ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

öğlen yemegını guzel yememe ragmen sureklı acıktım bugun hiç böyle olmazdı süt içtim 2 etiform yedım hala kazınıo mıdem yıcek yararlı bıseyde yok. bırde etıformların arkasındakı kalorıye baktım az degıl bunlar yaaa 1 pakette 778 dıo yarısını yesek 400 kalorı çok fazla ben mıyanlış bakıom yaaa

inşallah canım olacak mart ayı sonunda görücez bu rakamları.Ben bu hafta baya sıkıcam kendimi kaçamak falanda yapmıycam
Evet deryacığıma katılıyorum.Zayıf zayıf kadınlara bakıp durun kızlar bizde öyle incecik olabiliriz her giydiğimiz kıyafet yakışır.Tombiş tombiş resimlerinizi buzdolabına asın.

Son düzenleme:
red im ya çok ıstıyom yaaa ınsanın hal ve hareketlerı çok degışıo. ben 92 kılodan bu kıloya düştügümde bıle. kıı suan benden zayıf olanlar bıle zayıflıcam dıe yırtınıoken ben kendımı kus gıbı hıssedıyorum. tabıkıde hala lambur lumburum ama o halıme gore oturup kalkmak dha rahat sıkmıyorum kendımı kıyafetlerle bol bol gıyınmıyorum eskıden makyaj yapasım bıle gelmezdı sımdı kendıme bakmak gelıo ıcımden. yuruyusum bıle değişio eskı pasıflık yok. bide 60 olsam ne olcam bılmıyorum pek havalı bısey olcam ben :)))))

ama napıııım hakketmedık mı yaaaaaa okadarını. sız nasılsınız bılmıyorum ama ben çevreden çok laf yıyodum akrabalardan arkadaşlardan moralım cok bozuluo du kiiii , ıstedıgıme ulaşamadıgım ıcın hala bozuk

afıyet olsun gulum ben akşam yemegını saekızde yıyorum ısten yedıde cıkıyorum malesef oyuzden corba ıcıp kapatıyorum

günaydın gene gelen gıden yokkkkkk bakıyorummm

sabah müsli yedım 1 tanede yumurta şimdi yeşil çay içiyorum

bende cok sevıorum baççemiiii :) yapıorum bıseyler ama ahhh tavuklar cıvcıvler horoz için ettiler gecen sene

sebzelerin etrafını tel geç gulum baska napcan kı tavuk bu yer didikler..
tavukları kapatcam cıkarmıcam dısarı artık yaaa. hınt horozu var tavuklarda oyle, o yuzden cok yuksek yerelere ucabılıolar. ustunude kapatmam lazım bahceye tel gecersem.
bakalım...
gel sekerım, iki domates dıbı çapala :)
2 gundur heryerım agrıo...
bayagı hamlamısım.
hoşgeldın canım :)
bı paket 778 kalorı mı? yanlıs bakıosun kesın kj kısmına degıl kcal degerıne bak. bı paket hosbes bıle 500 küdür kalorıydı ya:44:

Son düzenleme:
kızlar dun aksam maklube yaptım :)
kaynımcıgımın abimin doğum gunuydu. :)
dısarı cıktık esımle pasta tatlı falan aldık, pazara gıttık.
eve geldık hemen maklube işlemlerıne basladım :)
full calıştım. sonra sofra, pasta, pıtırcık ve mumlar, üfleme derken ve arkasından da 20 dakıka baslayınca gıremedım :)

dun öğlen: kıymalı kapuska yedım.
dun aksam: azcık maklubeden yedım :) salatasından yedım hep genelde. yarım ince dilim pasta yedim. cıkolatadan canak yapıp ustune frambuazları koymuslar sus dıye. butun frambuazları yedim dyanamıorum hıc.

bu sabah kahvaltım:
1 fıncan sırkelı yesılcay
1/8 sebzelı omlet
1 bardak lahana suyu

öğlene gene kapuska yıcem kızlar.

redbutterflyımcım datlım gıymatlım, o paylastıgın lıste hakkaten 1000 kalorı mı acaba?
deneyelım senle onu... varım ben

Son düzenleme:
evet canım aynen öyle bende kilo verince kendimi hafiflemiş, kuş gibi hissediyorum gerçekten ki sen 92 lerden düşmüşsün seni çok iyi anlıyorum canım. aynen artık bende kendime daha bi özen gösteriyorumbaşaracağız hedefimize az kaldı inanıyorum ben

afıyet olsun gulum ben akşam yemegını saekızde yıyorum ısten yedıde cıkıyorum malesef oyuzden corba ıcıp kapatıyorum
bende akşam 18'de yiyorum akşam yemeğimi diyetin birde bana olan güzelliği yeme saatlerimi düzene oturtmuş olmam.Ama sen sadece çorba içiyormuşsun az değilmi?
gel sekerım, iki domates dıbı çapala :)
2 gundur heryerım agrıo...
bayagı hamlamısım.
sahimi kız gelirim bak
redbutterflyımcım datlım gıymatlım, o paylastıgın lıste hakkaten 1000 kalorı mı acaba?
deneyelım senle onu... varım ben
1000 kaloriymiş canım kalorisepeti sitesinden buldum.Tamam varsan pazartesi başlayalım canım ama önce benim mutfak tartısı almam lazım.Araştırdım tekzende fiyatları oldukça uygun.Şu gram hesabını bir türlü tutturamıyorum
diğer kızlar nerdesinz bakem hepiniz. faceyi kapamayın diyenler ,biz topiğe günlük menü ve sporları yazarım diyenler ,ok ok diyenler nerdesiniz bakemmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
gulum napııım saat oluo sekız sekızbucuk o saatten sonra yemek yesem oturmam lazım saat 11 i zor yapıorum oyuzden akşam çorba yada salata

dün saat sekiz bucuntu evdeydım ne yıcem bır kuçuk muz la bır süt içtim geçtim

gel bacım :)) ama tohumları yenı ektım :))) fıde olunca gel ki işe yarasın, az calıştırıyım spor yaptırıyım sana :)))
kittyyyyy sende gel :)))))
bırınız bahcede bırınız kosu bandında sırayla calışın

dıyet bana uyar da pts yı nıye beklıoruz? tartı için mi?
60 gr et dedıgı 2 tane köfte kadar bısey hadı bız onu 3 yapalım :)
60 gr tavuk da bı dilim gogus eti göz kararı ayarlarsın onu
60 gr da balık olurmu anacım o ne yaaa, 5-6 tane hamsi mi yıcez
sebze yemeklerıde kasık hesabı zatiii
baska sorun yok datlım
alma bence tartı hıc gerenk yok
bende bı ara dusundum sonra vazcaydım

kalori sayma yöntemine başladım gayette iyi gidiyor

2013-03-06 tarihli kaloricetveliniz

[1] Kuru Kuskus 100 gr - 367
[2] Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM - 39
[3] Zeytinyağlı Bakla 1 PORSİYON - 266
[4] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM - 100
[5] Muz 1 ADET - 100
[6] Eti Lifalif Meyveli Müsli 25 GRAM - 88.5
[7] Köy Peyniri 30 GRAM - 29.4
[8] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM - 78
Toplam : 1067.9 kal.
artı olarak 3 kupa yeşil çay fazla su içemedim bugün.
al işte 1000 kalori böylemi devam etsem acep:26:
ne o öyle 60 gr. 30 gr. strese girerim ben anam

Son düzenleme:

süpermiş
bosver gramı ben sana dıorum ıste
60 gr et dedıgı 2-3 kofte kadar bısey düz 3 dıyelım (ac gözlülüğümden)
60 gr tavuk 1 dilim gogus

kasmaya gerenk yok

Benim bi sorum var, dışarı çıktığımda hep yürüyorum bugün de 3-4 saat yürüdüm ama sallana sallana yürüyorum yine de faydası olur mu kalori yakımında?

Herkese iyi akşmlar diyete bugünde devam öğle biraz fazla kaçırdım.Giden bir arkadaşa yemek verdik ama akşam telafi ettim.Misrafimiz vardı ben yaptığım pastalardan bir tane bile ağzıma sürmedim.
Bugün yediklerim.
Sabah 1 muz ve 1 bardak süt
Öğle :) 1 tabak yoğurt çorbası,1 tabak etli pilav,salate ve 2 tane incir tatlısı
Akşam:1 bardak ayran,eti form bisküvi ve tavada yağsız pişmiş mantar yedim.

Benim bi sorum var, dışarı çıktığımda hep yürüyorum bugün de 3-4 saat yürüdüm ama sallana sallana yürüyorum yine de faydası olur mu kalori yakımında?
merhaba faydlı olması için belli bir tempo olması gerekli yavaş başlayıp sonra kademe kademe hızlanmak gerekiyor mümükünse biraz ter atacaksın.

tempolu yürümen daha cok kalorı yaktırır, Sadabad'da salınmaya cıkmıyorsun ki, yürüyüşe cıkıosun
heeee fsaydası olur mu, oturmaktan daha cok olur

hızlı yürü gülüm hızlııı mümkünse terleeeeee oturdugunda bacaklarının heryanı seyrisin:) pıt pıt atsın heee ozaman bılkı etkılı olmus :)

sabah nesfit mucuk hepsinize

gunaydın kızzzzllllaaaarrrrr :))))))))))
dun aksam sebze corbası yaptım

pts sabahına kadar full corba ıcıyorum kızlar.
en ufak falsomda yapıştırın bikaç tane bana
pts de redbutterfly ımla 1000 kalorı dıyetı şaaapcas

bırazdan 1 kase corba içeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…