ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

oooo sevindim valla dondugune...
soyle bakalim kac kilocuksun cinim?
kime verdin bakem oyunu...
tantuniye mi :)))))

72250 canım.
Oylar tabiki bu forumun cadısına :))
Abant kebabınıda beğendim bu arada.
İki tarifide deneyeceğim.

Özledim herkesi ama sürekli nette olamıyorum bakıyorum burada kimse yok face de oluyorsunuz herhalde.
Orayada bakıyorum arada ama yakalayamadım sizi.
Neyse iyiyim canım.
Havada fena değil şu temizlik bitsin bu hafta gezicem bolbol:))

thank youuuuuu :)
ben hepsini begendim hele tantuniyi gorunce offf dedim cidden.
kardesimin nikahindan sonra yapcam evde bende.
yaz gelsin abant kebabibida yapaarim
pazarda en ucuz 4 tldi patlican yaaa.
markette 5 tl :)
vay anasini bee dedim. taze fasulye 10 tl. soka girdim gecen hafta....

ayyy cok konustum evi topliyim ben pitircik uyuyorken...

pismanim yaptiklarimdan, bidaha o kadar kacamak yapmicam :)))

pismanim yaptiklarimdan, bidaha o kadar kacamak yapmicam

öglen corba yedimmmm sadece azıcık yogurt baska yok:44:

canlarım nasılsınız bakalım
Kızlar dün pikniğe gittik fazla kaçamak yapmadım abartmadım yani.Piknikten geldik asansörden indik bi baktık yerde kapı gözü var Allah Allah dedik kiminki acaba dedik bi baktık bizim kapınınmış.Hırsız evimize girmeye çalışmış kapı gözünü,tokmağı parçalamadık yer bırakmamış heryer heryerde:18: Muhtemelen bizi tanıyan ve sabah gittiğimizi gören biri.Çünkü yan komşum biz gittikten yarım saat sonra tıkırtılar duymuş ama çıkmamış.Kapımızın önünde ayakkabılar vardı evde biri var gibi yani.Artık kimse bizi dikizlemiş gittikten yarım saat sonra gelmiş.En üst katta oturuyorum yan dairem boş karşı dairem dolu ama karşı daire ile birbirimizi görmüyoruz.Hırsız demiş heralde oh bunlar pikniğe gitti kaç saat gelmezler,apartmandakilerde bugün pazar diye geç kalkarlar diye düşünmüştür.Allah'tan kapıyı kilitleyipte gitmiştik emeline ulaşamamış hain hırsızzz Ama artık gündüz bile kitlerim kapıyı çok korkuyorum:18::18::18:

ay şimdi ne desem bilemedimki:26: Çünkü iki gündür tarılmıyorum tartının pili bitmiş Cuma günü 72 kiloydum minnakım artık yarın gerçek kiloyu yazarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri.html
yemek yarısması oylama anketı acıldı sekerler
oylarınızı kullanın hemannnnn
Birazdan kullanıcam minnakım
Vay hain vay kesin kıtlıktan çıkmışsın sen Bir insan 4 tabak sütlacı neresine yer diğerlerini saymıyorum bileBak çorbadan dönüyosun kaşığın kıralacak ona göre
pismanim yaptiklarimdan, bidaha o kadar kacamak yapmicam :)))

Bidaha kaçamak yaparsan biz yazın tığ gibi oluruz sen dombili dombili gezersin ortalıklarda ona göre

ayyyy canim okurken bile urperdim. ben olsam kesin kal gelirdi kitlenirdim orda. Rabbim esirgesin.
cok gecmis olsun. kitle kapini bacim.
camdan gelen sese bile 2 gun uyuyamadim ki hirsizmi degilmi belli degil yani... ((

pişmanım işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nereme yedım bılmıorum çok iş yaptım dun ara ara yedım gıttı.. ölüyodum sonra.... duygusal yeme bozuklugum var benım yazıyı okuyunca anladım :) sıkılınca yıyorum butun hafta pazar gelsın dıe beklıyorum pazar gunude kös kös evde ooturunca böyle oluo. hava guzeldı guneslıydı bende ev de temızlık yap yap yap baska bısey yok. sonra ertesı gun pazartesıı hadııı maraton gene başlasın (

geçmiş olsun redim Allah korumuş dıkkat edın kendınıze polıse haber evrseydınız parmak ızı falan alırlardı belkı

Sağlık ocağında tartıldım 53 çıkıyorum evde de gelince tartıldım yine 53 çıkıyoruuum

1] Eti Form Light Bisküvi 2 ADET 33.8
[2] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[3] Eti Form Light Bisküvi 2 ADET 33.8
[4] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[5] Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39
[6] Kıymalı Kapuska 1 PORSİYON 190
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[9] Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 20 GRAM 71.2
[10] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[11] Taze Kaşar (%34 yağlı) 18 GRAM 47.7
[12] Cherry Domates 54 GRAM 10.26
[13] Yumurta (haşlanmış) 56 GRAM 88.48
[14] Arpa Şehriye Çorbası 186
Toplam : 998.24 kal.

kızlar selammm

ben bu hastalık evresini sevdimmmm:2::2::2:
çünkü fazla yemek yiemiorum artık mideme ağrılar giriyor 2 3 kaşıkta tıkanıyorum gerçekten kendime inanamadım düşününnn

kusum sen ne zaman tartilcak tekrar??? ne güzel gidiyor yemek düzenin

günaydınnnnn canlarımmmm
,
sabah yarım gevrek ve peynır yedım . dun akşamda ıkı tabak çorba ıcıp gunu kapatım. diyete devammm rüyamda şişmanlamışım iri yarı olmusum ne biçim diyorumkı ben gene kılo almısım dıye delırıyodum Allahhh korusun

Günaydın canlarım.
Hava çok güzel, kuşlar cıvıl cıvıl laylay loooom
Bugün pazarımız var çıkıp dolaşıym biraz.
Hem yüürüyüş yapmış olurum:)))

Yine kimsecikler yok burada.
Yakalayamıyorum sizi bir türlü:44:

Deryacık o kadar sütlaçtan sonra kabus görmen normal:)))
Telafi edersin üzülme.
Redbutterfly sana kısaca red diyebilirmiyim?
Menün güzel ben proteinle karatay arası bir diyet yapıyorum.
Haftaya belli olacak durum.
Hepinizi öptüm.

Minnak haftaya misafirim gelecek.
Senin tariflerden birini yapıcam.
Fikirleirni bekliyorum..
Küçük cadıyı yedim
Resimlri gördükçe dişleim kamaşıyor , ısırasım geldi zilliyi

kusum sen ne zaman tartilcak tekrar??? ne güzel gidiyor yemek düzenin
bugün tartıldım canım ve 73 kg. geldim tam 6 gündür 1000 kalorilik diyet yapıyorum gram vermemişim üstüne 1 kg almışım. gerçi iki gündür yine kabızım ondanmı acaba hiç çıkmadım wcye moralim bozuldu çokkkKalori hesabını bırakmayı düşünüyorum durdu kilo vermem off napayım kızlar canım çok sıkkın:44:
hoşgeldin canım tabiki red diyebilirsin bana
menüm güzel evet ama 6 gündür gram vermezmi insan yaa :2:

daha dur bu rüya ne ki?
karabasan gibi üstüne gelcek yediğin sütlaçlar senin

Canım bol yeşil çay iç.
Akşamdan inciri suya koy. Sabah kalkınca incirleri ye , suyunuda iç.
Rahatlatır seni.
Menüne daha fazla protein ekle, karbonhidratı sadece kahvaltıda al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…