ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

tempolu yürümen daha cok kalorı yaktırır, Sadabad'da salınmaya cıkmıyorsun ki, yürüyüşe cıkıosun
heeee fsaydası olur mu, oturmaktan daha cok olur

Ben yürüyüşe gitmiyorum yanlız, gideceğim yerlere yakın mesafedeyse yürüyerek gidip geliyorum ölü gibi yürümüyorum normal yürüyüş temposunda, ama mutlaka faydası oluyordur yani?

Doğru yerde değilim ama güncel bi konu olduğundan belki yardımcı olabilirsiniz diye burada yazdım. 3 gündür dukan yapıyorum ancak dukanın bana öngördüğü 1.1 kg ı veremedim, yalnızca 700 gram verebildim. Daha doğrusu dün 900 gramdayken bugün +200 olmuşum. Bilenlerden yardım istiyorum seyir e başlamalı mıyım yoksa 1.1 kg verene kadar atağa devam mı etmeliyim? Şimdiden sağolun.

evet canım yapcez
sabah tartıldım 72.1 kg. geldim cuma gününden beri 400 gram gitmiş ama pazar günü kaçamak yapmıştım yinede iyi.6 lı rakamlar gel artık beyaaa

tubacım hayırdır götürüyorsun incir tatlılarını
2 adet incir tatlısı: 150 kalori
1 kase yoğurt çorbası: 250 kalori
iki kaşık pilav 1 dilim ekmek yerine geçiyor ( birde seninki etli :18:)
daha hafif çorbalar tercih etmeye çalış canım tatlılardada sütlü tatlıları az şekerli sütlaç gibi :97:
canım inan dukan hakkında hiç bir fikrim yok belki diğer arkadaşlar biliyordur.

Son düzenleme:
dukanı tam harfıyen yapman lazım bırde bol su içmen şart dıkkat et. nıye vermedın bılmıorum ama bazı ınsanlara bol proteın ıyı gelmeye bılıo

evet canım yapcez
sabah tartıldım 72.1 kg. geldim cuma gününden beri 400 gram gitmiş ama pazar günü kaçamak yapmıştım yinede iyi.6 lı rakamlar gel artık beyaaa

ben nıy kılo alıyom ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

atağa devam et bence.

ama şunuda söylemelıyım, dukan saglık acısından pekte ıyı bır dıyet degil. fazla proteın yuklemesı özellikle bobreklere asırı zarar verebilir. ürik asit yapabilir ve hatta eger vucudunun eğilimi varsa ürik asitleri de taşa cevırebılır. suyunu mutlaka iç. aksatma..

tickerini gorunce ben vermıs kadar sevındım heeeee :d
62 olmus arkadasıma bak, helallll
Senı gordum ıyı oldum yasemıncım :)
sen nasılsın

mersi şekerim allah şükür çok iyiyim arada uğrasana bacım biz tam takım aynı yerdeyiz ama zayıf bir şekilde :))))))

kızlar gercekten kaçamak yok çok az kaçamak dıyelım. ekmek yemıom az yıyom sık yıyom daha ne yapayım. yeşil çay 5 li çay ıcıyorum. (((( mutsuzum ben

mersi şekerim allah şükür çok iyiyim arada uğrasana bacım biz tam takım aynı yerdeyiz ama zayıf bir şekilde :))))))
valla demiin girdim bi gözattım fıstık olmussuuuuuunnnn
maşaAllah herkes süper gidiyor :)
kızlar gercekten kaçamak yok çok az kaçamak dıyelım. ekmek yemıom az yıyom sık yıyom daha ne yapayım. yeşil çay 5 li çay ıcıyorum. (((( mutsuzum ben

hayatım bunye arada bı duruyor işte, sen aynen devam et, inadı kırılacak.
vucudun sana degıl, sen vucuduna hukmet. sen inatcı bı kızsın, bu parkuruda aşacagına emınım ben minnak kelebeğiiimmm
nisan-mayıs gıbı aynada kendımıze bakmaya doyamıcaz hepimiz
süper olucazzzzz, çıpçığğğtır olcasss

bugun yedıklerımı yazıyım ben

sabah bsey yemedım, corba ıcıcektım ama once
1fıncan sırkelı yesil çay
sonrada 1 fıncan 9lu cay
iştah miştah kalmadı

arada 3 cevız, 5-6 leblebi, 5-6 tane yaban mersını yedım

12 de 2 kepce corba içtim
sonra pıtırcıgı uyuttum
1 gıbı azcık haslnamıs lahana yedım(yogurtlu, salca soslu)

açııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
ac kalcam ohhhh bana. bugune kadar yedıklerıne say minnakkk.
yemicem işteeeee

işallah canım ya moralım bozuluo. vermemeyı anlarım vucut durur bı donem ama almaya sınır oluyorum . hadı adet donemı alıp verıoz. sımdı ne si bu

işallah canım ya moralım bozuluo. vermemeyı anlarım vucut durur bı donem ama almaya sınır oluyorum . hadı adet donemı alıp verıoz. sımdı ne si bu
geceıcek sekerım. kacamak yapma.
sadece corba ıc 1-2 gun
şaşırt vucudunu.

vucudun dırenemıcek daha fazla, yenılıcek senın ınadına, catır catır gıdıcek o yaglarrrr

Kızlar özledim sizi:))
Nasılsınız , ev kalabalık olunca nete girmeye bile pek vakit olmuyor.
Bir kaçgündür keyifsizlik var üstümde, sanki hiç bir şeyden zevk almıyor gibiyim.
Bir problemde yok çok şükür ama bilemiyorum neden.

Deryacım benimde vücut durdu bu ara bakalım kırıcaz direncini bir şekilde.
Canım hem hiçbir şey yemek istemiyor hem herşeyi yemek istiyor, garip yani.

Minnak herzamanki gibi formdasın ve topiğin haklı gururusun canım:))
Kontes döndü mü merak ettim onuda geriye doğru bakamadım sayfalara.

Redbutterfly nasılsın canım herşey yoluna girdi mi?
Hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

bahar depresyonu sanırım şekerim
bana da oluo. hem hiç bişey yemek ıstemıyorum hemde herseyı yemek ıstıorum, ne ıstedıgımı bılmıorum..
bazende hıc evde durasım gelmıo ama cıkasım da gelmıo geliolar soldan soldan bana

kontesım hala yok. kesın raporlu. yoksa yazmadan duramaz çatlardı.

Olabilir canım , sabahta oğlan anne boğazım acıyor dedi okula gitmedi.
Eşim seyahatten yeni döndü,
Ailem burda hala , cumartesi veli toplantısı var
Hava karanlık ve gri , battaniyeyi burnuma kadar çekip yatasım var:)!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…