ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

geçmiş sayfarı okuyamadım çok uzun dye nasıl bir diyet uyguluyorsun neler yapıyorsun

ben acikcasi belli bi diyet uygulamiyorum, sadece zararlilardan kacarak, kalori sayarak kilo vermeye ugrasiyorum kendi capimda yani, ama iki senedir kurtulamadim bu kilolardan, 4 kilo veriyorum geri aliyorum, toplamda 8-9 kilo aldim ama bi türlü hepsini veremedim.. artik kurtulmak istiyorum yaa bu yaz da cok sevdigim badilerimi giyemezsin atayim kendimi artik surdan

merhaba arkaşlar ben bugün üye oldun ve kesin kararlıyım bu sefer fazla kilolar gidicek bana konuda nereye yazmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz

sizde mi beni aranıza almıyrsonuz yaa:18:

hoşgeldin canımmm nıye almayalım buyur gec otur hergun yedıgımızı ıctıgımızı yazıoruz her pazartesi tartılıor bildiriyoruz. aklına takılan bısey olursa sor emi

merhaba arkaşlar ben bugün üye oldun ve kesin kararlıyım bu sefer fazla kilolar gidicek bana konuda nereye yazmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz

canım hoşgldın buraya yazman yeter :) kaç kılosun boy kaç hedefın ne

her gün girmeye çalışın canım motıvasyonunuz artarr

kızlar cok kotuyum

butun gece uyuyamadım.
saat 2.30 gıbı cama tas atma sesı geldı. zıpladım hemen.
kocam da evde yoktu.
hemen ısıkları yaktım. dısarı bakamıyorum, ızlıyorlarsa kadın bakıo dısarı demekkı evde erkek yok dıcekler diye.
salonda yatıoduk pıtırcıkla, yatak odasına gıttım, kapıyı dınlıorum, anahtar deliğinden bakıorum, ss gelio.
aha dedim içerde bırı var. sı*tık..
meğersem pıtırcık yere conta gıbı bısey dusurmus ona basmısım farkendınce hemen oranında ısıgını yaktım.
korkudan ölüyorum ama....
5-10 dk sonra dayanamadım kaynımı aradım. üst katımda oturuyor.
abi dedim cama tas attılar. bakamıyorum bı baksana.
cıktı baktı, bagırdı falan. eger bırı varsa saklandıysa gıtsın dıye.
o da uyumadı 1-2 saat sureklı balkona cıkıp durdu, duydum hep sesini.
bende gun agarana kadar uyumadım.
Allahım o ne fecı bır korkudur.
midem ağrıdı, bulandı, basım agrıdı. oyyhhh, elim tıtrıyor.:18: 3,5 attım yaaa

esımı aradım konustuk bayagıı bi.
sonra uyumusum. 1-2 saat sonrada pıtırcık uayndı zaten.
kalktım. eşim geldi. poğaça simit faalan almış.

yarım poğaca
yarım armut
(yarım yarım paylastık pıtırcıkla)
1 ceviz
1 fıncan sırkelı tarcınlı yesil cay içtim.

Canım sağol iyi dileklerin için
Şükürler olsun sonunda oda anladı nekadar kötü birşey yaptığını her şerde bir hayır varmış derler ya inanki öyle.
Evet canım kalori sayma yöntemine başladım hadi hayırlısı inşallah.
Çok güzel canım bende iki gündür kalori sayıyorum 1000 kaloriyi geçmemeye dikkat ediyorum hatta şu gram işinden nefret ettiğim için dün gidip mutfak tartısı aldım
slm kızlar bende zayıflamak istiyrm aranıza alırmısınız

ben 1.68 boyunda 76 kiloyum hedefim 60 kiloyu görmek
Ne demek canım hoşgeldin sefalar getirdin.Bol bol yaz buraya canım yediklerini paylaş bizle.
Zeynepcim sende hoşgeldin canım seni çok kararları gördüm devamı getirmeni diliyorum.Sık sık uğra buraya canım.
günaydın hanımlarrrr nasılsınız ?
Sağol canım sen nasılsın Sen cezalısın biliyon demi hiç uğramıyorsun topiğe diyeti bıraktınmı kız yoksa
:18::18::18::18::18::18:
çok büyük geçmiş olsun canım Allah korumuş sizi.İyiki bakmamışsın camdan ve iyiki kaynınlarla aynı binada oturuyormuşsun çok üzüldüm canım ya Polisi arasaydın ya hemen.Bizimde birgün öğlen vakti iki kişi evimize girmeye çalışmıştı kızımla evde yanlızdık çok iyi anlıyorum seni:18::18::18: Mümkünse kaynananlarda yada annenlerde kal bugece yakınlarsa.

Sağol canım sen nasılsın Sen cezalısın biliyon demi hiç uğramıyorsun topiğe diyeti bıraktınmı kız yoksa

evet biliorum haklısınız hanımlar hiç bildirmiyorum dimi ya ben çok hastayım 2 gündür yatak döşek oldum çorbadan ve sudan başka birşeyde içmiyorum valla baya kilo vericem anlaşılan

saol cnaım Allah razı olsun. kayınpederım falan yan dairedeler, üst katta da abim(kaynım) var.
yoksa 50 kere aramıstım polisi zaten.
gecenın bı yarısı abımı aradım da kalktı baktı sağolsun.

sizinkide kotuymus yaa, gunduz vaktı nasıl cesaret edıolar yaa :18:

Bugünkü menüm akşam yemeğimi henüz yemedim.
sabah:
yeşil çay
Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM: 78 kal.
siyah zeytin 3 adet (3gr): 24 kal.
Cherry Domates 195 GRAM : 37.05 kal.
Köy Peyniri 25 GRAM: 24.5 kal.
Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM: 86.9 kal.
ara:
yeşil çay
öğlen:
Yoğurt (yağsız) 200 GRAM: 100 kal.
Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 20 GRAM: 71.2 kal
ara:
Armut 1 ADET: 70 kal.
akşam:
Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM: 39 kal.
Zeytinyağlı Ispanak 1 PORSİYON: 212 kal.
Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON: 183 kal.
ara:
Eti Form Light Bisküvi 4 ADET: 67.6 kal.
Toplam : 993.25 kal.

ek olarak 2 litre su

harika gidiosun redim butterflyım
bende demın tok karnına tartıldım 59.6 cıktım

evet biliorum haklısınız hanımlar hiç bildirmiyorum dimi ya ben çok hastayım 2 gündür yatak döşek oldum çorbadan ve sudan başka birşeyde içmiyorum valla baya kilo vericem anlaşılan
Geçmiş olsun canım.Benim kızda grip oldu banada geçicek galiba boğazlarım yanıyo grip aşısı olmuştum ama bakalım olmam inşallah
Sorma canım ya bende kızımla öğlen uykusuna yatmıştık kapı çaldı bende kalkıp açasım gelmedi ondan sonra ısrarla kapı çalıyo ama nasıl çalıyo anlatamam.Ben kapıyı açmayınca evde olmadığımızı zannettiler.Ardından bi takırtı duydum gittim kapının gözünden baktım iki tane genç oğlan ellerinde tornavidayla kapıyı açmaya çalışıyorlar:18::18: bi çığlık attım tabi bunlar kaçtılar bütün apartman ayağa kalktı
harika gidiosun redim butterflyım
bende demın tok karnına tartıldım 59.6 cıktım
sağol canım mutfak tartısı aldım dün sen nekadar alma desendeemin olmak istiyorum yediklerimden

noldu canım niye ağlıyosun bakim sen

minnakım harikasın tebrikler
bende görebilcemmi ya 65 leri
zaten pazar günü pikniğe gidicez yine diyetim bozulcak diye korkuyorum:18:

minnakım harikasın tebrikler
bende görebilcemmi ya 65 leri
zaten pazar günü pikniğe gidicez yine diyetim bozulcak diye korkuyorum:18:
ızgara ye sen bıde slata
baska bısey yeme
ızgarayı da abartma
dııttttt hıııııııııı
gobegım cıktı dıyet yapamıyorum kac gundur ((
hakettım bılıyorum
ama sınırlerım cok bozuktu kendımı yemege verdım napım

oohhh ıyı olmus. daha cok cıkcak gobegın. yarın bı tartılcan bı bakcan 8 kılo almıssın... olcaksın
kafanı duvardan duvara vurucaksın.
sinirin bozuk dıye ne dıye kendını yemege verıon

gecmis olsun canim, ben okurken icim ürperdi, senin ne yasadigini bi allah bilir bir de sen.. dikkat edin kendinize

anladim canim, evet bugün ben de 1000 kaloriyi gecmedim.. ve de hareket ettim, kesintisiz iki saat yürüdüm alisveris esnasinda.. cocuklar iceri disari, bi oraya bi buraya derken, o da iyi geldi, yani evde oturmaktan iyidir... hic vermediysem 100 gr vermisimdir kar kardir ama dimi
o tartidan ben de aldim, cok oldu alali, bi ara yine diyet yapma hevesindeyken.. ama cok ise yariyo.. bazen insan ne kadar yedigini bilemiyor.. mesela onda tartmaya basladigimdan beri sucuktan vazgectim.. resmen kalori bombasiymis yaa... hele bizim burdakiler sirf yag.. et bulamazsin desem yeridir.. bence sen de farketceksin budedigimi, bi basla kullanmaya.. güle güle kullan bu arada..ayy asagi yukari ayni kilodayiz hedef de ayni bakalim ne yapcaz insallah böyle iradeli devam edebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…