutfak tartısı almam lazım.Araştırdım tekzende fiyatları oldukça uygun.Şu gram hesabını bir türlü tutturamıyorum
diğer kızlar nerdesinz bakem hepiniz. faceyi kapamayın diyenler ,biz topiğe günlük menü ve sporları yazarım diyenler ,ok ok diyenler nerdesiniz bakemmmmmmmmmmm
gel bacım :)) ama tohumları yenı ektım :))) fıde olunca gel ki işe yarasın, az calıştırıyım spor yaptırıyım sana :)))
kittyyyyy sende gel :)))))
bırınız bahcede bırınız kosu bandında sırayla calışın
dıyet bana uyar da pts yı nıye beklıoruz? tartı için mi?
60 gr et dedıgı 2 tane köfte kadar bısey hadı bız onu 3 yapalım :)
60 gr tavuk da bı dilim gogus eti göz kararı ayarlarsın onu
60 gr da balık olurmu anacım o ne yaaa, 5-6 tane hamsi mi yıcez
sebze yemeklerıde kasık hesabı zatiii
baska sorun yok datlım
alma bence tartı hıc gerenk yok
bende bı ara dusundum sonra vazcaydım
kalori sayma yöntemine başladım gayette iyi gidiyor
2013-03-06 tarihli kaloricetveliniz
[1] Kuru Kuskus 100 gr - 367
[2] Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM - 39
[3] Zeytinyağlı Bakla 1 PORSİYON - 266
[4] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM - 100
[5] Muz 1 ADET - 100
[6] Eti Lifalif Meyveli Müsli 25 GRAM - 88.5
[7] Köy Peyniri 30 GRAM - 29.4
[8] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM - 78
Toplam : 1067.9 kal.
artı olarak 3 kupa yeşil çay fazla su içemedim bugün.
al işte 1000 kalori böylemi devam etsem acep:26:
ne o öyle 60 gr. 30 gr. strese girerim ben anam
merhaba faydlı olması için belli bir tempo olması gerekli yavaş başlayıp sonra kademe kademe hızlanmak gerekiyor mümükünse biraz ter atacaksın.Benim bi sorum var, dışarı çıktığımda hep yürüyorum bugün de 3-4 saat yürüdüm ama sallana sallana yürüyorum yine de faydası olur mu kalori yakımında?
Benim bi sorum var, dışarı çıktığımda hep yürüyorum bugün de 3-4 saat yürüdüm ama sallana sallana yürüyorum yine de faydası olur mu kalori yakımında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?