Oyumu verdim minnak hnım bil bakalım kime???
Bu arada yavaş yavaş karatay diyetine başlıyorum biline..
İyice disiplin olmadan olmuyor bu iş.
Protein diyeti her daim işe yarıyor bende .
Bakalım deneme sonuçlarımı paylaşıcam sizlerle .
Oğlan daha yeni iyileşti okula gitti bugün.
evde boşaldı. Temizlik seferberliği var şu anda evde.
Arada bakıcam, düzenli buradayım artık.
Döndümmm:)))
72250 canım.
Oylar tabiki bu forumun cadısına :))
Abant kebabınıda beğendim bu arada.
İki tarifide deneyeceğim.
Özledim herkesi ama sürekli nette olamıyorum bakıyorum burada kimse yok face de oluyorsunuz herhalde.
Orayada bakıyorum arada ama yakalayamadım sizi.
Neyse iyiyim canım.
Havada fena değil şu temizlik bitsin bu hafta gezicem bolbol:))
pismanim yaptiklarimdan, bidaha o kadar kacamak yapmicam :)))
ay şimdi ne desem bilemedimki:26: Çünkü iki gündür tarılmıyorum tartının pili bitmişkızllllaaaarrrrrr
good mornıng everybody :)))
how are you sunuz bakalım today :))
acaip enerjik kalktııııımmmm, ılk defa uyanmadan rahat rahat uyudum kızımla. ohhh
herkes tartılsııınn, bende tartılayım yazısalım canlarııımmm...
bu derya kac gundur menu yazmıo farkındaysanız.......
redim butterflyım ve regenı cok merak edıorum
hadi bakalımmmm uyanın
pamuk ayaklar tartıyaaaaaa
Birazdan kullanıcam minnakımhttp://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri.html
yemek yarısması oylama anketı acıldı sekerler
oylarınızı kullanın hemannnnn
Vay hain vay kesin kıtlıktan çıkmışsın sengünaydın kızlar ben çok kotu şeyler yaptım dün kıtlıktan cıkmıs gıcı yedım
ekmek yedım sabah çikolatalı ekmekler bisürü
4 tabak sutlaç yedım gun ıcınde bı suru kurabıye yedım çok uzgunum. duygusal bunalıma gırdım kendımı yemeye verdım ve bır gun ıcınde 73 yen 75 e yukselmısım şaka gıbı
napcam bılmıyorum dun kusuyodum çok yemekten basım donmeye basladı sekerım cıktı tansıyonum cıktı sonra bıraz zaman gectı ıyı oldum ve yıne yedım. dun bırseyler oldu bana anlamadım yaaaaa
napın benı dövün kınayın benı
pismanim yaptiklarimdan, bidaha o kadar kacamak yapmicam :)))
canlarım nasılsınız bakalım
Kızlar dün pikniğe gittik fazla kaçamak yapmadım abartmadım yani.Piknikten geldik asansörden indik bi baktık yerde kapı gözü var Allah Allah dedik kiminki acaba dedik bi baktık bizim kapınınmış.Hırsız evimize girmeye çalışmış kapı gözünü,tokmağı parçalamadık yer bırakmamış heryer heryerde:18: Muhtemelen bizi tanıyan ve sabah gittiğimizi gören biri.Çünkü yan komşum biz gittikten yarım saat sonra tıkırtılar duymuş ama çıkmamış.Kapımızın önünde ayakkabılar vardı evde biri var gibi yani.Artık kimse bizi dikizlemiş gittikten yarım saat sonra gelmiş.En üst katta oturuyorum yan dairem boş karşı dairem dolu ama karşı daire ile birbirimizi görmüyoruz.Hırsız demiş heralde oh bunlar pikniğe gitti kaç saat gelmezler,apartmandakilerde bugün pazar diye geç kalkarlar diye düşünmüştür.Allah'tan kapıyı kilitleyipte gitmiştik emeline ulaşamamış hain hırsızzzAma artık gündüz bile kitlerim kapıyı çok korkuyorum:18::18::18:
ay şimdi ne desem bilemedimki:26: Çünkü iki gündür tarılmıyorum tartının pili bitmişCuma günü 72 kiloydum minnakım artık yarın gerçek kiloyu yazarım.
Birazdan kullanıcam minnakım
Vay hain vay kesin kıtlıktan çıkmışsın senBir insan 4 tabak sütlacı neresine yer diğerlerini saymıyorum bile Bak çorbadan dönüyosun kaşığın kıralacak ona göre
Bidaha kaçamak yaparsan biz yazın tığ gibi oluruz sen dombili dombili gezersin ortalıklarda ona göre
Sağlık ocağında tartıldım 53 çıkıyorum evde de gelince tartıldım yine 53 çıkıyoruuum
puffffff cok kiskandim yaaaa
boyun kacti senin seker?
1] Eti Form Light Bisküvi 2 ADET 33.8
[2] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[3] Eti Form Light Bisküvi 2 ADET 33.8
[4] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[5] Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39
[6] Kıymalı Kapuska 1 PORSİYON 190
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[9] Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 20 GRAM 71.2
[10] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[11] Taze Kaşar (%34 yağlı) 18 GRAM 47.7
[12] Cherry Domates 54 GRAM 10.26
[13] Yumurta (haşlanmış) 56 GRAM 88.48
[14] Arpa Şehriye Çorbası 186
Toplam : 998.24 kal.
bugün tartıldım canım ve 73 kg. geldimkusum sen ne zaman tartilcak tekrar??? ne güzel gidiyor yemek düzenin
hoşgeldin canım tabiki red diyebilirsin banaGünaydın canlarım.
Hava çok güzel, kuşlar cıvıl cıvıl laylay loooom
Bugün pazarımız var çıkıp dolaşıym biraz.
Hem yüürüyüş yapmış olurum:)))
Yine kimsecikler yok burada.
Yakalayamıyorum sizi bir türlü:44:
Deryacık o kadar sütlaçtan sonra kabus görmen normal:)))
Telafi edersin üzülme.
Redbutterfly sana kısaca red diyebilirmiyim?
Menün güzel ben proteinle karatay arası bir diyet yapıyorum.
Haftaya belli olacak durum.
Hepinizi öptüm.
Minnak haftaya misafirim gelecek.
Senin tariflerden birini yapıcam.
Fikirleirni bekliyorum..
Küçük cadıyı yedim
Resimlri gördükçe dişleim kamaşıyor , ısırasım geldi zilliyi
günaydınnnnn canlarımmmm
,
sabah yarım gevrek ve peynır yedım . dun akşamda ıkı tabak çorba ıcıp gunu kapatım. diyete devammm rüyamda şişmanlamışım iri yarı olmusum ne biçim diyorumkı ben gene kılo almısım dıye delırıyodum Allahhh korusun
bugün tartıldım canım ve 73 kg. geldimtam 6 gündür 1000 kalorilik diyet yapıyorum gram vermemişim üstüne 1 kg almışım. gerçi iki gündür yine kabızım ondanmı acaba hiç çıkmadım wcye moralim bozuldu çokkk Kalori hesabını bırakmayı düşünüyorum durdu kilo vermem off napayım kızlar canım çok sıkkın:44:
hoşgeldin canım tabiki red diyebilirsin bana
menüm güzel evet ama 6 gündür gram vermezmi insan yaa :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?