Yazacak o kadar çok şey var ki, yazdıkların o kadar anlamlı ki. Ama sırf bu saatte üşendiğimden yazamıyorum.
Sadece şunu merak ediyorum. Şişman olsam da beni sever miydi sorusu aklıma gelmeden yaşayabilecek miyim?
Spor ve egzersiz kas yaptığı için kilo vermemiş gibi olabilirsin canım tartıda.Bu yüzden bugüne değil geleceğe bak ve devam et.Farkı görmek için ölçülerini not ederekte farkı anlayabilirsin:))
Çok azimlisin çok hevesliisin ama bir yerlerde farkında olmadan yanlış yapıyorsun.
ya da kilo vermeni engelleyen bir rahatsızlığın var..Bu konudan bahsettin mi bilmiyorum.
yoksa bu kadar çabaya mutlaka kilo verirdin..(ne kadar verdiğini bilmiyorum ama çok az verdiğin kesin)
bazı bünyelerin kilo vermesi için, bazı şeyleri az yemesi değil hiç yememes/i gerekir..
yani öyle senin dediğin gibi ..az pilav az tatlı.yla olmaz canım..
hiç pilav hiç tatlı:) haftada 1 porsiyon sütlü tatlı o kadar..
bence sen az yediğini sanıp aslında yiyorsun..ya da kalorili şeyler yiyorsun kaçamak adı altında..
neyse..azmin takdire şayan ama istikrarlı olmak lazım..
başarılar..sevdim seni.
Beklediğim kadar veremediğim için tartı sinirlerimi bozdu.Geçen haftadan bu yana anca 100 gram fark var. Kaçamak falan da yapmıyorum ki neden böyle oluyor?
Umarım haftaya tartıda hoşuma giden bir rakam görürüm. Dişimi sıkıp çalışmaya devam edeceğim başka yolu yok bunun. Bir hafta için moralimi bozup salarsam, asla istediğim gibi olamam.
funda tiroidlerini kontrol ettirdin mi?
Ettirmedim. :26:
Tiroid olduğunu düşünmek hep kendimi avutmak gibi geldi bana, işin kolayına kaçmak gibi...
Yanlış mı düşünüyorum acaba? :26:
Bu aralar bir süreliğine şok rejim misali yemeyi falan düşünüyorum artık. Bilmiyorum.
Merhaba,
Bende 26 yaşındayım ve 75 kiloyum. 87 kilodan 75e düştüm. ancak kilo vermem durdu ve kaç aydır aynıyım. Bende tiroid sorunu olabilir diye korkuyorum. İzne çıktığımda tiroid testlerimi yaptıracağım bakalım. Sen de gerekli testleri yaptırmalısın bence..
Ettirmedim. :26:
Tiroid olduğunu düşünmek hep kendimi avutmak gibi geldi bana, işin kolayına kaçmak gibi...
Yanlış mı düşünüyorum acaba? :26:
Bu aralar bir süreliğine şok rejim misali yemeyi falan düşünüyorum artık. Bilmiyorum.
avutmak diil ki bu bende tiroidlerimden çok çektim geçen sene ameliyat olunca kurtuldum ömür boyu hap içicem o ayrı ama olsun değer. funda, tiroid sorunun olduğundan şüpheleniyorsan hemen bir doktora gitmelisin. bizim burda 60 lirayla tahliller hemen 1 günde çıkıyor. (T3,T4,TSH) bu 3 hormon değerlerinin verilen referans aralıklarında değilse bir bozukluk vardır. işte bunu ilaç tedavisiyle yoluna koyuyorlar. yapacağın işlem çok basit belirtilerinden şüpheleniyorsan gitmelisinhem sana birşey söyleyeyim mi? metabolizman yavaşlıyor ve bu yüzden kilo veremiyor bile olabilirsin. bu böyle gitmez ki
Yazdıkların üslubun evet çok güzel ama sanki ayna tutmuşsun içimizdekilere itiraf edilmeyeni haykırmışsın gibi geldi ve evet doğru zayıflar ülkesine giden yola çıktın mı dönemezsin geri. Yolundan şaşmaman ve gizli ülkeyi bulduğunda tüm şişmanlara " buldum onları burdalar" diye bagırıp ilham kaynağı olman dileğiyle :)
tiroid konusunu tekrar burda da gördüm acaba bende de var mı bilemiyorum huff neyse ben aslında şey yazcaktım iyi gidiyorsun böyle kararlı devam et ki benim de örnek alabileceğim birileri var diyeyim ayrıca yalnız değiliz ehehe biz hepimiz aynı dertlerle boğuşuyoruz umarım amacına ulaşırsın başarılar
Selam ben naz,
Başlığı sevdim:
Zayıflar ülkesine giden gizli geçit :)
İnşallah bu yolda hedefe ulaşırsın. Ben de günlük tutmak istiyorum çünkü epey zor bu yolda tek başına yürümek, artık eskisi gibi devamlılık sağlayamıyorum kararlarımda malesef. Hikayedeki o ağaçlar beni çok çabuk kandırıyor :)
Merhaba Naz. :)
O kararlılığı ve iradeyi sağlayacak şeyleri mutlaka bulmak gerekiyor. Aksi halde bir süre sonra, üstelik kimi zaman da pek de uzun olmayan bir süre sonra, ortada rejim kalmıyor. Hayatına dönüp bak ve o şeyleri bul. Sonra da gel buraya günlük tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?