ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

anaaammm bu pıtrıcık benı mahvedıo. az sus yaaa dıorum basım agrıdı. susmayyycaaammm dıe bagırıo
nerden oğrendıyse fiiiiigaaaaroooooo figaro figaro figaroooo diye dolanıo ortalarda...

bıde napcasss şimdiiii oooo napcas şimdii ooooo yatcasss şimdiiii oooooo diye nazan oncelın sarkısını soyluo

hemen kapıyor yaaa duydugu seylerı...
subhanekeyle kevser suresını ogrettım. o hafızayı bıraz kullanalım hafız yapalım senı minnooo dıorum. anne hafışş neee dıo. ısır o agzı yaaa...

annen orda, baksın yakısıklıya :)
sende yat ooohhhhh :)
yada otur camın kenarına teklı koltuga, at ustune battanıyeyı, al yesıl cayını iç :)))
sahlep veya sıcak çikolata içme sakııııınnnn :)

Yerimmm onun gül yanaklarını.
Bıcırık, öyle bi hem dilli hem zilli olaydı yanımda keyfim yerine gelirdi :))
Gıdıdan kocaman bi öp benim için o cadıyı.

Bakıyoruz zaten annane bir yandan ben bir yandan keyfi yerinde paşamın.
Valla minnakım aynen dediğin gibi balkondayım, bahçemiz yeşillendi, erik ağacının çiçekli dalları balkonumun camında
Şimdi yeşil çay yapacaktım , kalbin çok temiz canım:))

Son düzenleme:

özlettın kendını canım yaaaa

Bende özledim canım
Nasıl oldun, daha iyicemisin ?
Ben yazdığım gibiyim işte.
Haftaya hava çok güzel olucakmış kendimi gezmeye vermeyi düşünüyorum:))

bende 1,56 boyunda 78 kiloyum çalışıyorum ve akşama kadar oturuyorum güzl tavsiyeleri olanlar varsa yardımlarını bekliyorum ne yapmam gerek arkadaşlar (((

hoşgeldin canım benim nasılsın özlettin kendini valla
Rabbime binlerce kez şükürler olsun canım o günden beri ağzına bir damla bile sürmedi yemin etti çok mutluyum şimdi

bende 1,56 boyunda 78 kiloyum çalışıyorum ve akşama kadar oturuyorum güzl tavsiyeleri olanlar varsa yardımlarını bekliyorum ne yapmam gerek arkadaşlar (((

hoşgeldin canım
biz çorbadan dönenin kaşığı kırılsın diyerek başladık bu yola
gel bize takıl verelim hep beraber şu iğrenç kilolarımızı

BUGÜNKÜ YEDİKLERİM VE YİYECEKLERİM
[1] Leblebi Sarı 1 AVUÇ: 20 Kalori
[2] Elma 1 ADET: 60 Kalori
[3] Eti Form Light Bisküvi 4 ADET: 67.6 Kalori
[4] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM: 50 Kalori
[5] Zeytinyağlı Bakla 1 PORSİYON: 266 Kalori
[6] yesil cay 1 adet: 0 Kalori
[7] Muz 1 ADET: 100 Kalori
[8] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM: 100 Kalori
[9] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 1 adet: 60 Kalori
[10] Eti Form Müsli 20 GRAM: 59.8 Kalori
[11] Zeytin (Siyah) 12 GRAM: 24.84 Kalori
[12] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM: 78 Kalori
[13] Köy Peyniri 30 GRAM: 29.4 Kalori
[14] Salatalık (hıyar) 1 ADET: 11 Kalori
[15] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM: 47.4 Kalori
[16] Domates 1 ADET: 14 Kalori
Toplam : 988.04 kal.
minnakcım ben o diyet listesini uygulamayıpta, bu şekilde kalori sayma yöntemiyle denesem nasıl olur acep :26::44:

Son düzenleme:
olur tabi bacım, niye olmasın
bı avuc leblebı 20 kalorıymıs.. ben de yıyım yaaa, tok tutuyor ınsanı.
kalorısı coktur dıye dusunuodum o yuzden 3-5 tane yıyodum ya la

ben demin çilek yedım minnak minnaklardı, saymadım kac tane yedıgımı 150-200 gr vardır ama gene tahmınımce
yarım da armut yedim.
meyveden pek haz etmem ama tatlı krizine grdim dıye yedım meyveden, göüm dönmek uzereydı pıtırcıgın pinguilerine saldırıcaktım nerdeyse. şiiii minnak sakin ol, kendıne gel, 1-2 meyve ye dedim.
1 fıncan da yesil cay içtim, sirkeli tarcınlı.
açgözlülükten lahana ısıttım ama karnım tok. yemıyım ben onu şimdi. 1 saat sonra yerım.

bugun domateslerımı de ektiiimmm, kekiğimide yogurt kabına ektim... filizlensınler topraga ekcem onları. bırazını gene mutfakta tutarım. feslegende alıcam saksıda. mis kokar mutfagım..

perdecı geldı bugun. ölçü aldı. biz mutfagı balkonla bırlestırmıstık küçük diye. balkonda full pımapen. fiyat yuksek geldı bana.. gecenlerde burdaki reklamlarda zebra perde gormustum ucuzdu, 18-19 tl falandı metresı. onu bulmaya calışıcam bakıyım..

cok harcama yaptım ben bu ay, bıdahakı ayda kardesımın nıkahı var zaten... kocacım sağolsun ıstersen alalım dedi ama yok dedim 400 tl verılırmı yaaa...

Redbutterfly çok sevindim canım, Allah tekrarlatmasın inşallah.
Senin ve evladının kıymetini bilsin.
Kalori saymaya dönmüşsün hadi bakalı. Hayırlısı bir şekilde verelim de nasıl olursa olsun.
Pazartesiye kadar aralıklı giriyorum dediğim gibi ailem burada pek takılamıyorum nete.
İster istemez kalabalıkta yeme düzeni farklı oluyor ama idare ediyorum kendimi bakalım.
Yürüyüşle desteklemeye başladım yavaş yavaş.
Sonuç alaıcaz inşallah hep beraber.

Minnakçık benim zebraların hepsi açıldı , döküldü.
Ucuz etin yahnisi hesabı yani:)))

ya bende zebra ıstemıodum zaten, desenlı stror perde gormustum dolap kapaklarım ve halımla da uygundu.
adam 400 dedı yaaa. cok ucuk değil fiyatları ama bu ay cok harcama yaptım, bıdaha kı ayda kardesımın nıkahı var dıye erteledım sımdılık.
yaza zaten dogalgaz parası falanda olmaz. yaptırırım inşaAllah

Bunlar da bugün benim yediklerim kizlar... bi tane de köfte onu daha yazmadim sayfaya.. yani 1100 kalori felan iyidir dimi???

Muz 1 ADET 100
Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
Cacık 1 PORSİYON 131
Kıymalı Pırasa Yemeği 0.5 PORSİYON 195
Portakal 1 ADET 50
Havuç 125 gr 52.5
Kornişon Turşu 50 GRAM 18.5
Salatalık (hıyar) 170 GRAM 20.4
Domates 75 GRAM 13.3328
Kepekli Ekmek 2.5 DİLİM 137.5
Domates 115 GRAM 20.4436
Salatalık (hıyar) 170 GRAM 20.4
yumurta 1 adet 80
Toplam : 936.5764 kal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…