tempolu yürümen daha cok kalorı yaktırır, Sadabad'da salınmaya cıkmıyorsun ki, yürüyüşe cıkıosun
heeee fsaydası olur mu, oturmaktan daha cok olur
gunaydın kızzzzllllaaaarrrrr :))))))))))
dun aksam sebze corbası yaptım
pts sabahına kadar full corba ıcıyorum kızlar.
en ufak falsomda yapıştırın bikaç tane bana
pts de redbutterfly ımla 1000 kalorı dıyetı şaaapcas
bırazdan 1 kase corba içeceğim :)
tubacım hayırdır götürüyorsun incir tatlılarınıHerkese iyi akşmlar diyete bugünde devam öğle biraz fazla kaçırdım.Giden bir arkadaşa yemek verdik ama akşam telafi ettim.Misrafimiz vardı ben yaptığım pastalardan bir tane bile ağzıma sürmedim.
Bugün yediklerim.
Sabah 1 muz ve 1 bardak süt
Öğle :) 1 tabak yoğurt çorbası,1 tabak etli pilav,salate ve 2 tane incir tatlısı
Akşam:1 bardak ayran,eti form bisküvi ve tavada yağsız pişmiş mantar yedim.
canım inan dukan hakkında hiç bir fikrim yok belki diğer arkadaşlar biliyordur.Doğru yerde değilim ama güncel bi konu olduğundan belki yardımcı olabilirsiniz diye burada yazdım. 3 gündür dukan yapıyorum ancak dukanın bana öngördüğü 1.1 kg ı veremedim, yalnızca 700 gram verebildim. Daha doğrusu dün 900 gramdayken bugün +200 olmuşum. Bilenlerden yardım istiyorum seyir e başlamalı mıyım yoksa 1.1 kg verene kadar atağa devam mı etmeliyim? Şimdiden sağolun.
evet canım yapcez
sabah tartıldım 72.1 kg. geldim cuma gününden beri 400 gram gitmiş ama pazar günü kaçamak yapmıştım yinede iyi.6 lı rakamlar gel artık beyaaa
Doğru yerde değilim ama güncel bi konu olduğundan belki yardımcı olabilirsiniz diye burada yazdım. 3 gündür dukan yapıyorum ancak dukanın bana öngördüğü 1.1 kg ı veremedim, yalnızca 700 gram verebildim. Daha doğrusu dün 900 gramdayken bugün +200 olmuşum. Bilenlerden yardım istiyorum seyir e başlamalı mıyım yoksa 1.1 kg verene kadar atağa devam mı etmeliyim? Şimdiden sağolun.
ben nıy kılo alıyom((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ben nıy kılo alıyom((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Minakkkkkk nasılsın canım
tabiki herkese selammmmmmm
tickerini gorunce ben vermıs kadar sevındım heeeee :d
62 olmus arkadasıma bak, helallll
Senı gordum ıyı oldum yasemıncım :)
sen nasılsın
valla demiin girdim bi gözattım fıstık olmussuuuuuunnnnmersi şekerim allah şükür çok iyiyim arada uğrasana bacım biz tam takım aynı yerdeyiz ama zayıf bir şekilde :))))))
kızlar gercekten kaçamak yok çok az kaçamak dıyelım. ekmek yemıom az yıyom sık yıyom daha ne yapayım. yeşil çay 5 li çay ıcıyorum.(((( mutsuzum ben
valla demiin girdim bi gözattım fıstık olmussuuuuuunnnn
maşaAllah herkes süper gidiyor :)
hayatım bunye arada bı duruyor işte, sen aynen devam et, inadı kırılacak.
vucudun sana degıl, sen vucuduna hukmet. sen inatcı bı kızsın, bu parkuruda aşacagına emınım ben minnak kelebeğiiimmm
nisan-mayıs gıbı aynada kendımıze bakmaya doyamıcaz hepimiz
süper olucazzzzz, çıpçığğğtır olcasss
geceıcek sekerım. kacamak yapma.işallah canım ya moralım bozuluo. vermemeyı anlarım vucut durur bı donem ama almaya sınır oluyorum . hadı adet donemı alıp verıoz. sımdı ne si bu
Kızlar özledim sizi:))
Nasılsınız , ev kalabalık olunca nete girmeye bile pek vakit olmuyor.
Bir kaçgündür keyifsizlik var üstümde, sanki hiç bir şeyden zevk almıyor gibiyim.
Bir problemde yok çok şükür ama bilemiyorum neden.
Deryacım benimde vücut durdu bu ara bakalım kırıcaz direncini bir şekilde.
Canım hem hiçbir şey yemek istemiyor hem herşeyi yemek istiyor, garip yani.
Minnak herzamanki gibi formdasın ve topiğin haklı gururusun canım:))
Kontes döndü mü merak ettim onuda geriye doğru bakamadım sayfalara.
Redbutterfly nasılsın canım herşey yoluna girdi mi?
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?